• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf teyzem ve kızı

Teyzeniz gibilerine bi kere agzinin payini verin, bi daha da ne sizi ararlar ne de abuk sabuk konusurlar

Çağır annenin gönlü olsun diye
Sonra da oo teyze bebek görmeye de çağırmaya geliyorsun falan de üste çık her firsatta

Bu annelerin kafalar ayni isliyir brnce😐 kendi ezilmis simdi sana sozunu gecirmeye calisiyor. Cok sozu geciyorsa teyzene gecirsin lafini🙄

Bence davet filan etme.. guler yuzden anlamaz boyle insanlar, kan bagi olmasi senin sucun degil.

kızlar baştan başlayayım .. benim bir teyzem var biraz bencil bir insan hep bana diyen tiplerden .kendine iş düşünce oram buram ağrıyor diyen tiplerden.kızı evlendi benim annem teyzemin kızına altın bileklik pasta seti hediye aldı benim düğünüm oldu teyzem bana 300 tl taktı teyzemin kızı ise hiç bir şey (durumları müsait bu arada) sonra teyzemin gelini doğum yaptı daha 2 hafta oldu annemi arayıp fırçaladı teyzem ''ne yabancı gibi duruyorsun gel gör bebeği ''diye ben doğum yaptım evi bana 5 dk mesafede kızımı görmeye gelmedi 3 aylık oldu kızım.şiödi sorum şu kızı gelcek istanbuldan annem çağır diyor ikisini ben istemiyorum açıkçası ama annemi de kırmak istemiyorum.onları çağırsam mı ya da nasıl davranmalıyım onlara karşı.annem çok mülayim biri onun bu huyunu suistimal ediyorlar gibi geliyor bana . o yüzden soğudum hepsinden.
İçinizden gelmiyorsa yapmayacaksınız bu kadar basit.

Benimkilerin 2 si de aynısını yaptı. Annem bütün cocuklarına ki birinin 5 tane var, bilezik takmıştı her birine teyzem ve kuzenlerim bana çeyrekle geldi .Açıkcası ben cok sallamamıştım ama annem baya sinirlendi ve siz benim çocuğumu el içinde yüceltmediniz deyip tavrını koydu. Ben hala umursamıyorum, onların takacağı 5 altınla da gerçekten hayatım güzelleşmeyecekti. Annem görüşmüyor kuzenlerimle.

Back
X