D
drsiest@
Ziyaretçi
- Konu Sahibi drsiest@
-
akşam yemeğinde eşimin söyledikleri zaman geçtikçe daha içime oturuyor.. onun bi suçu olmadığından kızıp küsemiyorum da..
düğünde kayınvalidemin taktığı bilezik baya büyük kullanamıyorum diye taşınırken ona emanet etmiştim.. kayınpederim paraya sıkışmış bozdurmuş, şok oldum.. bana kimse bişey çaktırmıyor, eşim de belli etme dedi.. ama kendimi biraz aptal yerine koyulmuş hissettim, hani sıkıştığında eşimden istese yardım da ederdik ama bu şekilde bana saygı duyulmadığını hissettim.. çok tuhaf bi hayal kırıklığı yaşıyorum.. parasında altınında değilim, benim hakkım olan bişey emanet sizde.. çokta umursanmıyosun anla artık diye gözüme çomak sokuyolar sanki..
kızlarıyla ilgili altın bahsi geçince çokça konuşulup eşi ailesine harcadı diye dert yanmasınlar.. ve seni de kızım gibi seviyorum demesinler.. :1closedeyes:
ne zaman o bileziği bozduralım desem eşim hep karşı çıkardı, daha zor günlere saklayalım diye.. birden duyunca böyle harcandığını şok oldum..yeni evliyim ve hiç altınım kalmadı(
tekrar yerine koyabileceklerini sanmıyorum, 3 yıl önce 3,5 diyolardı şimdi bilmem ne kadar..
bana saygısızlık yapılmasını hazmedemiyorum, paraya ihtiyacı olduğunda altına sarılan insanlara çok kzıyorum hele de emanetse..
eşim zaten araba alırken satıcaktık diyo,ben sana yenisini alırım.. yani üstüne bi soğuk su içiyorum ben
Eşinizin bir suçu yokmu???
Nerden biliyor o zaman bileziğin bozdurulduğunu???
Muhtemelen ona söylemişlerdir biz bileziği bozduruyoruz para lazım diye, ama karına çaktırma en kısa zamanda yerine koycaz şimdi duyarsa bozulur falan demişlerdir, o da tamam demiştir, ne diycek....
Eğer gizli saklı bozmuş olsalar eşinizin de haberi olmazdı....
ve seni de kızım gibi seviyorum demesinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?