• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf

Yaşınız hakkaten çok genç daha. Bu duygunuzu evcil bir hayvan sahiplenerek giderebilirsiniz belki şimdilik.

Öncelikle üslubunu kontrol etmeni tavsiye ederim güzel kardeşim. Yaşça büyük birine, değerlerine hakaret etmediği sürece, adap olarak daha saygılı olmak düşer bizlere.
Akabinde...
Lise hayatın belki de bunaltmıştır. Benim bir arkadaşım sınavdan bir hafta önceye kadar görücü bekliyordu umutla. Baktı gelen giden yok derse kaydırdı ilgisini mecburen :D
Mesela daha global düşünürsen, dünyadaki tüm küçük çocuklar bizlerin kardeşleri, evlatları diye onlar için çabalarsın. Bunun tek yolu ise çalışıp vatana millete faydalı olmaktır kardeşim... :)
Her birimiz okumak, ilim bilim peşinde koşmakla mükellefiz. Oyunla oynaşla kaybedecek vaktimiz, istediğimiz gibi heba edebileceğimiz ikinci bir hayatımız yok. Hatta şu asırda, isteğine yakın yaşamak bile bana çok lüks geliyor. Çalışın kardeşim, okuyun, peşimden koştuklarınızı tavsiyem değiştirin. Büyük resme bakın bir adım geriden ve bir an önce toparlanın. Oyalanacak vakit yok.

O yaşlarda normal bu hisler zamanla geçer ..lissede tarih hocama aşıktim her gece onla evlenme hayali kurardim evimiz olmuş çocuklarımız olmuş gençlik işte. ...geçer geçer normal

Canım anladım ben seni. Bu hissine engel olamıyorsun. Sende farkındasın zaten erken olduğunu. Sana bir önerim var. Bir roman yazabilirsin. Yada uzun bir hikaye. Olmasını istediğin bebeğini anlatırsın. Kendini 27 yaşında, Üniversiteyi bitirmiş, iş güç sahibi olarak hayal edersin.yakışıklı iyi bir adama aşık olmuş ve evlenmişsin güya. Tabi kavuşmanız biraz olaylı, maceralı olsun. Ve ikiz bebeklerin olmuş. Öyle bir roman yaz. Bebeklerine bakıp büyütüyorsun. Belkide bebek özleminden güzel bir hikaye çıkar. Ne dersin. Sende bebek özlemini zihninde yaşatmış ve ortaya belki de güzel bir eser çıkarmış olursun. Sonra romanı gerçekten anne olduğunda çocuğuna okursun.

Bende de aynı durum söz konusu... 20 yaşındayım. Ama böyle hayaller kurarken okulumu aksatmıyorum ya da evlenmeyi düşünmüyorum. Sadece hayal işte. Ben gerçekten anaç yapılı biriyim. Buradaki bazı üyeler egolarını tatmmin etmek amaçlı seninle dalga geçebilir. Sen onları takma. Yanlış bir şey düşünmüyorsun. Herkes hayal kurar. Onlar acaba nasıl nasıl hayaller kuruyor :D :D

bende istiyorum çocuğum olsun yıllardır sadece his içim gidiyor gördükçe ama her şey vaktine esir derslere odaklanalım =)

Daha evlenmek için yaşım çok genç ama ben bir türlü denetleyemediğim bir duygu içerisindeyim. Bebeğim olmasını istiyorum ve her gece bunun hayaliyle uyuyorum. Size de böyle oluyor muydu? Bu nedir?
hormonlar ve hayaller :D herkse bu olur

Sen daha bebesin bebekle ne işin var git dersleri çalış allah nasip ederse olursun o zaman anyayi Konyaya gorursun

Bende de aynı durum söz konusu... 20 yaşındayım. Ama böyle hayaller kurarken okulumu aksatmıyorum ya da evlenmeyi düşünmüyorum. Sadece hayal işte. Ben gerçekten anaç yapılı biriyim. Buradaki bazı üyeler egolarını tatmmin etmek amaçlı seninle dalga geçebilir. Sen onları takma. Yanlış bir şey düşünmüyorsun. Herkes hayal kurar. Onlar acaba nasıl nasıl hayaller kuruyor :KK70: :KK70:

Çok yargılı bakıyor cidden bazıları ama sonuçta bir his bu. Neden böyle olduklarını anlamak güç doğrusu canım :)

Canım anladım ben seni. Bu hissine engel olamıyorsun. Sende farkındasın zaten erken olduğunu. Sana bir önerim var. Bir roman yazabilirsin. Yada uzun bir hikaye. Olmasını istediğin bebeğini anlatırsın. Kendini 27 yaşında, Üniversiteyi bitirmiş, iş güç sahibi olarak hayal edersin.yakışıklı iyi bir adama aşık olmuş ve evlenmişsin güya. Tabi kavuşmanız biraz olaylı, maceralı olsun. Ve ikiz bebeklerin olmuş. Öyle bir roman yaz. Bebeklerine bakıp büyütüyorsun. Belkide bebek özleminden güzel bir hikaye çıkar. Ne dersin. Sende bebek özlemini zihninde yaşatmış ve ortaya belki de güzel bir eser çıkarmış olursun. Sonra romanı gerçekten anne olduğunda çocuğuna okursun.

Çok güzel dusunmussun, umarım

Back
X