Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal medya yüzündendir. Mutlu pembiş gelinleri annişleri gördükçe heveslenmişsindir.
Ama gerçek hayat pek o kadar da mükemmel değil
Yumurtlama dönemlerinde oluyor böyle hisler
17 , cok tuhaf hissediyorum daha şimdidenBiyolojik bir saat var sanırım. Bir arkadaşım daha bekarken, anne olmak istediğini, çok yoğun duygular hissettiğini söylemişti.
Yaşınız kaç?
17 mi aman ha bastiramiyorum diye gidip evlenme canim.Git cis yapan oyuncak bebeklerden al ya da sanal bebek ona bak.Benim vardi senin yasindayken17 , cok tuhaf hissediyorum daha şimdiden
17 , cok tuhaf hissediyorum daha şimdiden
17 mi aman ha bastiramiyorum diye gidip evlenme canim.Git cis yapan oyuncak bebeklerden al ya da sanal bebek ona bak.Benim vardi senin yasindayken
Çooook erken bence.
Yok ablacim durumunun anormal oldugunu anlatiyorumNiyetin dalga gecmek mi ?
Tab
Tabiki çok erken ama engel olamıyorum
Dunya her gecen gun biraz daha tuhaf hale geliyor ve bilgi en onemli silah. 17 yasinda bebegine maddi veya bilgi yonunden katki saglaman imkansiz. Cocugun hayata 1000 -0 geride baslar. Bunu evinde ortalama 5 dil konusulan bir ailenin anne uyesi olarak yaziyorum. Kafani ve cebini doldurmalisin bebegine iyi bir dunya hazirlamak icin. Diger turlu sadece uremis olursun ki insanligin buna ihtiyaci yok su anda.17 , cok tuhaf hissediyorum daha şimdiden