TUHAF Bİ DURUM ANLAYAMIYORUM

Hah tam da aynı durum işte.
Çok isterdim Fethiye'de oturmayı (merkezinde).
Bir yaz tatilinde gitmiştik, doyamamıştım oraya.

Hadi o kadar uzak olmasın, aileler belki çok uzak kalır diyelim.
Ama razıyım yani Çatalca'da da oturmaya (hiç bilmem nasıl bir yerdir).

Bir defasında birisi Şile'ye taşınma konusunda bilgi almak için konu açmıştı.
Yemin ederim yerinde olabilseydim dedim yani.
O kadar....

Bu otopark konusu, çocukla dışarı çıkınca (yürüme veya arabayla) tehlikelerin korkusu.
Çocuğu parkta bile iki dk yalnız bırakamazsın, o derece sorunluyum artık yani.
Hem haberler, hem çevremizde olanlar, gördüklerimiz vs. paranoyak olduk resmen.
4 duvar arasında, konserve hayatı yaşıyoruz malesef ki.

Ben ne yapayım? Ben çin de yaşıyorum ailem Türkiye'de. Ama Allah'a bin şükür harika dostlarım var. Acil birşey olduğunda,işim düştüğünde hep yanımdalar. Bence sizde yaşadığınız yerde sağlam dostluklar edinin. İnanın halen daha iyi insanlar var. Mutlaka kendinize göre bir dost bulursunuz.

Ben ne yapayım? Ben çin de yaşıyorum ailem Türkiye'de. Ama Allah'a bin şükür harika dostlarım var. Acil birşey olduğunda,işim düştüğünde hep yanımdalar. Bence sizde yaşadığınız yerde sağlam dostluklar edinin. İnanın halen daha iyi insanlar var. Mutlaka kendinize göre bir dost bulursunuz.

İnşallah emekli olduğumuzda o zamana çıkabilirsek tabi benim de İstanbul'u terketme planlarım var..Allah hepimize yardım etsin valla insanlar patlamaya hazır bomba gibi,trafikte kavga etmeyiz inşallah diye dua ederek çıkıyorum yola

Aynı durumlardayız.
Ben 63 yaşında emekli olacağım sanırım, eh o zamana kim öle kim kala.
Bana kalsa iş durumları düzgün olsa bugün taşınırım...
Ama işte, mecburiyetler söz konusu olunca yapacak birşey olmuyor.

Keşke ben denizi ormanı bol bir yerde yaşasam sizde benim yaşadığım bu küçük şehirde. Yalan yok sevdim kabullendim bu şehri ama bir deniz olan şehir var bir de olmayan. Hele de güney ve ya batı taralardaysanız keyfinize diyecek olmaması gerekiyor. Belli bir saatten sonra anne baba artık 2. çemberde kalmalı. İlk olarak aile deyince eşiniz ve siz olursa bebeğiniz olmalı. Yoksa çok sorun yaşarsınız.

.eşim genelde iyi bi insan yedirir içirir gezdirir kısmaz beni hiç.

Su cumleniz bana cok garip geldi. Yanlis anlamayin ama, calisan bir insansiniz yanlis anlamadiysam, yedirir icirir gezdirir diyorsunuz ama siz de para kazaniyorsunuz, bu tarz bir cumle kurmaniz bana garip geldi acikcasi... Calisiyorsunuz ama kocaniz size yediriyor iciriyor? Sizin maasiniz nereye gidiyor? Yani demek istedigim iyi bir insandan kastiniz zaten yapmasi gereken bir seyi yapiyor olmasi mi? Kaldi ki kendi parasi ile de degil yani.

Sizin hissettiginiz tum calisan kadinlarin ortak derdi bence, benim de esim isinden izin alip gelemese ve tek olmak zorunda kalsam ben de yalniz hissederdim.. Yani kendinizi yalniz hissetmeyin, cogu kisi boyle hissediyor ne yazik ki

Canım zamanla alışırsın.. Eş, dost, komşu edinince bir bakmışsın ikinci memleketin olmuş orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…