Tuhaf bir olay

Pnrsnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
97
70
38
Merhaba. Babam 4.evre akciğer kanseri. Doktor çok az ömrünün kaldığını söyledi. Hepimiz bitik durumdayız. Radyoterapi gördü bı süre ve o süre zarfında eşim çoğu kez işe gitmeden babamı götürdü çok fazla yardımcı oldu. Şimdi tedaviye ara verildi biraz. Neyse zaman geçti bugün babamı ziyarete geldim. Annem ve ablam eşimin neden hiç babamı aramadigini sordular. Aslında bunu daha önce bende sordum eşime. Yani eşim kimseyi aramıyor kendi ailesini de aramıyor. Aslında bende kimseyi aramam. Kendi annesi arar beni. Huyunu biliyorum eşimin. Ama benim huyum bu bahanesinin altına saklanmak biraz saçma geldi bana. Babamin 3 4 aya kalmaz kötü haberini alacağız. İnsanlık namına araması gerekmez mi? Bende bugün söyledim Allah korusun annen veya baban hasta olsa herseylerine koşsam ama asla aramasam ne düşünürdün falan dedim. Ya ölüm konuşuyoruz tabiki de konu eşimin aramamasi olmamalı. Ama ne bileyim bı empati kursaniz eminim sizde rahatsiz olursunuz. Tek damat 2 günde bı aramak zor mu acaba

Babanıza Rabbım şifa versin, çok geçmiş olsun.
Ya gereken yerde, hiç gocunmadan koşmuş esiniz. Söyle düşünün, sadece arayıp, hal hatır sorsa ama ihtiyaç anında hiç olmasa. Ben gereken yerde iş gören insandan yana kullanırım oyumu.

İyi de yüz yüze görüşüyorlarmış zaten her şeyine de koşuyormuş, bana tuhaf gelmedi

Bu kadar derdiniz varken bunun mu derdine düştünüz. Brn kendimden biliyorum, bazi insanlar cidden telefona eli gitmiyor. Bayram seyran gelmesin istiyorum birilerini aramak gerkecek diye, o derece. Ki kimseyi aramak da aklima gelmez normalde. Birkac gun aramadiginin farkina bile varamamistir o adam. Hem yardimlarina kosuyormus zaten daha ne istiyosunuz

Off sinir oluyorum bu çetele tutanlara. İnsan kayinpederiyle iki günde bir telefonda konuşacak ne bulacak ki? Kayınvalidemi haftada bir ararım kayinpederle ara sıra konuşurum. Anladığım kadarıyla aynı sehirdesiniz sık sık görüyorsanız aramasını beklemek anlamsız. Üstelik adamın karakterini de biliyorsunuz elinden geleni de yapmış. Gereksiz bir ısrar.
Babanıza Allah şifa versin inşallah

Bence ailenizin ölüme odaklanması daha doğru.
Eşiniz zaten her işi hallediyormuş, aramaması da eksik kalsın. Yapmasınlar lafını.

ıyıde zaten her ısıne kosuyor yuz yuze gorusuyorlar ?

Zaten her islerine kosmus. Bunca derdin arasinda bumu sorun edildi. Adam belki seve seve yardim ediyodu, bunu sorun ettikleri icin soguycak ve hastaneye goturmemek icin bahaneler uretcek. Yani ben olsam oyle hissederdim

Kayınpederini arayan erkek mi var? Hele ki 2 günde bir. Bence annen takmış buna, seninde beynine girmiş ama çok saçma. Adam koşturmuş zaten ,yeri gelince de yardım ediyor. Arayıp ne konuşacak 2 güne bir?

Saçma. Adam zaten elinden geldiğince koşturuyor, yani yüz yüze bakıyorlar. Ben yüz yüze olduğum insanları aramıyorum. Bu arada geçmiş olsun, şifa diliyorum.

babaniz dorduncu evre kanser ama ailenizin derdi damat neden babayi aramadi diye kizlarini doldurmak. ustelik kontrollerine de goturmus hep. Allah akil fikir versin.

lafa değil hareketlere bakarsanız eşiniz zaten gereken özeni , ilgiyi gösteriyor. eşinizden bunu rica edin 2 dk arasan babam çok sevinir diyin, zorundaymış gibi davranırsanız itersiniz .

babaniz dorduncu evre kanser ama ailenizin derdi damat neden babayi aramadi diye kizlarini doldurmak. ustelik kontrollerine de goturmus hep. Allah akil fikir versin.
evet ailesi kızı dolduruyor, konu sahibi zaten üzgün, eşiyle kavga ederse arası açılırsa diye düşünen yok

allah bılır sız annenıze daha esımın kımseyı arama huyu yok bılıyorsun anne dıye acıklamada yapıyorsunuzdur kesın

herseyınızdeyız benım kadar kosturuyor kendı babası gıbı , sureklı yuz yuze gorustugumuz kısıyı nıye arayalım ne sacma sey , gonullu yaptıgı ıcınden gelerek yaptıgı seyı zorundaymıs gıbı davranırsan sen kaybedersın su surecte bu gerılıme gerek yok sen bunları dusunecegıne dua et bol bol dıyemedınız mı ?

ben bu tip durumlarda rutini bozmamak gerektiğini düşünüyorum. karşı tarafın bu bu kadar sık aramazdı hayırdır ölümüm yaklaştı galiba bir bildikleri mi var diye düşünmemesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…