• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf Bir His Bu ...

çok mu uzağa gidiyorsun cnm kaç km arası

valla bu duyguları bi tek ben yaşamadım herhalde
zaten ilk sene kazanamadığım için uça uça gittim kazanınca
şimdide bitiremediğim iin uça uça geleceğim:1:

bizim zamanımızda yurtta kızlar hep ağlıyodu ama feryat figan bize çok komik geliyodu gülüyorduk:17:

arkadaş ortamın iyi olursa vakit geçer hiç gelmek istemezsin
zaten ilk sene herkesle tanışıyosun ya o ilk senenin mükemmel bi tadı var
sonraki senelerde maalesef o kadar iyi olamıyosun
bi çok kültürde bi çok farklı insan var aranız bozulabilir
yurtta ya da evde kalıyorsan kimseyede güvenme bi sürü eşyam çalındı benm
arkadaşlarım gözünün yaşına bakmazlar demiştide inanmamıştım
konduramıyorsun işte ama oluyo
sevgilin var mı bilmiyorum ama hemen bi erkeğede kapılıp gitme ;)

ahh ahh.negüzel işte tadını cıkart hergününün.şimdilerde ben
durup durup okulumu, ordaki evimi, eşyalarımı o hayatımı özlüyorum aglamaklı oluyorum.

seveceksin orayııı alıştıktan sonra da hep orda yaşamışsın gibi gelir.sonrada benim gibi özlersin herhalde :1:

bitirdiginde sevmemiş olsanda kötüü, sevmiş olsanda kötü.tekrar deneme tektar dönme şansın olmadıgı için..

telefon gelsede okula tekrar cagırsalar benii "sevgilimi" ve yakın arkadaşlarımı.olmamış bu tekrar okucaksınız deseler.:27:

çok mu uzağa gidiyorsun cnm kaç km arası

valla bu duyguları bi tek ben yaşamadım herhalde
zaten ilk sene kazanamadığım için uça uça gittim kazanınca
şimdide bitiremediğim iin uça uça geleceğim:1:

bizim zamanımızda yurtta kızlar hep ağlıyodu ama feryat figan bize çok komik geliyodu gülüyorduk:17:

arkadaş ortamın iyi olursa vakit geçer hiç gelmek istemezsin
zaten ilk sene herkesle tanışıyosun ya o ilk senenin mükemmel bi tadı var
sonraki senelerde maalesef o kadar iyi olamıyosun
bi çok kültürde bi çok farklı insan var aranız bozulabilir
yurtta ya da evde kalıyorsan kimseyede güvenme bi sürü eşyam çalındı benm
arkadaşlarım gözünün yaşına bakmazlar demiştide inanmamıştım
konduramıyorsun işte ama oluyo
sevgilin var mı bilmiyorum ama hemen bi erkeğede kapılıp gitme ;)

İzmirden Kocaeliye gidiyorum 470 km filan.Umarım düzgün bir arkadaş grubum olur da vakit geçiririm :)

ahh ahh.negüzel işte tadını cıkart hergününün.şimdilerde ben
durup durup okulumu, ordaki evimi, eşyalarımı o hayatımı özlüyorum aglamaklı oluyorum.

seveceksin orayııı alıştıktan sonra da hep orda yaşamışsın gibi gelir.sonrada benim gibi özlersin herhalde :1:

bitirdiginde sevmemiş olsanda kötüü, sevmiş olsanda kötü.tekrar deneme tektar dönme şansın olmadıgı için..

telefon gelsede okula tekrar cagırsalar benii "sevgilimi" ve yakın arkadaşlarımı.olmamış bu tekrar okucaksınız deseler.:27:

Çok özlemişsiniz siz :) Ne güzel ama ardınıza dönüp bakınca mutlu anılar var :)

geçen yıl başladım üniversiteye ilk ayrılırken annem ağladı babamın gözleri doldu ama ben manyak gibi kahkaha atıyodum :27: hiç ağlamadım ne bileyim mutluydum üniversiteye başladığım için :32:

Ben aynı şehirde kazandığım halde çok heyecanlıyım ya yeni bir okul yeni insanlar heyecan dorukta yani:1:
Ama eminim sen daha çok heyecanlısındır şehir değişiyo sonuçta.İnşallah çabuk alışır ve çok seversin:10:

Cok guzel telaslar ve heyecanlar bunlar... Artik kendi ayaklari uzerinde durmaya adim atmis bir bireysin. İleride is hayatin, sosyal cevren icin cok faydasi ollacak bu adimin. Allah yolunu acik etsin..

Back
X