- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kerdesin varmi.17 , cok tuhaf hissediyorum daha şimdiden
gecer erken daha baska ugraslar bul. zaman zaman gelir yine sklına17 , cok tuhaf hissediyorum daha şimdiden
hormonlar ve hayallerDaha evlenmek için yaşım çok genç ama ben bir türlü denetleyemediğim bir duygu içerisindeyim. Bebeğim olmasını istiyorum ve her gece bunun hayaliyle uyuyorum. Size de böyle oluyor muydu? Bu nedir?
Bende de aynı durum söz konusu... 20 yaşındayım. Ama böyle hayaller kurarken okulumu aksatmıyorum ya da evlenmeyi düşünmüyorum. Sadece hayal işte. Ben gerçekten anaç yapılı biriyim. Buradaki bazı üyeler egolarını tatmmin etmek amaçlı seninle dalga geçebilir. Sen onları takma. Yanlış bir şey düşünmüyorsun. Herkes hayal kurar. Onlar acaba nasıl nasıl hayaller kuruyor![]()
![]()
Canım anladım ben seni. Bu hissine engel olamıyorsun. Sende farkındasın zaten erken olduğunu. Sana bir önerim var. Bir roman yazabilirsin. Yada uzun bir hikaye. Olmasını istediğin bebeğini anlatırsın. Kendini 27 yaşında, Üniversiteyi bitirmiş, iş güç sahibi olarak hayal edersin.yakışıklı iyi bir adama aşık olmuş ve evlenmişsin güya. Tabi kavuşmanız biraz olaylı, maceralı olsun. Ve ikiz bebeklerin olmuş. Öyle bir roman yaz. Bebeklerine bakıp büyütüyorsun. Belkide bebek özleminden güzel bir hikaye çıkar. Ne dersin. Sende bebek özlemini zihninde yaşatmış ve ortaya belki de güzel bir eser çıkarmış olursun. Sonra romanı gerçekten anne olduğunda çocuğuna okursun.