doğup büyüdüğüm küçük bi yerdi ne bilim insanlar ahlaki ççöküntüye uğramamıştı.iyi bi ortamda büyüdüm.burası büyük şehir ve her gecen gün kotu insanlarla karsılasıyorum küçük şehir insanı gibi değilŞuan ben öyle bir yerde yaşamanın hayalini kuruyorum..
Zaman zaman aileni ziyarete gidersin özlüyorsan.Orada da zaman içinde eşiniz dostunuz olur,bence oranın tadını çıkar kalabalıktan çok çok iyidir.
evet haklısınız ama nedense olgun olamıyorum cocuk gibi ufacık bişeyden bile annemin aklıma gelioKendinizin bir birey olduğunun farkında değilsiniz bence.Siz çocuk değilsiniz anneniz eşiniz de sizin veliniz değil.Bi evin sorumluluğunu üstlenmişsiniz ustanın başında kendiniz durabilirsiniz.Eşim yedirir iciriri gezdirir demeniz de çok tuhaf sanki beş yaşındasınız gibi konuşmuşsunuz.
Sorumluluklarınızın farkına varın.Orası sizin eviniz ve yaşayacağınız şehir.Geri gitmeyeceksiniz.Kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz.
Evlilik zaten bu öyle değil mi?
Bu hepimizin ortak sorunu lakin depresif olmak yerine kendi kendimizi eğlendirmeyi bilmeliyiz.Her zaman yanımızda ailemiz olmayabilir,olmayacak da..doğup büyüdüğüm küçük bi yerdi ne bilim insanlar ahlaki ççöküntüye uğramamıştı.iyi bi ortamda büyüdüm.burası büyük şehir ve her gecen gün kotu insanlarla karsılasıyorum küçük şehir insanı gibi değil
evet haklısınız.birde cocugum olmuyor şu anda onun da etkisi var bilöiyorumBu hepimizin ortak sorunu lakin depresif olmak yerine kendi kendimizi eğlendirmeyi bilmeliyiz.Her zaman yanımızda ailemiz olmayabilir,olmayacak da..
evet ciddi bi sıkıntım yok tabi çok şükür.ama nedense hep bi yanlızlık hissi var bendeİnsanın tabiatı bu sanırım; herkes halinden sürekli şikayetci.
Ailenizle olsaydınız da, ömrüm bu küçücük şehirde geçti der, aynı şu anki gibi bir evlilik hayali kurardınız.
Elinizde ki imkanları en iyi değerlendirmeye bakın. Yalan dünya, öyle de geçiyor, böyle de geçiyor; kaldı ki şikayet edilecek ciddi bir durum da yok.
Evlenen biri nasıl olgun olamıyorum der anlamıyorum ki ya o zaman evlenmeseydin keşke sen.Bi de çocuk falan düşünüyormuşsun düşünme bence bi süre en azından alışana kadarevet haklısınız ama nedense olgun olamıyorum cocuk gibi ufacık bişeyden bile annemin aklıma gelio
Şuan ben öyle bir yerde yaşamanın hayalini kuruyorum..
Zaman zaman aileni ziyarete gidersin özlüyorsan.Orada da zaman içinde eşiniz dostunuz olur,bence oranın tadını çıkar kalabalıktan çok çok iyidir.
tesekkür ederim saolun inşallah.mesela eşimin arkadasları var evlerine gidiyoruz dışarı cıkıyoruz onlarla.bazen benim ne işim var bunlarla diyorum niye geldim ben bu eve diyorum.bi türlü benimseyemedimNedense ben de aynı düşünceye kapıldım birden.
Öyle bir yerde yaşamanın hayalini kurdum, keşke benimde böyle bir fırsatım olsa dedim.
O kadar bıktım ki İstanbul'un keşmekeşliğinden, kaldı ki bir çok kişiye nazaran nispeten iyi bir yaşam tarzım var.
Konu sahibesi @BURCU3434 bence arkadaş çevresi edinin.
Komşularınız varsa onlar ile iletişime geçmeye çalışın.
Yalnızlığınızı bir şekilde aşacaksınızdır. Biraz daha sosyalleşmeniz gerekiyor belli ki.
Ama sakin ve dingin hayatın tadını çıkartın derim.
tesekkür ederim saolun inşallah.mesela eşimin arkadasları var evlerine gidiyoruz dışarı cıkıyoruz onlarla.bazen benim ne işim var bunlarla diyorum niye geldim ben bu eve diyorum.bi türlü benimseyemedim
Kesinlikle..Biz de aynı durumdayız,akşamları nerdeyse park yerimiz kapılmasın diye arabamızı çıkaramıyoruz,dışarı çıkamıyoruz.Nefes almaya ne parkımız kaldı ne yürüyüş alanımız.6 km lik yolu 1 saat 15 dk da gittim dün.Zamanımız yollarda geçiyor,eşimin yüzünü bile zor görüyorum...Ne kadar dolmuşum ben deNedense ben de aynı düşünceye kapıldım birden.
Öyle bir yerde yaşamanın hayalini kurdum, keşke benimde böyle bir fırsatım olsa dedim.
O kadar bıktım ki İstanbul'un keşmekeşliğinden, kaldı ki bir çok kişiye nazaran nispeten iyi bir yaşam tarzım var.
Konu sahibesi @BURCU3434 bence arkadaş çevresi edinin.
Komşularınız varsa onlar ile iletişime geçmeye çalışın.
Yalnızlığınızı bir şekilde aşacaksınızdır. Biraz daha sosyalleşmeniz gerekiyor belli ki.
Ama sakin ve dingin hayatın tadını çıkartın derim.
Öncelikle kötü bir hismiş bu yüzden geçmiş olsun ama umutsuzluğa kapılmayın derim. . Özlediğiniz zamanlarda ailenizin yanına gitmeye çalışın bol bol . Ama aynı zamanda kendinizi de evinizde yalnız olmaya alıştırın bence . . .Kızlar merhaba 2 senelik evliyim.çok güzel bi şehirde yaşıyorum turistik denizi ormanı olan güzel bi şehir.çocugum yok.ama son zamanlarda hep bi yanlızlık psikolojisine kapılıyorum.mesela en ufak bi şey bile ağır gelio bana .örneğin çalışıyorum eve tamirci gelmesi gerek eşim de gelemiyor.diyorum ki keske ailem olsaydı annem gelir ustanın basında dururdu diyorum.bunun gibi basit şeyler.ailem çoz uzakta yaşıyor.bi türlü alışamadım kabulllenemiyorum bunu.eşim genelde iyi bi insan yedirir içirir gezdirir kısmaz beni hiç.ama bi türlü yanlızlık psikolojisinden kurtulamıyorum.sanki bu şehirde öylesine oturuyormuşum gibi gelio.geri memleketime gidecekmişim gibi gelio.niye bilmiyorum sizlerede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?