Tuhaf bir burun deliği (fotoğraflı)

usagi123

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
137
35
18
30
Merhaba herkese. Ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Ödemleri takmıyorum açıkçası ama burun ucum bir tuhaf oldu. Bir burun deliğimde tuhaf yumuşak bir çıkıntı var, burun ucumdaki dokular da eşit değil. Böyle bir problem yaşayan var mı ya da yorum yapabilecek olan? Asimetrik bir burun beklentim yok yanlış anlaşılmasın burda bir şişlik söz konusu bunu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba herkese. Ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Ödemleri takmıyorum açıkçası ama burun ucum bir tuhaf oldu. Bir burun deliğimde tuhaf yumuşak bir çıkıntı var, burun ucumdaki dokular da eşit değil. Böyle bir problem yaşayan var mı ya da yorum yapabilecek olan? Asimetrik bir burun beklentim yok yanlış anlaşılmasın burda bir şişlik söz konusu bunu merak ediyorum.Eki Görüntüle 2824849 Eki Görüntüle 2824850 Eki Görüntüle 2824851
Sanki minik bir çıkıntı var gibi emin olamadım ama.. daha önce böyle miydi yeni mi oldu ? Doktoruna gösterdin mi ? Ne dedi ? Belki geçicidir hiç bilmiyorum bu konuları ama :(

Sanki minik bir çıkıntı var gibi emin olamadım ama.. daha önce böyle miydi yeni mi oldu ? Doktoruna gösterdin mi ? Ne dedi ? Belki geçicidir hiç bilmiyorum bu konuları ama :KK43:
Bantlar çıktığından beri böyle, doktor ödemler geçsin tekrar bakalım dedi kesin konuşmadı. Deri desem değil kemik desem değil çok moral bozucu yumuşak bir çıkıntı.

Bantlar çıktığından beri böyle, doktor ödemler geçsin tekrar bakalım dedi kesin konuşmadı. Deri desem değil kemik desem değil çok moral bozucu yumuşak bir çıkıntı.
Yumuşaksa ödemler gidince düzelir belki ya moralini bozma . Aynadan da sürekli kontrol edip canını sıkma .
Benim de yakında 1 ay olacak ama hala ilk günkü gibi önden pek değişiklik yok. :( tek fark eskisine göre daha rahat nefes alıyorum . Sabır ve zaman.. çok geçmiş olsun canım

Yumuşaksa ödemler gidince düzelir belki ya moralini bozma . Aynadan da sürekli kontrol edip canını sıkma .
Benim de yakında 1 ay olacak ama hala ilk günkü gibi önden pek değişiklik yok. :KK43: tek fark eskisine göre daha rahat nefes alıyorum . Sabır ve zaman.. çok geçmiş olsun canım
Daha 1 ay bile olmamış canını sıkma, önden pek değişmiyor burun. Sana da çok geçmiş olsun.

Değişmiyor derken uzun sürüyor demek istemiştim profil gibi hızlı bir değişim olmuyo :)

Benim de 2 ay oldu burun deliklerin farklı bi delik hafif yukarda gbi.Odem de olabilir burnunuzdakifotonuzu görmedim ama ödemler ele kemik gibi geliyomus.Kalici da olabiliyormus kalıcı olup olmadığını 1 sene sonunda anca anlarsın.Ben de burun ucumdan hic ama hiç memnun değilim.Doktorla görüşücem sen de bir an önce görüş.

Back
X