Bu mesaja ağladım şu anLut ran kaygılanma bak ne güzel kendi evin olacak. Ne yapacaksın o yaşlı sapıkla yaşayıp...kurtuldugun için dua etmen gerekiyor. Zaten yakınmış, oğlun da istediğin zaman gelir haftasonları kalır. Cık kurtul ordan, güzel bir iş bul, tedavini aksatma, çocuğunla da ol çicek gibi bir hayat sana
Sizden 40 yaş büyük biriyle neden evlendiniz?Diğer konularımı biliyorsunuz . kendisi ablamı banyoda gozetlemisti o günden beri panik atak hastası olmuştum.18 yıldır ilaçlarla ayaktayım.benden 40 yaş büyüktu 18 yılım gitti.
Bu mesaja ağladım şu an
Çok teşekkür ederim size
cok...
Bu arada tek başıma hiç bişey yapamadım beceremedim.hayatimda biri var.onunda desteğiyle ev tutulacak .oglum benimle gelmez bu evin düzenine alışkın.keske bu evde beni huzurla yasatsaydi eski eşim.herkesten vazgecip oğlumla bu evde kalırdım.yasatmadi.
Toparlanmama çok yardım etti.baslarda bişey anlatmazdim ama cocukluktan bu yana yaşadıklarımı anlattım birgün.Agladi. karşına daha önce çıkmadığım için özür dilerim dedi.Bence sevgilinin olması sağlıklı bir durum değil. Kendi ayağım yere bastığında iyileşirsin ancak. Bence senin kendi içinde toparlanmam gerekir. Lütfen silkelen ve kendine gel. Hiç bir erkek çıkarı olmadan size yardımcı olmaz. Daha 37 yaşındasınız. 1 çocuğunuz var. Lütfen başkasına sığınmayın.
17 yaşımda cinselliği ilk onda yaşadığım için.bunu çok düşündüm ama bence bağlanmamda en etkili sebebim bu olmalı.Kimsesizlikte cabasiydi.Sizden 40 yaş büyük biriyle neden evlendiniz?
Değil , gülümsedim.bu sefer inşallah mutlu olurum.Yine evli biri degildir insallah.
Yıllardır bu forumda sebepsizce sevdiğim kişisiniz.yorumlariniz yapıcı empatiniz duygunuz yuksek.kalbiniz gibi geçsin omrunuz .emojileri bulamıyorum kalbimi yolladım.Bebişim bırak temizliği falan kaç git o evden. Ne güzel yeni evin olacak, için umutla dolsun
Bir kez kararlı durun bu hayatta.Ben bugün iyi değilim.Evden gitme zamanim geldi.Oglumun odasını (yaş 13)kitapligini ve bu evi tertemiz yaptım.su an yazarken ellerim titriyor.Bogazimda yumruk var.Bosandik 3 yıl önce.Ben sürekli gittim geldim, gittim geldim .dayanırım dedim oğlum için olmadi.Ev bulana kadar burda kaliyordum biliyorsunuz en son. Ben yakın bı evde oturucam oğlumu sık sık görmek isterim.Eski eşim diyor ki; bu eve girmeden dışarda görürsün cocugunu.Hayir gireceğim bu eve.Onsuz cehennemi yaşıyorum ben yaşadım da.Fiilen velayet benim.Ortak velayet.Ama bı duzen tutturamadigim için alamamistim çocuğumu.Oglum ben gidince kendini terk edilmiş hisseder mi?Bana kızar mi küser mi.Ben hiç iyi degilim.
Hayatınızdaki insanla yeni bir hayat kurma çabasındasınız,oğlunuz önceliğiniz olsaydı keşke neler yaşadınız bilemiyorum üzüldüğünüz belli allaj yardımcınız olsunBu arada tek başıma hiç bişey yapamadım beceremedim.hayatimda biri var.onunda desteğiyle ev tutulacak .oglum benimle gelmez bu evin düzenine alışkın.keske bu evde beni huzurla yasatsaydi eski eşim.herkesten vazgecip oğlumla bu evde kalırdım.yasatmadi.
niye ısrarla o evde yaşamak istediğinizi anlamadım. bir çocuğu ayaşadığınız yere nasıl götüremiyorsunuz? aynı düzeni kurun götürün. ben ne zorluklar yaşadım bu ülkenin vatandaşı değilim, çalışma iznim oturma iznim yoktu. işim yoktu kızımı okula yazdırıp iş bulup ev tuttum çocuğuma düzen kurdum. sonra işi bırakıp borç harç bir dükkan açtım. yani olmuyor değil ya olmuyor diye birşey yok. herşeyi yapabiliriz yeter ki isteyelim.Bu arada tek başıma hiç bişey yapamadım beceremedim.hayatimda biri var.onunda desteğiyle ev tutulacak .oglum benimle gelmez bu evin düzenine alışkın.keske bu evde beni huzurla yasatsaydi eski eşim.herkesten vazgecip oğlumla bu evde kalırdım.yasatmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?