tuhaf duygularla test sonucumu almaya gidiyorum

figen26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
173
7
96
43
Bolu
bu gün transferimin 10. günü
dayanamadım az az lekelenmelerim de olunca umutsuzluğa kapılarak test yaptırdım bugün bu çok büyük bir sorumlulukmuş eğer bişi yoksa daha fazla kaldıramayacağımı anladım sürekli etrafımdaki insanların benim için bişiler yapması ve onların boşa gideceğini düşünmek mahvediyor beni içim çok tuhaf o kağıda nasıl bakacam, sonuç kötüyse bunu nasıl söylücem özelliklede eşime. bilmiyorum
allahım bana sabır verr

Figencim hayırlı haberlerle gel canım. olmazsa da yapacağımız bişey yok ne yapalım hayırlısı böyleymiş diyeceğiz. Rabbim yardımcın olsun. güzel haberini bekliyoruz inşallah.

canım üzülme çok zor bir durum allahım yardımcın olsun yüce rabbim neylerse güzel eyler demek daha zamanı var

figen26 nolur üzülme allah sabrını verecektir inşallh benimki tutundu ama yaşamadı aldırdık başta insana çok zor geliyo ama zamanla unutuıyor insan inşallh en kısa zamanda anne olursun bende bayramdan sonra ikinciyi deneneyi düşlünüyorum.allh emeklerimizi boşa çıkarmasın AMıN

bozma moralini,bunu söylemek kolay yaşayan bilir elbet ama hep hayırlısı diye dua et.vakti zamanı gelecek elbet.gönlünü ferah tut.

sevgili figen, herşeyde bir hayır vardır bunu unutma... ben de her negatif haberini aldığımda çok kötü hissettim kendimi... ama inşallah alalh sana bu üzüntüyü unutturacak bir sevinç verecektir en kısa zamanda... allah hayırlısını versin, sadece bunu dilemek lazım...

canım rabbim yar ve yardımcın olsun mucizen inşallah kendiliğinden gelir rabbim yeterki ol desin bitanem

canım ya üzülmemek imkansız biliyorum merak etme kavuşacaksın bebeişine biraz daha beklemek lazım canım sabır diliyorum Allahımdan

allah sabır versin canımm.benimde bebeğim tuttu fakat beta değerim az ilerliyo ve bunu duyanlar arayıp hayırlısı bölemiş diyoo.ve ben uyuz oluyorum.bunu bende biliyorum fakat üzülmeden olurmu?o kadar emek veriyoruzzz.ama elimizden başka bişeyde gelmiyoor.inşşş bir günn bizde evlatlarımıza kavuşucaz allahın izniyle....allah hepimizin yardımcısı olsun...

allah sabır versin canımm.benimde bebeğim tuttu fakat beta değerim az ilerliyo ve bunu duyanlar arayıp hayırlısı bölemiş diyoo.ve ben uyuz oluyorum.bunu bende biliyorum fakat üzülmeden olurmu?o kadar emek veriyoruzzz.ama elimizden başka bişeyde gelmiyoor.inşşş bir günn bizde evlatlarımıza kavuşucaz allahın izniyle....allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım kaç ile başladı senin değerin
benim 2,63 hala ümit veriyorlar dr. umda 2 gün sonra tekrarla dedi

13.gün 38.37 14. gün 44 17.gün 51.4 benim dr da umutsuz konuşmadı.böle olupda hamileliği devam eden var dedi fakat ben çok sitres yapıyorum.normal değil ki az ilerlemesi.p.tesi öğrendim ağladım..umudum var hala tabiki bende cuma günü tekrarlıycam testi. cuma günü umutla gidicem ve inş gülerek çıkarım ordann.sende aynı şekilde canım.bide başka bi dr sordum oda embryon iyiyse gebeli-ğin devam etsin dedi.ama şuanda biyokimyasal gebelik gibi duruyo dedi..bakalım hayırlısı allahtan. hep hayırlısını nasip et diye dua ettim.inş hayırlısıda evlatlarımıza kavuşmak olurrr.allah tüm istiyenlere nasip etsinn...

Back
X