Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm yakin akrabaysa goruseceksin mecbur kocan da salak degil ya anlar yakinda yakin akraba katili olur.bu
cok yakın akraba görüsmemek gibi bi duruç olamaz malesef
Eee bakmada görme o zamanbikaç zamandır eşimin bi yakınının bana ilgisini faketmeye basladım. yanılmıyorsam eger. eşime bu şüphemden bahsedemem. misafirlikte konuşmaya calışıyor. bakış fırlatıyor. durduğu yerde duramıyor. umarım bu durum bi son bulur. etraftakilerde farketmese bari
kapatın ulasacksaface falan kapatsam mı ki
çok teşekkür ederim...Yahu ne alakasi var yok sen de bakiyosun da goruyosun da hosuna gitmis de.ya buraya dert falan yazilmaz arkadas herkes tersleme,fesat dusunme pesinde.kadin ayni ortamdayiz yakin akraba diyor.oturulup konusuluyordur mecburen denk geliyolardir bi ortamda.insan bi kere farketti mi bazen o yone bile bakmasan hissedersin ustunde o bakisi.ve o andaki rahatsuzligini anlayabiliyorum konu sahibinin.
konu sahibi siz muhabbeti minimum derecede tutun.soguk davranin.esprilerine falan gulmeyin.direkt o kisiyle diyologa girmeyin.sakin yanliz kalmayin bir dakika bile.ve o kisinin oldugu ortamda esinize sarilin opun.mesaji anlar da ileri gitmez umarim.