• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bir uyari.

Bence arkanız dönük çalışıyorum demişsiniz ya meme değil de popodan bahsetmiş olabilir. Ya da dekolte olmasa da memeleriniz büyükse hopluyor falan mı ya da eğilirken sallanıyor mu onu anlayamadım.
Soyle soyleyeyim arkamda yalniz arada blurlu cam var ben acik alandayim ofiste o odada. Sandalyem var uzun ve arka kismi kapali. Ustelik dolaplar, dolaplarin uzerinde klasorler... Popomu gorebilmesi icin gelip yanima ozellikle eğilip bakmasi lazim :) Ustelik ic camasir olarak zibin kullaniyorum. Bir de yaptigim is sadece pc ekraninda. Surekli kalktigim kosturdugum bi sey olsa tamam diyeceğim. Belki de birkac arkadasin dedigi gibi iyi niyetle soyledi gercekten.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Aynen. Bir de bu ağız yırtarım saç yolarım tayfası şoktan aldı şoka soktu beni:) belki tiksiniyo kadın döt görünce:) ama konu sahibi badi giyiyomuş altına. Yani neden söylediğini anlayamamış. Bence sebebi olmasa da çok kibar bi şekilde söylemiş.
Hahahaha di mi anlamadan dinlemeden şerefsizler filan

Bence hiç rahatsız olucak bişey yok, o kadar üslupluca, kibarca söylemişki bunda kızıcak çıldırıcak ne var hiç anlamadım. İyi niyetinin kurbanı olucak nerdeyse kadın.

Konu sahibi boğazlı, zıbın tarzı şeyler giydiğini söylüyorsun, mutlaka sormalıydın bu uyarıyı yapmanızın sebebi nedir dekolte vermiyorum diye. Bence sor çünkü anlattığın kadarıyla uyarı alıcak bi tarafın yok.

Soyle soyleyeyim arkamda yalniz arada blurlu cam var ben acik alandayim ofiste o odada. Sandalyem var uzun ve arka kismi kapali. Ustelik dolaplar, dolaplarin uzerinde klasorler... Popomu gorebilmesi icin gelip yanima ozellikle eğilip bakmasi lazim :) Ustelik ic camasir olarak zibin kullaniyorum. Bir de yaptigim is sadece pc ekraninda. Surekli kalktigim kosturdugum bi sey olsa tamam diyeceğim. Belki de birkac arkadasin dedigi gibi iyi niyetle soyledi gercekten.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
O zaman belki birilerin agzindan hakkinda terbiyesizce seyler duymustur....bence yarin bir sekildd konuyu ac...

Ben de bir anlam veremedim. Belim popom vs diyeceğim 11 yildir yaz kis zibin giyerim :) Alistim o yokken ciplakmisim gibi geliyor.
Canim iyi niyetlidir bence. Kalca bel zibin giyince bile heleki düsük bel pantolon giyilmisse ve birazda kilo varsa eğilince cok kotu oluyor. Bende calistiğim donemde bi bayani sirf iyi niyetimden cok uyarmak istedim ama benden buyuktu cekindim.

Kökünyetlı olmayablr bisiklet yakadan falanda eğilince olablıyor..

Bence arkanız dönük çalışıyorum demişsiniz ya meme değil de popodan bahsetmiş olabilir. Ya da dekolte olmasa da memeleriniz büyükse hopluyor falan mı ya da eğilirken sallanıyor mu onu anlayamadım.
Bunları farkettiyse işine değil sürekli göğüse bakıyor olmalı. Çok dikkatli arkadaş. Full konsantre.

Benim aklıma direkt birilerinin sizin hakkınızda konuşmuş olabileceği geldi. Kendisi de bunu duyduysa bişey görmeden de olsa konuşulandan rahatsız olup uyarmak istemiş olabilir. Hele ki işe gireli çok da olmamış biri yanlış anlaşılma ihtimali olduğu halde durduk yere gelip uyarıda bulunmaz heralde. Bu bir ihtimal tabiki de. Kendisi bunu söylicek samimiyet bulmuş siz de pazartesi günü sebebini sorabilirsiniz rahatlıkla. Kötü niyetli biriyse anlamış olursunuz.

bence sinirlenme bu kadar adam iyilikle gelmiş söylemiş bakacak olsa zaten demezdi sana dikkat et diye. ayrıca bizler mesela bi erkeğin fermuarı falan açık kaldığında dikkatimizi çekip bakmıyormuyuz. bu da öyle bişe bence günahını almayalım adamın. insanlık edip gelip sana söylemiş. öküz gibi bakmamış yani.

Şurdaki yorumları okuyunca bi kez daha anladımki;

İnsanlara iyilik yaramıyor...

Gelmiş insan gibi uyarmış bayan, ne şerefsizliği kalmış, ne geriliği, ne saçının başının yolunması vs vs
Bişey varki gelmiş iyi niyetinden uyarmış, ne var bunda ya. Sanki çarşafa gir demiş gibi tepkiler.

Back
X