Annelikten istifa etmiyorsunuz.Ben bugün iyi değilim.Evden gitme zamanim geldi.Oglumun odasını (yaş 13)kitapligini ve bu evi tertemiz yaptım.su an yazarken ellerim titriyor.Bogazimda yumruk var.Bosandik 3 yıl önce.Ben sürekli gittim geldim, gittim geldim .dayanırım dedim oğlum için olmadi.Ev bulana kadar burda kaliyordum biliyorsunuz en son. Ben yakın bı evde oturucam oğlumu sık sık görmek isterim.Eski eşim diyor ki; bu eve girmeden dışarda görürsün cocugunu.Hayir gireceğim bu eve.Onsuz cehennemi yaşıyorum ben yaşadım da.Fiilen velayet benim.Ortak velayet.Ama bı duzen tutturamadigim için alamamistim çocuğumu.Oglum ben gidince kendini terk edilmiş hisseder mi?Bana kızar mi küser mi.Ben hiç iyi degilim.
Şu an yok.Bir işiniz geliriniz yok mu sizin?
İş bulup, birkaç ay çalışıp,sonra kendi düzeninizi kursanız,daha iyi olurdu sankiŞu an yok.
Eski eşim diyor ki; bu eve girmeden dışarda görürsün cocugunu.Hayir gireceğim bu eve
Şu an o evde olmaktan başka çareniz yok o zaman. Önce bir iş bulun, çocuğunuz için güçlü ayakta duran bir anne imajı çok önemli. Az az da olsa akar biriktirirsiniz. Eve hiç harcamayın. Biriktirip yatırım yaparsınız bir şeye ve kendinizi toparladığınızda ayrı eve çocuğunuzla çıkarsınız. Zaten çocuk babadan nafaka vs her şeyi alacak.Şu an yok.
Çok ağır ataklar geçiriyorum.panik atak.meslegimi bıraktım bu atakların geçmesi için alkole sığınırdim.calistigim yer alkollü bir mekandi.yeni temiz bir iş bulacağım inşallah.Niye calismiyorsunuz
Eski eşten taciz yaşadım.cok özür dileyerek yazıyorum.digerini yazamıyorum.Şu an o evde olmaktan başka çareniz yok o zaman. Önce bir iş bulun, çocuğunuz için güçlü ayakta duran bir anne imajı çok önemli. Az az da olsa akar biriktirirsiniz. Eve hiç harcamayın. Biriktirip yatırım yaparsınız bir şeye ve kendinizi toparladığınızda ayrı eve çocuğunuzla çıkarsınız. Zaten çocuk babadan nafaka vs her şeyi alacak.
ESinizle beraberkenmi oyle biryerde calistinjzÇok ağır ataklar geçiriyorum.panik atak.meslegimi bıraktım bu atakların geçmesi için alkole sığınırdim.calistigim yer alkollü bir mekandi.yeni temiz bir iş bulacağım inşallah.
Boşandıktan sonraESinizle beraberkenmi oyle biryerde calistinjz
Allah yardimciniz olsun insalah.Boşandıktan sonra
Nasıl yani zorla ilişkiye mi girmeye çalıştı?! En kısa zamanda çalışıp birikim yapıp ayrı eve çıkmanız iyi olur. Çocuğunuz da küçük değil, sizinle yaşamak istemiyormuş. Zaten yakın yerde oturucam diyorsunuz bence bu kadar düşünmeyin kendinizi üzmeyin. Yaşadığınız olay için de hem sinirlendim hem üzüldüm çok geçmiş olsunEski eşten taciz yaşadım.cok özür dileyerek yazıyorum.digerini yazamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?