- 3 Kasım 2017
- 583
- 865
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da büyük sorun, serseri barzo keko erkeklerin bu tür akımlara ragbet etmeyecegini düşünüyorum , red pill gibi akımları genelde efendi işi gücü olan eğitimli kitle ragbet ediyor Türkiyede. İyi olan kitle de böyle kayboluyorhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkeklerden-tiksinmeye-basladim.1047269/
Daha geçen gün bende bu konuda içimi döktüm :) orda da yazmıştım yasitlarimiz piç taklidi yapıyor piç erkek olmaya çalışıyorlar. Efendi adam secilmez diyorlar ki haklilarda nerde barzo bi tip var hemcinslerimiz peslerinde. Ayrıca mgtow ve red pill akımı sağolsun.
Erkeklerin gözünde servet avcısı aşağılık etten baska hiç birsey olmayan canlilariz. Çoğu kişi genelleme yapmayin ay etrafımda oyleleri yok desede keşke siz sosyal medyada ne yazdıklarını görseniz oylelerinin. Velhasıl kadını erkeği birbirimize dusmaniz sonumuz hayrolsun
Aynen öyle. Bunlarda genelde kalbi kırık olanlar benim hatam nerdeydi diyenlr oluyor. Özelliklede boşanmış kesim işe yariyorda adamlar cennetlerini yaşıyorlar yemin olsun belli yastan sonra. Kadına kolay ulastikca kadının zerre değeri kalmıyor gözlerinde hak vermiyor degilim. Mustahak bize. Çok gıcığım bu aralar bu konuda. Arz talep meselesi. Sen barzo adamı secersen erkekte seçilmek için o tiplerden olur. Son zamanlarda ciddi bi evlilik karşıtlığı var. Ozellikle parasını kadiyerini eline almış erkeğin evlenmesi net gerizekalilik görülüyor. Toplumda kadın erkek çok ayristi. Işin ilginci en cok ta okumuş modern kesimde. Muhafazakar kesim bu ayrismaya direniyorBu da büyük sorun, serseri barzo keko erkeklerin bu tür akımlara ragbet etmeyecegini düşünüyorum , red pill gibi akımları genelde efendi işi gücü olan eğitimli kitle ragbet ediyor Türkiyede. İyi olan kitle de böyle kayboluyor
Özellikle 23 yaş döneminden sonra erkekler günümüzde tuhaflaşıyor, arkadaş çevreme bakıyorum önceleri efendi kendi halinde olan erkekler zamanla değişiyor. Evliliğe karşı oluyorlar , kadını meta yerine koyuyorlar, para kazanma hırsları yükseliyor.Kadına kötü davranılınca onlara bağlanacağını düşünüyorlar.Daha derine indiğimiz zaman çoğunun hayatında bir kalp kırıklığı var . Kadınlara karşı inançlarını kaybetmişler.Hemen hemen hepsi de zamanında bir kızı çok sevdim ama böyle oldu , ben de değiştim kafasındalar.
Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Cok yerinde tespitlerAynen öyle. Bunlarda genelde kalbi kırık olanlar benim hatam nerdeydi diyenlr oluyor. Özelliklede boşanmış kesim işe yariyorda adamlar cennetlerini yaşıyorlar yemin olsun belli yastan sonra. Kadına kolay ulastikca kadının zerre değeri kalmıyor gözlerinde hak vermiyor degilim. Mustahak bize. Çok gıcığım bu aralar bu konuda. Arz talep meselesi. Sen barzo adamı secersen erkekte seçilmek için o tiplerden olur. Son zamanlarda ciddi bi evlilik karşıtlığı var. Ozellikle parasını kadiyerini eline almış erkeğin evlenmesi net gerizekalilik görülüyor. Toplumda kadın erkek çok ayristi. Işin ilginci en cok ta okumuş modern kesimde. Muhafazakar kesim bu ayrismaya direniyor
Özellikle 23 yaş döneminden sonra erkekler günümüzde tuhaflaşıyor, arkadaş çevreme bakıyorum önceleri efendi kendi halinde olan erkekler zamanla değişiyor. Evliliğe karşı oluyorlar , kadını meta yerine koyuyorlar, para kazanma hırsları yükseliyor.Kadına kötü davranılınca onlara bağlanacağını düşünüyorlar.Daha derine indiğimiz zaman çoğunun hayatında bir kalp kırıklığı var . Kadınlara karşı inançlarını kaybetmişler.Hemen hemen hepsi de zamanında bir kızı çok sevdim ama böyle oldu , ben de değiştim kafasındalar.
Yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum.
Bkz: sevgilim
Evlenelim evlenelim diye başımın etini yiyen insan yaş 23 olunca kaçarak uzaklaşmaya başladı evlilikten
Güya askerliği mezun olur olmaz yapıp gelecekti sözlenicektik askerliği de erteledi beyimiz .
Ne oluyor bunlara anlamıyorum![]()
23 mu.23 bir erkeğin karekterinin oturması için çok erken bir yaş.bun 33 yaşında olanları da var.Aynı sorun yaş farklı.Kısacası bunun yaş değil karekterle ilgisi var.ayrıca 23 yas gezip tozmak için ideal yaşlar,evlenmek için erken.Bu kalp kırıklığı yalanını tanıştığın çoğu kişiden duyucaksın.Şahsen böyle oldu bende.Özellikle 23 yaş döneminden sonra erkekler günümüzde tuhaflaşıyor, arkadaş çevreme bakıyorum önceleri efendi kendi halinde olan erkekler zamanla değişiyor. Evliliğe karşı oluyorlar , kadını meta yerine koyuyorlar, para kazanma hırsları yükseliyor.Kadına kötü davranılınca onlara bağlanacağını düşünüyorlar.Daha derine indiğimiz zaman çoğunun hayatında bir kalp kırıklığı var . Kadınlara karşı inançlarını kaybetmişler.Hemen hemen hepsi de zamanında bir kızı çok sevdim ama böyle oldu , ben de değiştim kafasındalar.