• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf şeyler oluyor

Yanlis anlamis olabilir misiniz? Kimse akrabasinin esine is atacak kadar salak degildir herhalde

:olamaz:ne demeliyiz bu konuya.. umarım bakışlarınız yakıp yıkmaz ortalığı

Bakmazsanız gormezsınız
Farkedılır sekılde resmıyet koyun aynı ortamda olsanızda konusmayın

Ben olsam öyle birsey hissettiysem onun yanında eşime sarılırım öperim vs onu ne kadar sevdiğimi gösteririm .
Böyle birsey yapabilirsin

bikaç zamandır eşimin bi yakınının bana ilgisini faketmeye basladım. yanılmıyorsam eger. eşime bu şüphemden bahsedemem. misafirlikte konuşmaya calışıyor. bakış fırlatıyor. durduğu yerde duramıyor. umarım bu durum bi son bulur. etraftakilerde farketmese bari
Eee bakmada görme o zaman

Onun size bakış attığını nasıl görüyorsunuz demek ki sizde ona bakıyorsunuz.Kötü manada yazmadım bu cümlemi yanlız yanlış anlamayın. Bazen yemekte falan adamın tekiyle göz göze gelirsin lanet herif bilerek baktığını sanıp sürekli sana bakar.Ben ikinciden sonra bir daha asla o tarafa bakmam isterse saatlerce bakmış olsun görmem.Yani sizde o yokmuş gibi davranın sizi yanlış anlamış olabilir.2-3 bakar ümidini keser.Ben böyle tiplerle konuşmak zorunda kalsam dahi gözlerimi başka bir noktaya dikerek konuşurum.Soru sormadıkca asla konuşmam sorularına da kısa ve soğuk cevaplar veririm.Onunla aynı ortamda bulunmamaya özen gösteririm çünkü sinirli bir yapım var en ufak bir ters cümlede bozup atabilirim.Az hatta hiç yüz yüze gelmek en iyisi.

Sizden başka kimse bu kişinin hareketini oturuş kalkış bakışlarını farketmemesi enteresan.. yakında eşiniz fark eder...

bazi erkekler varki :S dusman basina..yemin billah 2 saniye bakar, o anda yerin dibine girmek istersiniz.

bazi kadinlarin hosuna gidebilir..ama hosuna gitmiyorsa ayhh anlatamam o igrenc duyguyu o anda..

neyse konu sahibi seninki akraba galiba..gorusme mumkunse..kacinilmaz bir durumsa bu..gormemezlikten gel birsey yapma..yok say yani kisaca..

Bakış firlatiyorsa kötü :halay: nasıl anladınız sizinle ilgilendiğini ben birine bakmadığım sürece onun bana bakıp bakmadığını farkedemem mesela demek sizde bakiosunuzki farketmssnz

Sende ona mı bakıyosun o zaman hareketlerini bu kadar ezberlediğine göre muatap olma onun olduğu ortamlarda olma görüşme eşin sorarsa istemiyorum sıkılıyorum dersin bunlar için cinayet bile işleniyo biliyosun dimi sus ve önüne bak:KK39:

Yahu ne alakasi var yok sen de bakiyosun da goruyosun da hosuna gitmis de.ya buraya dert falan yazilmaz arkadas herkes tersleme,fesat dusunme pesinde.kadin ayni ortamdayiz yakin akraba diyor.oturulup konusuluyordur mecburen denk geliyolardir bi ortamda.insan bi kere farketti mi bazen o yone bile bakmasan hissedersin ustunde o bakisi.ve o andaki rahatsuzligini anlayabiliyorum konu sahibinin.
konu sahibi siz muhabbeti minimum derecede tutun.soguk davranin.esprilerine falan gulmeyin.direkt o kisiyle diyologa girmeyin.sakin yanliz kalmayin bir dakika bile.ve o kisinin oldugu ortamda esinize sarilin opun.mesaji anlar da ileri gitmez umarim.

Yahu ne alakasi var yok sen de bakiyosun da goruyosun da hosuna gitmis de.ya buraya dert falan yazilmaz arkadas herkes tersleme,fesat dusunme pesinde.kadin ayni ortamdayiz yakin akraba diyor.oturulup konusuluyordur mecburen denk geliyolardir bi ortamda.insan bi kere farketti mi bazen o yone bile bakmasan hissedersin ustunde o bakisi.ve o andaki rahatsuzligini anlayabiliyorum konu sahibinin.
konu sahibi siz muhabbeti minimum derecede tutun.soguk davranin.esprilerine falan gulmeyin.direkt o kisiyle diyologa girmeyin.sakin yanliz kalmayin bir dakika bile.ve o kisinin oldugu ortamda esinize sarilin opun.mesaji anlar da ileri gitmez umarim.
çok teşekkür ederim...

Back
X