Tuhaf

Ben de hepsi bi kenara o şakanın yenilir yutulur bi tarafı olduğunu düşünmüyorum belki tepkim daha çirkindi evet ama tepki göstermeden durabileceğini düşünmüyorum kimsenin.Ye yut otur düşüncesi bana ters.Sizin eşiniz size fırsat bırakmamış bu güzel bişey.Akıllı bi kadın eşinin ailesini eşine şikayet etmez derler.Benimki şikayet değil tepkiydi kira konusu da gerçekten o insanı gerçekten düşünerek yaptığım öneriydi.Erkekler konu aileleri olunca balık hafızalı oluveriyolar.O şaka konusunda bile nasıl bakcan ablamın yüzüne lafını duydum suçlu oluyosunuz ve bu insanı boğan bişey.Her şeyi içine ata ata yuta kanser olur insan.
Evet kanser ederler insanı ama sessiz kalmakta bi tepki öyle düşünün.Eşim derdi annem şöyle yapmış böyle yapmış olsun annendir dedim yanımda olmuypsın dedi kendi fikrimi söylerek böyle yapıyosa çok ayıp dedim iki gün sonra siniri geçince annem öyle şey yapmaz dedi.Bende söylediğine yorum bile yapmamayı seçtim tek kelime etmez oldum

Evet kanser ederler insanı ama sessiz kalmakta bi tepki öyle düşünün.Eşim derdi annem şöyle yapmış böyle yapmış olsun annendir dedim yanımda olmuypsın dedi kendi fikrimi söylerek böyle yapıyosa çok ayıp dedim iki gün sonra siniri geçince annem öyle şey yapmaz dedi.Bende söylediğine yorum bile yapmamayı seçtim tek kelime etmez oldum

Çok sinir bozucu:KK43:

Bildirim gider mi bilmiyorum ama ben bir gaslighting kurbanı olduğumu geç de olsa anladım.. yalanlar inkarlar her hatasında ben şaka yapmstm sen onu yanlış hatirliyosundur diye diye karşısındaki insanın paranoyakca hissetmesini ve o kişiye bağımlı özgüvensz olmasını sağlayan manyak narsistler bunlar.benzer durumları yaşadıysaniz Beyhan budak in gaslighting videosunu izleyin derim.bu eş arkadaş akraba herkes de olabilir çevrenizdeki.

Laf cambazı ve dedikoducu bir erkekle ömür geçer mi sence?
Keşke öyle kalsaydı adam gaslighting artık emin oldum söylediği ağır laflara bile hatırlamadığı halde yemin edip ben şaka yapmışmdr sen hemen çıkarım yapiyosn diyerek kendimi savunma hakkı tanımıyordu.basindan beri vardı bu malesef ama ne olduğunu anlamiyodm.

Keşke öyle kalsaydı adam gaslighting artık emin oldum söylediği ağır laflara bile hatırlamadığı halde yemin edip ben şaka yapmışmdr sen hemen çıkarım yapiyosn diyerek kendimi savunma hakkı tanımıyordu.basindan beri vardı bu malesef ama ne olduğunu anlamiyodm.
mumkunse şaka yapmasin lazim gelirse sen yaparsin..gercekle yuzlesmeye korkunca saka oluveriyor

Beyhan budak bende seviyorum onu dinlerim cok faydali

Back
X