Tuhaflıklar içindeki eş yeğeni…

25 yaşlar bu tarz davranışlar için büyük değil mi ya. Baya saçma sapan biriymiş. Net bir mesafe koy
Bende aynı şeyi düşündüm 23 de memur oldum ailemden 1000 km uzakta hayata atıldım, 25 de evlendim ev çekip çevirdim 26 da anneydim. Ben olsam evime yatılı kabul etmezdim bir daha. Tamamen görüşmeyi kesmek belki görümcenizle aranızı açabilir eve almayın yeter.

Oy ama bu lokmalık baklava gibi tüyünden çok ömrü olsun , sarmanlar genelde rahatına düşkündürler bu sebep fazlasıyla olası . Gün içinde nasıl ama o da önemli yani hareketli mi yoksa uykusu hep mi var veyahut uyurken hırlama oluyor mu ? Herhangi bir sorun yoksa muhtemel çokça rahattan

Yani ben de 24te evlendim böyle saçma sapan şeyler aklıma bile gelmezdi olmadım yerlerde açık saçık konuşmak falan. Şimdi de görümcem 23 yaşında gayet hanımefendi olgun bir insan. Konu sahibinin yeğeni olgunlaşmamış demek ki ya da farklı sorunları var

Kendi evinde rahat değilse değil, bu sizin evinizde kalabileceği anlamına gelmiyor. Yatılı kalmasına bile izin vermemeniz gerekirdi bence.
Bir de hiç çekincesi de yok. Siz değil de dayısı görseydi o vaziyette, ne olacaktı? Ay hiç utanmıyor mu ya?
Bir daha oturmaya bile gelmesine izin vermeyin.

Kız benım oğlan da öyle kedi değil ama gerçek oğlan Sgzgxgd

Eşiniz ne dedı bu duruma peki. Sizi haklı buldu mu yeğenim o benım gelsın falan mı dedi?

Eşime tam olarak konuyu dile getirmedim , çünkü tepkileri sert olurdu . Sadece bana karşı bir ayıp yaptığını bu yüzden istemediğimi söyledim
Yani size bu konuda huzursuzluk cıkarmaması güzel . Ayrıca düşünecek bişey yok. Görüncenız sorarsa anlatırsınız (ben olsam anlatırım) . Almayın eve koca kadın aklı başında hareket etmıyorsa uzak dursun.

Aminn çok teşekkür ederim Gün içinde hareketli uyusa bile bi ses duysun hemen uyanıyor çok yaramaz ama uyurken hırlaması yok onu takip ettim nefes alışı verişi diğer kedimiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…