akşam yemeğinde eşimin söyledikleri zaman geçtikçe daha içime oturuyor.. onun bi suçu olmadığından kızıp küsemiyorum da..
düğünde kayınvalidemin taktığı bilezik baya büyük kullanamıyorum diye taşınırken ona emanet etmiştim.. kayınpederim paraya sıkışmış bozdurmuş, şok oldum.. bana kimse bişey çaktırmıyor, eşim de belli etme dedi.. ama kendimi biraz aptal yerine koyulmuş hissettim, hani sıkıştığında eşimden istese yardım da ederdik ama bu şekilde bana saygı duyulmadığını hissettim.. çok tuhaf bi hayal kırıklığı yaşıyorum.. parasında altınında değilim, benim hakkım olan bişey emanet sizde.. çokta umursanmıyosun anla artık diye gözüme çomak sokuyolar sanki..
kızlarıyla ilgili altın bahsi geçince çokça konuşulup eşi ailesine harcadı diye dert yanmasınlar.. ve seni de kızım gibi seviyorum demesinler.. :1closedeyes:
Şimdi burda arkadaşlar zaten yakışıkalmaz bir hareket olduğunu söylemiş , katılmamak mümkün değil..
Ben yaptıklarına doğrudur demiyorum , emanet mal satılmaz , bu kesin...
Ancak ben başka bir noktaya değinmek istiyorum..Bu olay , sizin evliliğinizde eşinizin ailesine karşı olumsuz tutum oluşturmanıza sebep olmasın, zaten sizin haberiniz olduğunu bilseler eminim çok
utanırlar.. Eşinizin size söylemeyeceğini düşünmüşler...
Eğer tek sorununuz buysa onlarla , bence yaşanmamış kabul edin..
Çünkü gelinine "kızım" diyen kaç kişi var ki yerimseniben
Belki borç bitince aynısını alır yerine koyarım diye düşünmüştür.
Ayni durum benimde basima geldi,
2008in Agustos ayinda bizim nisanimiz oldu, büyük ortalama 400 kisilik bir nisan yaptik
iyi altin ve parada takildi anlayacaginiz...
parasinda pulunda hic degiliz, ne ben nede annemle babam,
takilan altinlari annem kaybolmasin diye üstümden cikardi hepsini bir kutunun icine koydu ve kayinvalideme verdi o iyi saklar diye...
(Paralari zaten onlar aldilar, umursamadik bile)
sonra kayinvalidemin kaldirdigi altinlar, dügün yakalstigi zaman esimden kaynanamlarin biraz maddi durumunun sikisik oldugunu duydum
bide okadar iyi yürekliyimki, esime dedim sakin masraf yapmasinlar nisanda takilanlari taksinlar
ve takilan cegreklerle bilezik yaptirsinlar, onlari taksinlar dedim....okadar iyi niyetliydim yani
bizim nisan agustosta olmustu, görümcemin nisanida ekimde...
sonra esimden bir duydumki altinlarin hepsini bozdurup görümceme bilezik yaptirmis, hepsini ona takmislar...yani altinsiz neysiz kaldim...
altininda hic hic degilim ama bu yapilan...okadar zoruma gitti ki...
inanmicaksiniz kayinvalideme agzimi acipta anne benim altinimi bozdurmussunuz demedim bile...
benim bildigimden bugün olmus haberleri yok....
dügünde ne mi taktilar?
durumlari okadar kötüymüs ki....
dügünümüzde bulunmadilar bile(((
cok zor günler gecirdim cokkkk.... :gitme: mafoldumben
Ayni durum benimde basima geldi,
2008in Agustos ayinda bizim nisanimiz oldu, büyük ortalama 400 kisilik bir nisan yaptik
iyi altin ve parada takildi anlayacaginiz...
parasinda pulunda hic degiliz, ne ben nede annemle babam,
takilan altinlari annem kaybolmasin diye üstümden cikardi hepsini bir kutunun icine koydu ve kayinvalideme verdi o iyi saklar diye...
(Paralari zaten onlar aldilar, umursamadik bile)
sonra kayinvalidemin kaldirdigi altinlar, dügün yakalstigi zaman esimden kaynanamlarin biraz maddi durumunun sikisik oldugunu duydum
bide okadar iyi yürekliyimki, esime dedim sakin masraf yapmasinlar nisanda takilanlari taksinlar
ve takilan cegreklerle bilezik yaptirsinlar, onlari taksinlar dedim....okadar iyi niyetliydim yani
bizim nisan agustosta olmustu, görümcemin nisanida ekimde...
sonra esimden bir duydumki altinlarin hepsini bozdurup görümceme bilezik yaptirmis, hepsini ona takmislar...yani altinsiz neysiz kaldim...
altininda hic hic degilim ama bu yapilan...okadar zoruma gitti ki...
inanmicaksiniz kayinvalideme agzimi acipta anne benim altinimi bozdurmussunuz demedim bile...
benim bildigimden bugün olmus haberleri yok....
dügünde ne mi taktilar?
durumlari okadar kötüymüs ki....
dügünümüzde bulunmadilar bile(((
cok zor günler gecirdim cokkkk.... :gitme: mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?