- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Tam da şimdi sizin konunuza geçmiş olsun yazıyordum. Farkındaysanız suçlu var bir şey yazmadım. Sadece diyorum ki bazen haset etmeseler bile dillendirince nazaran olur mu. Öğrenmek istediğim buydu. Durup dururken de kimseyi suçladığım Yok!!Mutluluğunuz aksayınca nazar etmiştir diyerek durup dururken insanları nasıl suçlu çıkarabiliyorsunuz.
İnanmadığınız şey nasıl etki edebilir ayrıca benimde inancım yok. Sorumun bu cevapla alakası Yok.Boynunuza kocamannnn bir nazar boncugu takin ben inanmam ama belki size etki eder.
Sonunda kinaye olmadan güzel bir yorum gelmiş teşekkür ederim.. artık öyle düşünücemTesadüftür o tesadüf
Negatif enerji yollayacak gücü varsa o baska tabi.
Neden negatif enerji yollasin ki sevdiginiz bir arkadasiniz o da ayri konu.
En iyisi tesaduf deyin gecin.
Arkadasinizin samimiyetinden eminseniz tesaduf olmustur.
Ustunde durmayin
Olur öyle yaparım.Anlatmamayi deneyin ozaman
Bana degil zaten size etki edecek..sorunuz nazar degilmiydi?Cevap bence gayet alakali oldu..İnanmadığınız şey nasıl etki edebilir ayrıca benimde inancım yok. Sorumun bu cevapla alakası Yok.
Büyü, üç harfli ne alaka? Öyle şeylerle işim yok. Ayrıca konumun içinde de nazar kelimesi geçmiyor. Nazar boncuğu diyerek konuyu nazara getiren sizsiniz. Diğer arkadaşlar yazmış zaten negatif enerjisi geçmiyordur sevdiğiniz birisiyse diye. Aldım yani cevabımıBana degil zaten size etki edecek..sorunuz nazar degilmiydi?Cevap bence gayet alakali oldu..
Bu arada burada nazar,büyü,üç beş harfliler konulari acmak yasak..bilginiz olsun.
Konuyu ilk actiginizda nazar kelimesi geciyordu sonradan silip duzenleme yapmissiniz..insanlari aptal yerine koymayin burda..Büyü, üç harfli ne alaka? Öyle şeylerle işim yok. Ayrıca konumun içinde de nazar kelimesi geçmiyor. Nazar boncuğu diyerek konuyu nazara getiren sizsiniz. Diğer arkadaşlar yazmış zaten negatif enerjisi geçmiyordur sevdiğiniz birisiyse diye. Aldım yani cevabımı
Daha yeni üyeyim. KOnu açmayı yeni öğrendim değil ki silip düzenleme yapacağım. Hadi ispat edin madem düzenleme yaptığımı.Konuyu ilk actiginizda nazar kelimesi geciyordu sonradan silip duzenleme yapmissiniz..insanlari aptal yerine koymayin burda..
Iste burda yazmissiniz..Sadece diyorum ki bazen haset etmeseler bile dillendirince nazaran olur mu.
Konuyu sildiğimi nerden çıkardınız o zaman ? Hadi kimi koymuşum aptal yerine ? Ben konuda nazar demedim. Ayrıca o alıntıladığınız yorumdaki arkadaş nazar demiş. Bende ona istinaden söyledim. Yoksa hiç anlamam böyle şeylerden. Diğer arkadaşlar güzel tasviye vermişler sağ olsunlarIste burda yazmissiniz..Konuda degil ama cevaplarken demissiniz..
Teşekkür ederimTesadüftür. Başka birşey olduğunu düşünüyorsan anlatmayıver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?