• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bir uyari.

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Herkese merhaba
Aslinda cok da dert edilecek bir durum degil fakat olay yeni yasandigi icin feci sekilde kafama takildi. Yaklasik uc yildir calistigim bir yer var. Ve ayni yerde yaklasik 7-8 aydir calisan bir hemcinsim. Kendisiyle hic muhabbetim yok. Acik ofis seklinde calisma alanim kendisi de benim arkamdaki odada calisiyor. Sirtim kendisine donuk sekilde oturuyorum. Bugun mesai saatinin bitimine yakin yanima geldi. X hanim bir sey soyleyecegim alinmazsaniz dedi. Ben de estagfurullah buyrun dedim. Elini gogsune goturdu ve "Egilirken biraz dikkat etseniz" dedi. Ben olayin sıcaklığıyla bir sey diyemedim. Sag olun olur kelimeleri cikti yalnizca agzimdan. Sonrasinda ise cok sinirlendim. Giydiğim kiyafet tamamen bogazima kadar kapaliydi bu bir. Ikincisi egildigimi o kadar dusundum hic hatirlamiyorum. Hatta tum hafta hangi gun ne giydim tek tek yazdim ve hepsi gogus kismi kapali kiyafetler. Ucuncusu ise ben olsam hic samimi olmadigim birine gidip iyi niyetli de olsa bu sekilde bir uyarida bulunamam. Ki dedigim gibi gogus dekolteli kiyafet giymem.
Bilmiyorum ki sikinti bende mi...

O zaman memeleri kast etmemistir...
popona laf etmistir :)
Kiskandi seni iyi mi :D....
yada birinin kotu bakisini fark etmistir....
iyi niyetli de olabilir yani...
keske biraz daha deşseydin konuyu
ona gore ya tesekkur ederdin ya da agzinin payini verirdin...

Arkanizda calisiyorsa gogusunuzu nasil goruyor? Sirtiniz beliniz filan acilsa anlayacagim da.. degisik olmus

Arkanizda calisiyorsa gogusunuzu nasil goruyor? Sirtiniz beliniz filan acilsa anlayacagim da.. degisik olmus
Ben de bir anlam veremedim. Belim popom vs diyeceğim 11 yildir yaz kis zibin giyerim :) Alistim o yokken ciplakmisim gibi geliyor.

İyi niyetli olabilir ya
Farketmeden baya ters şekilde oturduğum bir gün bir arkadaşım uyarmisti karşı taraftaki abazanlarin hakkımda söylediklerini duymuş

Teşekkür ettim ve minnettar kaldım
Ne niyetle söylediği önemli hemen tırnak cikarmamak gerek

Bence arkanız dönük çalışıyorum demişsiniz ya meme değil de popodan bahsetmiş olabilir. Ya da dekolte olmasa da memeleriniz büyükse hopluyor falan mı ya da eğilirken sallanıyor mu onu anlayamadım.

Hemen onu ne ilgilendiriyorsa filan ne .kadar hazır insanlar saldırmaya :)
Aynen. Bir de bu ağız yırtarım saç yolarım tayfası şoktan aldı şoka soktu beni:) belki tiksiniyo kadın döt görünce:) ama konu sahibi badi giyiyomuş altına. Yani neden söylediğini anlayamamış. Bence sebebi olmasa da çok kibar bi şekilde söylemiş.

Back
X