- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Beni de öyle sanıyorlar bence güzel bir şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahashah![]()
![]()
![]()
gülüşüme eşim uyandı
İfade yanlışlığı var gibi geldi bana küçük göstermek rahatsız edici değilde bazen hafife alınmak rahatsız etmis galiba sizi.Hanimlar ben 26 yaşındayım. Lakin yaşımı kim duysa kriz geçiriyor. Sakinleştirici vermem gerekiyormuşcasına şaşırıyorlar yaşımı öğrenince. Daha çok beni en fazla 22 sanıyorlar. Aslında hissettiğim yaş 22/24 ve hayatınmı yeniden inşa etmekteyim.
Biraz geç kalmış hissetsemde; ileride genç görüneceğim düşüncesi azda olsa rahatlatıyor. Ama yine de kendimi eksik hissediyorum. Beni milletin küçük gösterdiğim için hafife aldığını sanıyorum.
Görünüş bakımından güzel değilde daha çok tatlı derler bana ama gelin görün ki erkekler benimle tanışmak için adım atmazlar.. belki de sessiz sakin ve etrafıma duvar ördüğümdendir ama içimde o kadar yıl saklandım ki, pasif kaldım ki..
Aaa ben zaten küçüğüm beni kimse ciddiye almıyor psikolojisindeyim resmen... içimdeki saklanan kişiyi nasıl dışarı çıkarırım?
Size katılıyorum :)) 35 yaşında olsanız 22 deseler oooooo derdim de 26 yaşındayken 20’lerin başlarında görünmek pek bi normal. Sizin sorunuuz erkekler tarafindan cekici bulunmadiginiz sanirim. Sevimli bir yuzunuz oldugu icin sizi kucuk goruyorlar diye dusunuyorsunuz fakat soyle bir gercek varki erkekler genelde kucuk yasta bayanlari severler. Nasibiniz henuz gelmemis :) takilacak bir konu degil.Dört yaş için mi bu kadar kriz gecirmeler yani
Dış görünüşümuzle değil de karakter ve fikirlerimizle ciddiye alınmak daha onemli diye düşünüyorum
Hanimlar ben 26 yaşındayım. Lakin yaşımı kim duysa kriz geçiriyor. Sakinleştirici vermem gerekiyormuşcasına şaşırıyorlar yaşımı öğrenince. Daha çok beni en fazla 22 sanıyorlar. Aslında hissettiğim yaş 22/24 ve hayatınmı yeniden inşa etmekteyim.
Biraz geç kalmış hissetsemde; ileride genç görüneceğim düşüncesi azda olsa rahatlatıyor. Ama yine de kendimi eksik hissediyorum. Beni milletin küçük gösterdiğim için hafife aldığını sanıyorum.
Görünüş bakımından güzel değilde daha çok tatlı derler bana ama gelin görün ki erkekler benimle tanışmak için adım atmazlar.. belki de sessiz sakin ve etrafıma duvar ördüğümdendir ama içimde o kadar yıl saklandım ki, pasif kaldım ki..
Aaa ben zaten küçüğüm beni kimse ciddiye almıyor psikolojisindeyim resmen... içimdeki saklanan kişiyi nasıl dışarı çıkarırım?