tuhaf komşu

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
318
İstanbul
daha yeni evliyim ve buraya taşınalı 1 ay bile olmadı, geçen akşam eşimle tv izlerken yanlışlıkla sesi açıldı tvnin ve 3 saniye içinde kısmaya çalışırken güm gümm duvara vyrdy karşı komşu, tam o sırada kıstık bizde tvnin sesini, onlarda vurduk susturduk sanmışlardır kendi çaplarında.. ne terbiyesis insanlar var ya bu ne tahammülsüzlük, toplam 3 saniye ya 3 saat değil.. ayrıca bu naralar bişeyde dikkatimi çekiyo sürekli çat çut kapıları kilitleniyo, içerden gelip gidip kapıyı küt küt kilitliyolar.. çok enteresan geldi paylaşmak istedim, belki enteresan deildirde bana öyle gelmiştir diye

Bana gayet normal geldi.
Gecenin bilmem kaçında bizim eve polis gelmiş bizden müzik sesi geliyor diye. Ben bilmem kçıncı uykumdayım kardeşim şok olmuş tabi. Hani nerden geliyor demiş çocukcağız, polis efendi de "bilmem şikayet geldi bir evden" demiş. Olmayan bir şeyi uydurup şikayet eden komşular bile var:)

bence de gayet normal.
terbıyesızlıkle alakası yok.
benım anlamadıgım ,ınsanların kapılarını kıtlemelerı neyı garıbınıze gıttı

Bence de o kadar tuhaf değil,sonuçta sesten dolayı rahatsız olmuştur.
Tabi tahammülsüzlük de varsa sabredememiş vurmuştur.
Ne tuhaf komşular var bir bilseniz,sizin ki evliya kalır yanlarında.

hadi 3 saniye icinde duvara vurmalari yanlista,
kapilarini kilitlemerinden size ne ?

3 saniye içinde duvara vurulur mu diye düşünüyorum.. vurulur.. hani ben vurmam ama vurulur.. belki çocukları vardır, zor uyuyorlardır falan..

herkesin kendi aile düzeni canım.. kapıları kitlemek istiyorlarsa kitlerler.. birileri kalkıp da siz neden hep beraber yemek yiyorsunuz veya yemiyorsunuz vs, bi garipsiniz dese, sana ne kardeşim demezmisiniz :)

siz bizim apartmanımızda olsaydınız arkanıza bakmadan kaçardınız heralde :)
bizim alt komşu sokaktan bi arkadaşımı hiç sevmediği için apartmanımıza girmesine izin vermiyodu ben kızı bekliyorum gelsin geç oldu diye kız kapıda mahsur kalmış alt komşu diyoki girmicek çok istiyosanız merdiven dayayın balkona öyle çıksın :) aradada bütün apartmana bela okurdu :)
üst komşumuz fazla gereksiz titizdir dolabında bütün kıyafetleri balkona yeni astığımız beyaz camasırların üzerine silkeler caanım camasırlar mahvolur, mutfaklarından aşağıya çaydanlığın çöplerini atarlar bizim mutfağın mermerlerine gelir
alt komşumuzun karşı dairesinde bi ara her akşam aile içi şiddet adam şizofren bi ara koltuk çıkarıp parçalamıştı
karşı komşumuzda her akşam kavga olurdu ama 2 genç kardeş arasında evin camını cercevesini indirirlerdi yaanii demek istiyorumki ne komşular var şükredin sadece duvara vurmakla kalsın :)

kapı kilitlemede bişey yok tabiki :)) anlatamamışım ben hemen açıklıyorum.. kadın aksam 6 gibi bi başlıyo kütür kütür kilitliyo aradan 2 dk geçiyo yine kütür kütür kilit sesi ( sanırım bu sefer kilidi açıyo ama kapıyı açmıyo) aradan 10 dk geçiyo buarada ben mutfaktaym ses bariz geliyo, küüt küüt yine kilit çeviriyo hem altı hem üstü..dün gece ben bu konuyu açarken kadın 2 kere kilit açıp kapadı..bilmiyorum tuhafıma gitti..neyse diğer tuhaf komşuları duyunca çok önemli bi durum olmadığına karar verdm :)

mesela akşam üstü eve girdim kapıyı kilitledim..montumu çıkarırken 5 saniye içinde küt diye bi sesle arkamdan o das kilitledi.. ya sinirlerim bozuluyo manyakmı kadın :) daha hiç yüzünüde görmedim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…