Saç Rengi ve Saç Boyama Tuhaf bi hal alan sarı saçlarım :( resimli )

den_is

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
965
4
158
İstanbul
merhaba arkadaşlar..saç diplerim kızıllaşmaya başladı loreal excellence 01 kullanıyorum bikaç aydır.kendi saç rengim açık kumral olduğu halde turuncumsu bi sarı olarak açıyo saçımı.bu bakırlığı almak için önerebiliceğiniz boya markası ve numarası var mı acaba.alttaki renkten memnunum onunla eşitlenebilicek bi renk arıyorum..dediğim gibi zemin rengim açık kumral..şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
$MyPhoto-120417-01.webp $MyPhoto-120417-02.webp
olmasını istediğim dip rengide alttaki
$Taylor-Swift-Fotograflari-1-925x1202.webp

gayetde güzel. elleme bence. diğerleri gibi mahv edersin. renk koruyucu şampuanlarla yıka yeter

syoss un boyaları kutudaki gösterdiği renkle aynı renkte oluyor. syoss a bakabilirsin

ama benim saçıma bi boya yetmiyo yani iki kutu kullanıyorum bu durumda ikiye bir katsam olurmu kalanı atarım :9: bu arada sen hangi rengi kullanıyosun

diiplerine bir tüp normal boyanla yarım tüp küllüyü karıştırıp sür sonra dipler bitince bir tüp normal boyadığını ekleyip uçlarına sürersin uç rengin çok güzel oturmuş oralara küllü sürme bence bende çok uzun süre röfle kullandım her tonunu nerdeyse şimdi kumrala boyadım memnunum şuanda :16::16::16:

hmmm tamamdır doğru söylüyosun uçlar konusunda bide yeşerir falan komple uğraşmak zorunda kalmiim :16:bende bi ara kumral yaptım ama platinin üstüneydi çok yeşerdi siliciyle yok ettik sonra :) ama kumral doğal ve güzel bi renk

teşekkür ederim tekrar yardımcı olmaya çalıştığın için bu aralar boyicam inş. diğer arkadaşlara fikir olması içinde resim eklicem tabiiki :21:

rica ederim inş istediğin gibi olur ama röflenin rengini çok beğendim :16:

röfle degilki o.ben yaklaşık 8 sene röfle yaptırdım saçım platindi ve çok güzel bi platindi çünkü doğal saç rengim açık..ama şu an eşim o zaman nişanlım olan şahsiyet :) kumral olmamı istedi.1 yıl önce başladım o maceraya yavaş yavaş koyulttum ama sonra sarıyı özledim zaten istediğim gibi bi renkte olmadı.velhasıl bi kere siliciyle akıtmaya çalıştılar üstüne düz sarı boyandı.yaklaşık 4-5 aydırda ben loreal excellence 01 le boyuyorum.düz sarı boyanın rengi şu ankinden daha çiğdi bana göre.loreal oraları yumuşattı bu renk birazda onun eseri sanırım

sen kullandın mı hiç sarı tonlarını???

sarı tonlarda kullanmadım fakat kumral karamel tonlarını kullandım . diğer boyalar koyu renk çıkarken bunda açık renk oluyor. mesela ben palette kullanıyodum önceden.
saç kutudaki renk olucak diye akmasını bekliyordum akana kadarda diplerim geliyordu. ama syoss ta öyle değil ilk boyamada kutudaki renge en yakın renk oluyor hemde açık oluyor. dene istersen sende

sarı tonlarda kullanmadım fakat kumral karamel tonlarını kullandım . diğer boyalar koyu renk çıkarken bunda açık renk oluyor. mesela ben palette kullanıyodum önceden.
saç kutudaki renk olucak diye akmasını bekliyordum akana kadarda diplerim geliyordu. ama syoss ta öyle değil ilk boyamada kutudaki renge en yakın renk oluyor hemde açık oluyor. dene istersen sende

benimde aklımda 9.5 rengi..teşekkür ederim ilgin için:46:

Back
X