- 22 Ocak 2013
- 41.704
- 210.623
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Ben yanında karısı , sevgilisi olduğunu ve o kişi yanlış anlamasın diye öyle yazdığını düşündüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de evli oldugunuz icin yorumu yanlış anlasilmasin diye kardes demiştir..Dün canımı sıkan bir şey konusunda fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar. Yaklaşık 15 yıldan beri tanıdığım ama çok bir samimiyetimin olmadığı (gördüğümde merhaba, nasılsınız haricinde), başka üniversitede görev yapan bir hemşerim olan 40 yaşlarında bir erkek hoca var. Daha önce bir makale meselesinden dolayı iş arkadaşlarım telefonumu vermişti (editör olduğum için) ve bu sebeple görüşmüştük geçen yıl. Editörlükten dolayı görüştüğüm hocaların telefonlarını karışıklık yaşanmaması adına kaydediyorum. Şu ana kadar başka bir iletişimimiz de olmadı. Geçen hafta da bir tez savunması yemeğine gidildi, sonrasında da bir hocamızın odasında çay içildi, muhabbet edildi. Bahsettiğim bu adamda vardı. Herkesle ne kadar iletişimim olduysa bu adamla da o kadar sohbetim oldu. Fazladan bir iletişim kurmadım. Dün whatsapptan bir adamın eğitim hayatıyla ilgili anekdot içeren bir video göndermiş. Nezaketen güzelmiş hocam dedim, adam da "aynen kardeş" demiş. Bana kardeş diyeceği gibi bir samimiyetimiz yok, ayrıca sanki ona asılmışım da bana mesafe koymaya çalışmış gibi hissettim. Ya da kendi niyeti bozuk. Evliyim ve eşime aşık bir kadınım. Kendime çok tuhaf hissettim. Bugün de paylaştığım bir duruma atlayıp yorum yapmış. Hiç cevap vermedim. Sizce ben mi kötü düşünüyorum. Direkt engel basacağım da fakültedeki bir çok kişiyle samimi. Nasıl bir yol takip etmemi önerirsiniz?
Not: Bu arada her yazan erkek bana bir şey mi ima etti diye düşünen paranoyaklardan değilim. Bir sürü erkek iş arkadaşım var, ailecek de görüşüyoruz.
Başka kurumlarda belki dediğiniz şekilde diyaloglar oluyordur, ancak akademide hocam ifadesi zaten resmiyet için yeterli oluyor. Akademide abi, abla, kardeş genel olarak kullanılmıyor.Bende evli iş arkadaşlarıma kardeş diye hitap ediyorum. Eşleri görürse yanlış anlamasın diye. (daha önce yaşamış olduğum Bi travmadan dolayı) bizim iş arkadaşlarımız da abla diye hitap eder genelde bana. Yaşı büyük abiler dahi
Bu aklıma gelmemişti. Haklı olabilirsiniz.Ben yanında karısı , sevgilisi olduğunu ve o kişi yanlış anlamasın diye öyle yazdığını düşündüm.
Yüzyüze de hocam diye hitap ediyordu.Sanki bana adamin agiz aliskanligi gibi geldi.
Tam olarak düşündüğüm buydu. O yüzden canım sıkıldı.Durup dururken samimiyet olmadığı halde bir video paylaşması hiç normal değil.
Durumlariniza bakması ve gülücük eklemesi de öyle...
Gitsin hayatına başka aksiyonlar bulsun akademisyen oluşu bunu yapma hakkını vermiyor ona. Evli ve arayışı olmayan bir kadın var karşısında...adam resmen bir yem attı bizim konu sahibi de resmi bir dille teşekkür edince kardeşliğe çark etti. Bence hikayeleri durumları paylaşırken bu adamı dahil etmeyin ben bilmiyorum ama sizler biliyorsunuzdur.
İyi fikir40 yaşında ama hâlâ ergen bir hoca. Gördüğünüzde merhaba falan derse "selam bro" deyin geçin, ehehe. :)
Hiç canınızı sıkmayin. Dikkatli olursunuz. Mide bulandıran hareketler bunlar ve kadınlar tam olarak bunu hisseder.Tam olarak düşündüğüm buydu. O yüzden canım sıkıldı.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten burada yazmak iyi hissettirdi.Hiç canınızı sıkmayin. Dikkatli olursunuz. Mide bulandıran hareketler bunlar ve kadınlar tam olarak bunu hisseder.
Rica ederim. Bu tipler zaman zaman hayatımıza dahil olmaya calisacaktir. Sadece sizin başınıza geldiğini düşünmeyin. İçiniz rahat olsun. Aile birliginizi bozacak musibetlerden uzak olmanız dileğiyle.Çok teşekkür ederim. Gerçekten burada yazmak iyi hissettirdi.
Insanlar mesleklerine uygun dusunmez ki hoca olmak icin bin tane ölçüt yok.Her meslekte var boyle tipler.İnanın aynısını ben de düşünüyorum.
Nasıl konuşacagını bilmeyen krolardan işte nice hocalar var böyle konuşan eğitimci demeye bin şahit isterDün canımı sıkan bir şey konusunda fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar. Yaklaşık 15 yıldan beri tanıdığım ama çok bir samimiyetimin olmadığı (gördüğümde merhaba, nasılsınız haricinde), başka üniversitede görev yapan bir hemşerim olan 40 yaşlarında bir erkek hoca var. Daha önce bir makale meselesinden dolayı iş arkadaşlarım telefonumu vermişti (editör olduğum için) ve bu sebeple görüşmüştük geçen yıl. Editörlükten dolayı görüştüğüm hocaların telefonlarını karışıklık yaşanmaması adına kaydediyorum. Şu ana kadar başka bir iletişimimiz de olmadı. Geçen hafta da bir tez savunması yemeğine gidildi, sonrasında da bir hocamızın odasında çay içildi, muhabbet edildi. Bahsettiğim bu adamda vardı. Herkesle ne kadar iletişimim olduysa bu adamla da o kadar sohbetim oldu. Fazladan bir iletişim kurmadım. Dün whatsapptan bir adamın eğitim hayatıyla ilgili anekdot içeren bir video göndermiş. Nezaketen güzelmiş hocam dedim, adam da "aynen kardeş" demiş. Bana kardeş diyeceği gibi bir samimiyetimiz yok, ayrıca sanki ona asılmışım da bana mesafe koymaya çalışmış gibi hissettim. Ya da kendi niyeti bozuk. Evliyim ve eşime aşık bir kadınım. Kendime çok tuhaf hissettim. Bugün de paylaştığım bir duruma atlayıp yorum yapmış. Hiç cevap vermedim. Sizce ben mi kötü düşünüyorum. Direkt engel basacağım da fakültedeki bir çok kişiyle samimi. Nasıl bir yol takip etmemi önerirsiniz?
Not: Bu arada her yazan erkek bana bir şey mi ima etti diye düşünen paranoyaklardan değilim. Bir sürü erkek iş arkadaşım var, ailecek de görüşüyoruz.