Tuhaf bir hayal kırıklığı yaşıyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kayınvalidenler bileziği senden izinsiz bozdurmak ile saygısızlıklarını apaçık bi şekilde ortaya koymuşlar.Belki oturulup konuşulsaydı,izin istenseydi şuan durum daha farklı olabilirdi.Ama maalesef.......

Bence giden bileziğinizin üzerine bir bardak su için ve hayatınıza devam edin...Zira şuan için yapacak başka bişey yok gibi..

cok ayıp etmısler ...

ama esıne soylemısler demekkı o kadar sıkısmıslar ...eşin ayıp etmıs

senın hemen gerı ısteyecegını de goz onuna almaları lazımdı ...

yeni gelin olduğun için
utanmıştır
söyleyememiştir
öyle deme
kolay değil bu para pul mevzuları
altında bir kötü niyet varmış gibi gelmedi bana

Aklıma mukayyet ol yarabbim...:Saruboceq:
Kendilerince nasılolsa biz taktık diye bozdurma hakkı da bize ait diye düşünmüşler...
Ayıp ki ne ayıp...
Geri gelme ihtimali zayıfff....

Sende yaptırın bileziğimi diyemiyeceksin,olay onların lehine kapanıp gidecek......

oo musade isteselerdi diyorsun sen kurda kuzu emanet etmisin canim kusura bakma ama :a015:

annecim bir bileziginize sahip cikamiyormusunuzda kayinvalidenize veriyorsunuz? bunu yapan sadece sen degilsin canim cok gelin ayni hatayi yapiyor sonrada bir ayrilik bile olsa altinlarin yerinde yeler esiyor kafamçokkarıştı

Canım nasıl olsa senin satıldığını bildiğini bilmiyorlar sende git kayınvalidenden iste bileziği düğün var yakında takıcağım de yok sattık derse o zaman aynı gramı tamamlayana kadar 20 şer grmlık bilezik iste .Siz bana emanetmi taktınız düğünde bilseydim taktırmazdım de belli et kırıldığını .içinde kalmasın yoksa kafanda konuşup durursun .

çok yanlış. bir emanet var ortada. sahibine sormadan satılması çok ayıp. haklısın. aslında konuyu açıp sana hala söylememeleride çok yanlış. biz onu satmak zorunda kaldık demeleri gerekiyordu.
sanki ortada bilezik hiç olmamış,gibi davranmaları ,seni de saf yerine koymaları kınanacak bir davranış.
sen sor bence. sanırım sattınız.keşke bana sorsaydınız, de.....susma bence...

ayıp etmişler ama ben olsam kayınvalideme emanet etmezdim anneme emanet ederdim yada bankaya kasaya koyardım..ben düügndeki takıları vermedim ama dügüne gelemeyeneler kayın valideme vermiş o da sagolsun cebe attı gelde sinir olma.güvenmekle hata etmişsiniz..kurt'a kuzu teslim etmişsiniz:))ben altınlarımı anneme emanet ettim kasalarında duruyor..kayınvalideme verseydim şimdiye duman olmuştu:)))))

Son düzenleme:
Bence eşinin onlar bozdurduktan sonra haberi oldu, ama ne yapsın anne ve babası bu yüzden birşey diyemedi, sana karşıda eminim çok mahçuptur dile getirmemiş olsa bile, nasılsa araba alırken bozduracaktık demesi sadece kendini ve teselli, eşin kötü tepki vermeyecekse ailesiyle konuş bu konuyu ve birdaha onlar asla güvenme

ya alt tarafı bir bilezik
allah aşkına
kim kimin ağzına bunun için laf verir ki
anneniz yapsaydı aynı şeyi
demekki zordalar gerçekten
ama bir para meseleside bu kadar uzatılmaz ki!!!

Emanet etmeyeceksiniz hediyeyi hediyeyi alana çünkü o hala ben aldım nasılsa diye düşünüyordur....

dış kapının mandalı olduğumu farkediyorum sanırım:)) umarım bunun bilincinde değişir davranışlarım....
çok kırgınım, eşimi seviyorum onun hatrına oynadığım 3 maymuna son veriyorum artık.. bu olay son sebebim oldu...

Son düzenleyen: Moderatör:
emanet bilezigi satmislarmine kadar buyuk bir ayip ve saygisizlik.o size ait sizden izinsiz hangi hakla satmislar:1shok:

cok haklısınız...

sen güvenip ona emanet etmişsin onun yaptığına bak insan sıkışsa bile bi sorar usülen bi izin alır bozdururken ayıp ya

Belki borç bitince aynısını alır yerine koyarım diye düşünmüştür.

Belki borç bitince aynısını alır yerine koyarım diye düşünmüştür.

öyle olsa bana hala söylenmezdi, kızlarının da altınları orda, görüyosunuz onlar daha akıllı ki annelerine emanet etmişler, ve çok güvenli olduğundan da eminler..
kayınvalideme de kırıldım, bişey diyememiş, nerden biliyo ki onun sende olduğunu, verdim deseydin ya..
kızgınlığım geçmiyor..

Ayni durum benimde basima geldi,
2008in Agustos ayinda bizim nisanimiz oldu, büyük ortalama 400 kisilik bir nisan yaptik
iyi altin ve parada takildi anlayacaginiz...
parasinda pulunda hic degiliz, ne ben nede annemle babam,
takilan altinlari annem kaybolmasin diye üstümden cikardi hepsini bir kutunun icine koydu ve kayinvalideme verdi o iyi saklar diye...
(Paralari zaten onlar aldilar, umursamadik bile)
sonra kayinvalidemin kaldirdigi altinlar, dügün yakalstigi zaman esimden kaynanamlarin biraz maddi durumunun sikisik oldugunu duydum
bide okadar iyi yürekliyimki, esime dedim sakin masraf yapmasinlar nisanda takilanlari taksinlar
ve takilan cegreklerle bilezik yaptirsinlar, onlari taksinlar dedim....okadar iyi niyetliydim yani
bizim nisan agustosta olmustu, görümcemin nisanida ekimde...
sonra esimden bir duydumki altinlarin hepsini bozdurup görümceme bilezik yaptirmis, hepsini ona takmislar...yani altinsiz neysiz kaldim...
altininda hic hic degilim ama bu yapilan...okadar zoruma gitti ki...
inanmicaksiniz kayinvalideme agzimi acipta anne benim altinimi bozdurmussunuz demedim bile...
benim bildigimden bugün olmus haberleri yok....
dügünde ne mi taktilar?
durumlari okadar kötüymüs ki....
dügünümüzde bulunmadilar bile (((
cok zor günler gecirdim cokkkk.... :gitme: mafoldumben

ne bencil ne kötü insanlar var ya utanmazlar da yaptıklarından

Çok ilginç gerçekten de... Resmen dolandırıcılık bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…