• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bir t çizgisi yardım kızlar

lavs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
18
2
1
20
kızlar adetime 4 gün var ve ben kaset gebelik testi yaptım ama t çizgisi bugulu çıktı
chatgpt-1754770702276.webp

İdrarı fazla damlatmis olabilirsin yinede hamile.olmasan bu çizgi çıkmazdı bence
Canım ben o testten sonra erken gebelik testi yaptım adetime 2 gün kala ve negatif çıktı ama şuanda adetim 2 gün gecikti birde mide yanması yaşadım sabah birde arada baş ağrım oluyor regl tarihim gelmeden 1 hafta boyunca kasık agrisi yaşadım bugünde kazıkların sanki regl olacakmışım gibi ağrıyor ama regl olmadım beyaz çok sıvı bir akıntı var hamilemiyim bilmiyorum ama negatif görmekte istemiyorum

Canım ben o testten sonra erken gebelik testi yaptım adetime 2 gün kala ve negatif çıktı ama şuanda adetim 2 gün gecikti birde mide yanması yaşadım sabah birde arada baş ağrım oluyor regl tarihim gelmeden 1 hafta boyunca kasık agrisi yaşadım bugünde kazıkların sanki regl olacakmışım gibi ağrıyor ama regl olmadım beyaz çok sıvı bir akıntı var hamilemiyim bilmiyorum ama negatif görmekte istemiyorum
Belki geç döllenme olduysa çıkmamıştır 2 gün kala canım şuan 2 gün geçikmiş belirtilerinde var bi testi tekrarla istersen yarın sabah

Back
X