Akşam direk söylemedim ama ima ettim ne sacmaliyorsun sen dedi. Üzerine gitsem bağırır çocukların yanında kavga etmek istemiyorumdirekt yüzüne karşı sormayı denediniz mi?
beni reddedip masturbasyon yapmaktan ne anlıyorsun diye?
utandığından değil bence anlamasın diye de annede banyo yapmmak niyeeşinden utanıp eşofmanı sepete atan adam, sabahın nurunda annesinde banyo yapmaya utanmamışmı
e nasıl olacak pekiAkşam direk söylemedim ama ima ettim ne sacmaliyorsun sen dedi. Üzerine gitsem bağırır çocukların yanında kavga etmek istemiyorum
Tuhaflık aileden miras babası annesi ile yatağını ayırmış bizimkide çocuk olunca fırsat bu fırsat dedi heraldeBence de direkt konuşun onunla. Çocuk olunca yatakları ayırmakta tabiki tuhaflık. Hatta bana göre evliliğin çatırdağının sesi..
Akşam direk söylemedim ama ima ettim ne sacmaliyorsun sen dedi. Üzerine gitsem bağırır çocukların yanında kavga etmek istemiyorum
Bilmiyorum ama evli birinin hele hele eşi tarafından reddedilmeyen birinin ve cinsel konuda isteksiz olan birinin böyle bir şey yapmasını anlayamıyorumEşin ne değişik. Mast yapılır da o ne ya..
Onunla mücadele edecek daha doğrusu gereksiz yere enerjimi harcamak istemiyorum. Susmayi tercih edeceğim ben sormadan kendisi açıklama yapana kadarkavga etmeyin. ne yaptığını biliyorum, sebebini soruyorum deyin. inkar etmeye devam eder se sana inanmıyorum deyip kestirin atın. açıklama yapana kadar da konuşmayın. baya baya konuşmayın. yok sayın.
Bilmiyorum ama evli birinin hele hele eşi tarafından reddedilmeyen birinin ve cinsel konuda isteksiz olan birinin böyle bir şey yapmasını anlayamıyorum
Onunla mücadele edecek daha doğrusu gereksiz yere enerjimi harcamak istemiyorum. Susmayi tercih edeceğim ben sormadan kendisi açıklama yapana kadar
Canım gece komşuların gürültü sesinden hiç uyuyamadim dedi. Gece pc girmişMasturbasyon yaptığını nereden anladınız? Bazen erkeklerde uyurken boşalma olabiliyor.
Valla iyi sohbetimiz olur fikri uyuşmazlık falan yok. Çok beklentisi olan biri değilim.eşinle aranız nasıl cinsellik hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?