- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.879
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Caprazimda kalıyordu yandan gördümArkanız döndükten nasıl size bakıp güldüklerini anladınız
Gerçekten öyle en ufak şeyi günlerce düşünüyorum başım ağrıyana kadarHerşeyi böyle kendinize dert ederseniz çabuk yaşlanırsınız.
Hayırdır anlatın bende guleyım deseydınızMerhaba arkadaşlar bi kac ay önce başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum..
Kayinvalidemlere gitmiştik misafirliğe gorumcem ve eltim de vardı..eltim 25 yaşında gorumcemin bir kızı var oda 15 yaşlarında ve eltimle arası iyidir benlede aynı şekilde iyiyizdir yani ben öyle biliyorum, olay şu..
Eltimle mutfakta bulaşık yıkıyoruz bu bahsettiğim gorumcenin kızı geldi mutfağa ve caktirmadan kas göz isaretleriyle eltime beni gösterip gulustuler o an arkamı dönüp bi ne oluyo diye ikisiylede göz göze geldim ama bisey demedim..
Daha öncede eltim bana soramadigi bazı şeyleri bu kıza sordurup ağzımdan laf almaya çalışıyordu..
Ben o an kendimi çok tuhaf hissettim dışlanmış, anormal biriymişim gibi hiç biseyden haberi olmayan saf kadin gibi yani gerçekten sorun bendemi ne yapmaya çalışıyor bu insanlar
Bende öyle düşündüm aslında 15 yaşındaki kızla beni cekistiriyorsa seviye yerlerdedir aslında ama kafama takıldı yinede küçük şeyleri deve yapmakta üstüme yokturElinizde net veri yok, bu yüzden kendinizi doldurmayın. Mesafenizi koruyun yeter. Kendisine 15 yaşındaki görümceyi kankası belliyorsa eltiniz, kafanıza takmanıza değecek bir klasmanda değil demektir. 15 yaşındaki kız çocuğu yeni ergendir, saçma sapan şeylerle eğlenip saçma sapan şeylere tepki verebilme olasılığı çok yüksek. Hesaba bile almaya değmez bana göre.
Hic öyle hazır lafci biri değilimdir birazda ondan yüz buluyorlar güler yüzlü hep iyiyi düşünen biriyim ama bu lafınız aklımda olacak böyle bir olayla karşılaşırsam direk soyliycemHayırdır anlatın bende guleyım deseydınız
Hiç gerek yok inanın. Hayat yeterince ince hesaplarla ilerliyor. Kendinize yüklenmeyin boşuna.Bende öyle düşündüm aslında 15 yaşındaki kızla beni cekistiriyorsa seviye yerlerdedir aslında ama kafama takıldı yinede küçük şeyleri deve yapmakta üstüme yoktur
15 yaşında çocukla ahbaplık eden 25lik eltinin IQsunun pek içaçıcı olduğunu sanmıyorum
Ben olsam bir dahaki sefere sorarım ne oluyor diye, zırvalarlarsa da mesafe koyarım takmam görüşmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?