Tuhaf davranışları olan insanlar

benimds böyle bir arkadaşım vardı hemde çok eski yıllardır iyi günde kötü günde görüştüğüm sonradan değişti aramalara yazmalara dönmez oldu herşeyini gizler oldu sonra dertleşmek içini dökmek istediğinde ararken sen asla aradığında kendisine ulaşamazsın artık iyice bencillik yapılıp saf yerine konulmaya çalışılması beni rahatsız etti bir takım kırıldığım noktaları anlatıp hayatımdan tamamen çıkardım zaten benim çabalarımla yürüdüğünü fark ettiğim için insanlar malesef yozlaştı değişti ve sen ne yaparsan yap karşındakinin umrunda bile değilmiş gibi hissettiriyorsa sana önemi yok .
Aynen şans veririm baktım ki olmuyor bırakırım

Bence böyle onun gibi davranmak yerine kendiniz gibi olun ama sorgulayın.
Bu yaptığın normal mi hoş mu diye sorun.
Utandırın.
Boyle devam ederse de tamamen bitirin iletişimi.
Vakit ona buna, kiymet bilmeze harcamayacak kadar değerli.

Siz kendinize bakin başkalarına laf yetiştirmekten Başka işiniz yok
Siz kendinize bakin başkalarına laf yetiştirmekten Başka işiniz yok
E işim yok diyorum kaç kez daha söylemeliyim bunu anlamanız için? İşim yok önümde kahvem ayaklarımı uzattım müziğimi açtım internette geziniyorum. Çok mu anormal bişey bir insanın gün içinde herhangi bir işinin olmaması?

Sizin işiniz olması gerekiyor normal şartlarda, çünkü iş yerindesiniz. Ama gördüğüm kadarıyla çalışmak yerine internette fink atıyorsunuz.

Bu tür şeylerden ben de nefret ediyorum, sinir oluyorum ama bazen ben de yapıyorum farkında olmadan. 🤦🏼‍♀️

O kişiyi seviyor ama çok da önemsemiyorsam oluyor sanırım bu. Bir kere birine 5 ay cevap vermeyi unutmuşum sonradan fark ettim 🤦🏼‍♀️🙄

Back
X