• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Daha evlenmek için yaşım çok genç ama ben bir türlü denetleyemediğim bir duygu içerisindeyim. Bebeğim olmasını istiyorum ve her gece bunun hayaliyle uyuyorum. Size de böyle oluyor muydu? Bu nedir?

Yumurtlama dönemlerinde oluyor böyle hisler

Anaç bir insansin demek ki :) bu duyguyu bebegine iyi bir anne olabilmek icin kendini gelistirmeye yonlendirebilirsin. Nasil iyi anne olunacagi ile ilgili bir sürü kitap var onlardan okumaya basla. Cevrende kucuk bebegi olanlar varsa onlara yardimci olarak pratik yap ve en onemlisi bebegin icin sececegin babaya dikkat et :)

Biyolojik bir saat var sanırım. Bir arkadaşım daha bekarken, anne olmak istediğini, çok yoğun duygular hissettiğini söylemişti.

Yaşınız kaç?

30 yaşındayım bebeğim olsun isterim ama öyle her akşam onun hayaliyle falan hiç uyumuyorum ne zaman kısmetse ozaman modundayım.karakter meselesi herhalde çok anaç ruhluysanız yada birilerine özeniyo olabilirsiniz
Şuan yaşının 17 oldugunu okudum ve şaşırdım fazla erken senin böyle hayaller :sinirli:

Nee 17 mi ???
Sen okulunu geleceğini düşün birak çocuk evlilik hayali kurmayı
Bekar kalacak halin yok herhalde okulunu bitir mesleğini al ilerde düşün bunları

bence de tuhaf once bir genclıgını yasa ve meslek sahıbı ol bence ne olursa olsun cocuk her yasta olur yanı..

17 , cok tuhaf hissediyorum daha şimdiden
Dunya her gecen gun biraz daha tuhaf hale geliyor ve bilgi en onemli silah. 17 yasinda bebegine maddi veya bilgi yonunden katki saglaman imkansiz. Cocugun hayata 1000 -0 geride baslar. Bunu evinde ortalama 5 dil konusulan bir ailenin anne uyesi olarak yaziyorum. Kafani ve cebini doldurmalisin bebegine iyi bir dunya hazirlamak icin. Diger turlu sadece uremis olursun ki insanligin buna ihtiyaci yok su anda.

Son düzenleme:
Back
X