Tuhaf bir durum...

Nekoysambilemedimki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
30
24
3
32
Sizlere birsey sormak istiyorum. Anlatmakda zorlaniyorum aslinda. Ya ben odayi dagittm, savas alanina dondu yatak odasi galiiba bilmiyorum, kapiyi cektim. Esim suan calisiyor gelmeden toplanmasi lagzim. Ama ben odaya giremiyorum. Esimin yengesi arka komsumuz onu cagirsam ayip olurmu odanin toplanmasi icin?

Pazar sabahı biri beni dağıttığı yatak odasını toplamam için çağırsa , sen hayırdır??? derdim .

Acelen yok herhalde ... konu açıp soracak vaktin varsa .

Kapadığın kapıyı açmaktan başla işe .

Gir ve topla . Bunun neyini soruyorsun anlamak güç .

Odaya niye giremiyorsun ki? "" yatak odası galiba"" ne demek?

Evet cok tuhaf bir durum. Insan niye giremesin yatak odasina dagıldı diye. Yengeyi cagirna kadar topla kendin. Kafamı buluyosun bizimle.

Anlamadim. Yatak odasi GALIBA?
Dalga mi geciyor bu insanlar diyorum burada gerçekten.

Sen neden toplamıyorsun?

Odaya girmeye korkuyorum, ne halde bilmiyorum. Yatak odasi galiiba demek istemedim. Savas alanina dondu galiba demek istemistim. Ilk defa basima geldi, goreceklerimden korkuyorum. Esimle tartismalarimiz oldu. Bir an kendimi odayi dagitirkn buldum. Boyle birsey yaptigmdan utaniyorum ama o an ne yaptgimi bilemedm

İyi de odayı toplamaya çağırıp bu aile kavganıza yengeyi neden şahit tutuyorsun ??

Gir işte , korkma .

En fazla kırıp döktün her şeyi.

Gel beraber girelim .

Hadi git aç kapıyı...gördüğün tabloyu yaz.

Toplanır 10 dk da . Biz kk ca sevgili messie nin evini toparladık , bir odayı mı halledemeyeceğiz

Bırak dağınık kalsın. Eşin gelince o toplasın bir daha seni kızdırmaz belki

İyi de odayı toplamaya çağırıp bu aile kavganıza yengeyi neden şahit tutuyorsun ??

Gir işte , korkma .

En fazla kırıp döktün her şeyi.

Gel beraber girelim .

Hadi git aç kapıyı
Inanin bu konuyu baskasi acmis olsa bende derdim 'delirmis dagitmis birde toplamak icin baskasini cagiriyor' ama oyle degil. Denedim giremiyorum. Kapiyi bile acamiyorum. Kendimi kaybettigime inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…