Tuhaf davranışları olan insanlar

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Bir arkadaşım var farklı şehirde pek görüşemiyoruz geçen günlerde Instagram dan mesaj atmış bende numaralar silindi beni ara dedim tamam dedi aramadı.sonra ben ona naber nasılsın vs yazdım cevap vermedi görüldü yaptı.Fakat arada hikayeme beğeni atiyor.Bugun de günaydın canım nasılsın yazmış bende cevap vermedim.Biraz da o düşünsün neden görüldü yaptı diye soylesen kesin unutmuştur daha öncekileri.boyle umursamazliklar insan ilişkilerinde sinirimi bozuyor.sizce haksız mıyım?

Merhaba,
Bir arkadaşım var farklı şehirde pek görüşemiyoruz geçen günlerde Instagram dan mesaj atmış bende numaralar silindi beni ara dedim tamam dedi aramadı.sonra ben ona naber nasılsın vs yazdım cevap vermedi görüldü yaptı.Fakat arada hikayeme beğeni atiyor.Bugun de günaydın canım nasılsın yazmış bende cevap vermedim.Biraz da o düşünsün neden görüldü yaptı diye soylesen kesin unutmuştur daha öncekileri.boyle umursamazliklar insan ilişkilerinde sinirimi bozuyor.sizce haksız mıyım?
Doğru numarayı kaydettiğinize emin misiniz? Ben bir kere yanlış kaydetmişim :D

arama meselesinde araya bişey girmiş ya da unutmuş olabilir. normal karşılarım. lakin görüldü yapıp cevap verilmemesi benimde sinirimi oynatıyor. ilk bikaç seferinde takılmam ama üst üste olunca kendi kendimi kurarken buluyorum :D

İnsanlar bence de tuhaflar bu konuda. Mesela işleri düşsün saniyesinde müsait oluyolar, sohbeti uzun uzun sürdürebiliyolar, ama işleri düşmeyince “unuttum, yoğundum cevap yazamadım” gibi yalanlar söylüyolar veya hiçbir şey yapmayıp görüldüde bırakıyolar. Çok iki yüzlü ve samimiyetsiz buluyorum böyle davranan kişileri.

Merhaba,
meşgul bi hayatı varsa sinirlenme bence belkide cidden görmemiştir ya da unutmuştur

Beni karşı taraf ekleyince jeton düştü. Dayıyı görünce ilk önce engelledim sonra sildim numarayı :KK70:
Bana da yazdığım kişi yaZdı yanlış yazdın diye
Yanlışlıkla eklediğim kişi de böyle kırk yılda bi whatsappa giren teyzeler olur ya öyle biriydi allahtan 😂

Back
X