• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bir uyari.

Kötü niyetle söylediğini düşünmedim neden bu kadar büyük tepki verdi buradakiler. Belki birileri hakkınız da konuştu bu kişide size bunu diyemedi uyarmak istedi.

Ağzına yüzüne s...ardım onun. Hayvan oğlu hayvan. Sana mı kaldı ulan benim ne giydiğim? İstersem memelerimi ağzına soka soka eğilirim.
İşgüzar ş.refsiz.
Canim sanirim yanlis okumussun, uyariyi yapan bi kadin :) belli ki bi erkek uyarmis sanmissin... :)) bi erkegin uyarmasi hos degil elbette ama calisan kisi de bi bayanmis.

Belki erkeklerin konuşmalarını duymuştur hemcinsi olarak sizi iyi niyetle uyarmak istemiştir. Neden böyle birşey dedigini sorsaydiniz keşke. Yoksa onu ilgilendirmez tabiki..

kadın size iyi niyetle birşey söylemiş ve gayette kibar söylemiş. siz frikik vermemiş ama uzaktan onun gözüne öyle çarpmış olabilir. sizinde dekolte falan giymediğinizi görünce rahatsız olabileceğinizi düşünüp söylemiştir belki. bunda kadını yerden yere vuracak ne var anlayamadım. ben mi çok iyi niyetliyim yoksa insanlar mı bir fesat anlamadım.
gidin bir merhaba deyip gecen gün bana bunu söylediniz neden diye sizde kibar bir şekilde sorun olsun bitsin.

Kadın gayet kibar bi dille uyarmış üstüne atlayıp saldırılacak bi durum yok sizin tepkisiz gayet yerinde olmuş ama keşke sorsaydınız nedenini, bence ilk fırsatta sorun bende merak ettim sonucu da buraya yazar mısınızz

Ben de uyarırım ama sadece yakın arkadaşlarımı ve uyarı da beklerim. İnsan bazen farkedemeyebiliyor.
İşyerinde başka bir hanımı uyarır mıyım?
Dekolte giymemesine rağmen göğsü açılmışsa ya da oturunca iç çamaşırı görünüyorsa kibarca durumdan haberdar ederim sanırım.
Nihayetinde benim söylemem, iş yerindeki diğer erkeklerin "filancanın çatalını gördük" diye geyik çevirmelerinden iyidir.

Elini gogsune koyma sebebi kendi gogsunu kapatmak icin bence etekten falanmi bahsetmek istedi.Birilerinin konusmalarini yada bakislarini hissettiyse uzulmustur sizede demistir.
Bence de ya, kiz linc edilecek nerede ise. Ben de cafelerde falan denk geliyorum bazen, o dusuk bel pantolonla bir oturuyorlar nereli acikta sok olursun.

Kiz bozulma riskine ragmen sizi uyardiysa cok iyi niyetli bence. Kizacak bir durum yok.

Herkese merhaba
Aslinda cok da dert edilecek bir durum degil fakat olay yeni yasandigi icin feci sekilde kafama takildi. Yaklasik uc yildir calistigim bir yer var. Ve ayni yerde yaklasik 7-8 aydir calisan bir hemcinsim. Kendisiyle hic muhabbetim yok. Acik ofis seklinde calisma alanim kendisi de benim arkamdaki odada calisiyor. Sirtim kendisine donuk sekilde oturuyorum. Bugun mesai saatinin bitimine yakin yanima geldi. X hanim bir sey soyleyecegim alinmazsaniz dedi. Ben de estagfurullah buyrun dedim. Elini gogsune goturdu ve "Egilirken biraz dikkat etseniz" dedi. Ben olayin sıcaklığıyla bir sey diyemedim. Sag olun olur kelimeleri cikti yalnizca agzimdan. Sonrasinda ise cok sinirlendim. Giydiğim kiyafet tamamen bogazima kadar kapaliydi bu bir. Ikincisi egildigimi o kadar dusundum hic hatirlamiyorum. Hatta tum hafta hangi gun ne giydim tek tek yazdim ve hepsi gogus kismi kapali kiyafetler. Ucuncusu ise ben olsam hic samimi olmadigim birine gidip iyi niyetli de olsa bu sekilde bir uyarida bulunamam. Ki dedigim gibi gogus dekolteli kiyafet giymem.
Bilmiyorum ki sikinti bende mi...

Göğüs değil de kalçadan bahsediyor olmasın?

Kıçını mı görsün:) bence iyi niyetli ya. Hem de çok uygun bir dille uyarmış.
Bence de iyi niyetle uyarmış kadın ama herkes bi tepki göstermiş ben olsam tesekkur edip uyardığı için mutlu olurdum yanı belki gerçekten bi yerim açıldı biri yanlış gözle baktı diye düşünüp tesekkur ederdim ama çoğu bayanlar saldırmış kadına resmen...

Şimdi sizin bi yerınız gözuktumu bılmem ama inan gün içerisinde okadar rast geliyorum ki bir eğiliyorlar
Totoşlar meydanda kaç tanesi tanga bile giymişti.
Tabı ben utanırım öyle uyaramam :))
Banane sonuçta düzgün giyenelerdi :D

Arkadaşlar uyarıyı yapan kadın dalga geçmemiş, laf sokmamış gayet kibar bir şekilde uyarmış, ortada birşey yokken kimse de gidip başka birini uyarmak istemez, bu kadar tepkiye ne gerek var anlayamadım...

Bende tuhaf bir durum olsa bir bayanın uyarmasını çok isterim neden yanlış anlayayım ki?

Üniv son sınıfta staja gitmiştim, ayağımda kalem etek vardı ama fermuarı astara sıkışmış ve sonuna kadar çekememişim, tüm gün öyle rezil şekilde dolaşmışım ve kimse beni uyarmadı! Akşam tesadüfen boy aynasında kendim gördüm, ne kadar utandığımı ve üzüldüğümü anlatamam... Keşke biri uyarsaydı beni de...

Bence de iyi niyetle uyarmış kadın ama herkes bi tepki göstermiş ben olsam tesekkur edip uyardığı için mutlu olurdum yanı belki gerçekten bi yerim açıldı biri yanlış gözle baktı diye düşünüp tesekkur ederdim ama çoğu bayanlar saldırmış kadına resmen...
Soyle soyleyeyim calistigim yer bir fabrika ve kiyafetlerimi ona gore seciyorum. Egilirken ozellikle dizlerimin kirip egilirim. Zaten ailem ozellikle annem bu konuda hassaslar. Ben bu derece dikkatli davranirken hic bir muhabbetimin olmadigi birinin gelip egilirken biraz dikkat etseniz demesi degisik geldi. Ya da sesindeki kinama tarzi ton irrite ettibeni.Isyerinde cok samimi oldugum ve zamanimin cogunu birlikte gecirdigim arkadaslarim var. Surekli bir yerim ya da yerlerim açılıyor olsa onlar bunca zaman hic mi uyarmaz onlardan biri. Daha once olmus olsa ben de derim ki ya evet bu konuyla ilgili surekli uyariliyorum demek ki kıyafetlerime daha cok ozen göstermeliyim. Elestiriye tahammul edemeyen biri asla ve asla degilim. Sadece bana iyi niyetli gelmedi bilmiyorum. Ama durup dururken bir insan bunu neden yapar onu anlayamadigim icin fikir alma ihtiyaci hissettim.
Yine de fikrini soyleyen herkese cok cok tesekkurler.

Soyle soyleyeyim calistigim yer bir fabrika ve kiyafetlerimi ona gore seciyorum. Egilirken ozellikle dizlerimin kirip egilirim. Zaten ailem ozellikle annem bu konuda hassaslar. Ben bu derece dikkatli davranirken hic bir muhabbetimin olmadigi birinin gelip egilirken biraz dikkat etseniz demesi degisik geldi. Ya da sesindeki kinama tarzi ton irrite ettibeni.Isyerinde cok samimi oldugum ve zamanimin cogunu birlikte gecirdigim arkadaslarim var. Surekli bir yerim ya da yerlerim açılıyor olsa onlar bunca zaman hic mi uyarmaz onlardan biri. Daha once olmus olsa ben de derim ki ya evet bu konuyla ilgili surekli uyariliyorum demek ki kıyafetlerime daha cok ozen göstermeliyim. Elestiriye tahammul edemeyen biri asla ve asla degilim. Sadece bana iyi niyetli gelmedi bilmiyorum. Ama durup dururken bir insan bunu neden yapar onu anlayamadigim icin fikir alma ihtiyaci hissettim.
Yine de fikrini soyleyen herkese cok cok tesekkurler.
İnsanlık hali canım anlamadan olabilir sen fark etmezsin bilmem bana samimi geldi ve bende böyle bir durumla karsilassam uyaririm güzel bir dille sonuçta karşındakinin bi yeri acilirsa dikkat etmesi konusunda uyaririm birde şöyle bir seçenek var yada kadın dizi kiskanmis olabilir fabrika da gorustugu biri falan da varsa ondan da kiskanmis olabilir gibi düşündüm ama iyi niyetle uyarmış olmasını tercih ederim:KK69:

Back
X