Tuhaf bir durum..

Kızıyorsunuz ama herkesin aklına bu durum da" onun nazari degiyor kesin" teorisi geliyor.inanmiyorsaniz nazara ki var olan bir şey dır ya tesadüf ya kötü enerji
Boncuğuna inanmıyorum dedim. Ayrıca kızdığım insanlar kinayeli konuşanlar. Belki böyle bir durum basına gelen vardır. Belki biri çıkıp der ki bende sevindiğini sanmıştım ama şöyle şöyle oldu. Bir değil iki değil çünkü. Zaten anlatamaya karar verdim artık

Konuyu sildiğimi nerden çıkardınız o zaman ? Hadi kimi koymuşum aptal yerine ? Ben konuda nazar demedim. Ayrıca o alıntıladığınız yorumdaki arkadaş nazar demiş. Bende ona istinaden söyledim. Yoksa hiç anlamam böyle şeylerden. Diğer arkadaşlar güzel tasviye vermişler sağ olsunlar
Sizin akliniza ne gelmisti peki pardon?Yani konuyu acarken ya nazar ya negatif enerji olabilecegini zaten sizde biliyordunuz ki ifadeniz zaten böyleydi..
Ne diyecekti buradaki üyeler peki?
Yooo arkadasinizin süper güçleri var size çaktırmadan bozuyor herseyi"??
Tesaduftur diyelim o zaman ne diyelim..

Unutmayın ki Nazar sadece kötülükten hasetlikden olmaz.
Bazen insanın evladına içi kaynar sevgiyle bakar ve o an Nazarı değer.
Nazardan korunmanın yolu çok basit ama çözümünü yazdıgım zaman ''Dini Paylaşım Yasak'' Denilecegi için yazamıyorum maalesef :KK51:
Siz İnternetten araştırın ve Nazardan Korunmak için inen ayet ve süreleri bulup okuyun derim:KK66: (O surelerin,Adını size özelden yazıyorum.Mesaj kutunuza bakın)

Benim de buna benzer bir durumum var.tek farkla.ben kime anlatırsam anlatayım iyi giden bişey mutlaka sıkıntı çıkıyor,olacağı varsa olmuyor,birisine iyi demissem kötü anlamda beni şaşırtıyor.takıntı mi bu bilmiyorum.şu kişi yüzünden demiyorum.kimseye bişey anlatmiyor ya da kesinlesmeden mutlu bir haberimi kimse ile Paylaşmiyorum

Anlatmadan olanları izleyin insanların nazarı değmesi için kötü düşünmelerine gerek yok bazı insanlarda göz olduğuna şahit oldum istemsizce mutlu olduklarında yapabiliyorlar inanırım çok başıma geldi çünkü

Back
X