- 26 Mart 2018
- 28.484
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Dün canımı sıkan bir şey konusunda fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar. Yaklaşık 15 yıldan beri tanıdığım ama çok bir samimiyetimin olmadığı (gördüğümde merhaba, nasılsınız haricinde), başka üniversitede görev yapan bir hemşerim olan 40 yaşlarında bir erkek hoca var. Daha önce bir makale meselesinden dolayı iş arkadaşlarım telefonumu vermişti (editör olduğum için) ve bu sebeple görüşmüştük geçen yıl. Editörlükten dolayı görüştüğüm hocaların telefonlarını karışıklık yaşanmaması adına kaydediyorum. Şu ana kadar başka bir iletişimimiz de olmadı. Geçen hafta da bir tez savunması yemeğine gidildi, sonrasında da bir hocamızın odasında çay içildi, muhabbet edildi. Bahsettiğim bu adamda vardı. Herkesle ne kadar iletişimim olduysa bu adamla da o kadar sohbetim oldu. Fazladan bir iletişim kurmadım. Dün whatsapptan bir adamın eğitim hayatıyla ilgili anekdot içeren bir video göndermiş. Nezaketen güzelmiş hocam dedim, adam da "aynen kardeş" demiş. Bana kardeş diyeceği gibi bir samimiyetimiz yok, ayrıca sanki ona asılmışım da bana mesafe koymaya çalışmış gibi hissettim. Ya da kendi niyeti bozuk. Evliyim ve eşime aşık bir kadınım. Kendime çok tuhaf hissettim. Bugün de paylaştığım bir duruma atlayıp yorum yapmış. Hiç cevap vermedim. Sizce ben mi kötü düşünüyorum. Direkt engel basacağım da fakültedeki bir çok kişiyle samimi. Nasıl bir yol takip etmemi önerirsiniz?
Not: Bu arada her yazan erkek bana bir şey mi ima etti diye düşünen paranoyaklardan değilim. Bir sürü erkek iş arkadaşım var, ailecek de görüşüyoruz.
Not: Bu arada her yazan erkek bana bir şey mi ima etti diye düşünen paranoyaklardan değilim. Bir sürü erkek iş arkadaşım var, ailecek de görüşüyoruz.