- 3 Mayıs 2016
- 724
- 1.009
- 113
- Konu Sahibi tripqueenclub
-
Bende aynı şeyi düşündüm 23 de memur oldum ailemden 1000 km uzakta hayata atıldım, 25 de evlendim ev çekip çevirdim 26 da anneydim. Ben olsam evime yatılı kabul etmezdim bir daha. Tamamen görüşmeyi kesmek belki görümcenizle aranızı açabilir eve almayın yeter.25 yaşlar bu tarz davranışlar için büyük değil mi ya. Baya saçma sapan biriymiş. Net bir mesafe koy
Oy ama bu lokmalık baklava gibiÇok teşekkür ederim veterinermişsiniz o yüzden şimdi bi sarman kedom var benim uyurken nerde olursa olsun yatak sandalye tırmalama tahtası olsun hep boynunu aşagıya sarkıtarak uyuyor kafası hep aşagıda kafama takıldı vetomuzda tatile gitti o yüzden bi sorayım dedim acaba öylemi seviyor diye çünkü ben düzeltiyorum o sarkıtıyor kafasını
Yani ben de 24te evlendim böyle saçma sapan şeyler aklıma bile gelmezdi olmadım yerlerde açık saçık konuşmak falan. Şimdi de görümcem 23 yaşında gayet hanımefendi olgun bir insan. Konu sahibinin yeğeni olgunlaşmamış demek ki ya da farklı sorunları varBende aynı şeyi düşündüm 23 de memur oldum ailemden 1000 km uzakta hayata atıldım, 25 de evlendim ev çekip çevirdim 26 da anneydim. Ben olsam evime yatılı kabul etmezdim bir daha. Tamamen görüşmeyi kesmek belki görümcenizle aranızı açabilir eve almayın yeter.
Kız benım oğlan da öyleÇok teşekkür ederim veterinermişsiniz o yüzden şimdi bi sarman kedom var benim uyurken nerde olursa olsun yatak sandalye tırmalama tahtası olsun hep boynunu aşagıya sarkıtarak uyuyor kafası hep aşagıda kafama takıldı vetomuzda tatile gitti o yüzden bi sorayım dedim acaba öylemi seviyor diye çünkü ben düzeltiyorum o sarkıtıyor kafasını
Eşime tam olarak konuyu dile getirmedim , çünkü tepkileri sert olurdu . Sadece bana karşı bir ayıp yaptığını bu yüzden istemediğimi söyledimEşiniz ne dedı bu duruma peki. Sizi haklı buldu mu yeğenim o benım gelsın falan mı dedi?
Yani size bu konuda huzursuzluk cıkarmaması güzel . Ayrıca düşünecek bişey yok. Görüncenız sorarsa anlatırsınız (ben olsam anlatırım) . Almayın eve koca kadın aklı başında hareket etmıyorsa uzak dursun.Eşime tam olarak konuyu dile getirmedim , çünkü tepkileri sert olurdu . Sadece bana karşı bir ayıp yaptığını bu yüzden istemediğimi söyledim
Aminn çok teşekkür ederimOy ama bu lokmalık baklava gibitüyünden çok ömrü olsun , sarmanlar genelde rahatına düşkündürler bu sebep fazlasıyla olası . Gün içinde nasıl ama o da önemli yani hareketli mi yoksa uykusu hep mi var veyahut uyurken hırlama oluyor mu ? Herhangi bir sorun yoksa muhtemel çokça rahattan
Oksi yaaa alemsin sen hahshhdhdjdjKız benım oğlan da öylekedi değil ama gerçek oğlan Sgzgxgd
Bu 25lik taze o azgin tekelerin kizi/torunu olabilir.Ay milletin 70 yasinda kayınvalide ve kayinpederi salonda kapı açıkken seks yapıyor bosverino konuyu okuduktan sonra diğer konular yeterince dramatik gelmiyor
+1Ne duvarı hanımefendi sur kale ne varsa örün ve evinize almayın..
Hiçbir konuyu da unutmamamızAy milletin 70 yasinda kayınvalide ve kayinpederi salonda kapı açıkken seks yapıyor bosverino konuyu okuduktan sonra diğer konular yeterince dramatik gelmiyor
Merhaba veteriner değilim ama kediniz hep mi böyle kafasını sarkıtarak yatıyordu yoksa son bir kaç gündür mü bunu yapmaya başladı? Daha önce yapmıyordu da yeni yapmaya başladıysa o zaman bir sorun olabilir. Benim kedim böyle yapmaya başlamıştı, bir anlam veremedim, sonra dişinde apse olduğu ortaya çıktı.Çok teşekkür ederim veterinermişsiniz o yüzden şimdi bi sarman kedom var benim uyurken nerde olursa olsun yatak sandalye tırmalama tahtası olsun hep boynunu aşagıya sarkıtarak uyuyor kafası hep aşagıda kafama takıldı vetomuzda tatile gitti o yüzden bi sorayım dedim acaba öylemi seviyor diye çünkü ben düzeltiyorum o sarkıtıyor kafasını
Hep böyle yatıyor eve getirdiğimden bu yana ama vetomuz geldi götürdüm rahatlıgından öyleymiş sarman ya hani o yüzdenMerhaba veteriner değilim ama kediniz hep mi böyle kafasını sarkıtarak yatıyordu yoksa son bir kaç gündür mü bunu yapmaya başladı? Daha önce yapmıyordu da yeni yapmaya başladıysa o zaman bir sorun olabilir. Benim kedim böyle yapmaya başlamıştı, bir anlam veremedim, sonra dişinde apse olduğu ortaya çıktı.
Bence duvarlar ormelisin, netSelamlar yaklaşık 1 yıldır platforma göz atıyorum ama üye olacak kadar bazı konuları dikkate almamıştım ( hayatımla ilgili )
Şöyle ki ;
2 yıldır evliyim ben veterinerim eşim polis ( işinde gücünde hayat yorgunluğunda olan insanlarız ) her neyse eşimin 25 yaşlarında bir yeğeni var (ablasının kızı) ve inanılmaz derece de mod düşüren haddi olmadan konuşan her yerde her fikri savunan konuşan birisi (bunu yadırgamak için değil konuyu anlatmak için belirttim .) Durum şu ki 3-4 aydır sürekli evime gelmek istiyor kendi evinde rahat olmadığını belirterek ve ben artık reddediyorum çünkü evime geldiği her günden beri tuhaf hareketlere sahip eşimin yanında benim veyahut ailemden birinin yanında lazer anılarını anlatan , açık açık sohbetler etmekten çekinmeyen ve rahatsızlık veren cinsten hareketlere sahip , eşimde kendisinden haz etmemeye başladı ,her daim güzelce konuşan pozitif yaklaşan biri olmama rağmen bardağı taşıran son bir damla oldu , bundan 5 gün önce yine ziyarete geldi kalayım diye tutturdu bende ses etmedim , gece su içmeye kalktım salondan tuhaf ve garip sesler geliyor ne bu diye düşünüp yaklaştım hanımefendi içeride biriyle telefonda +18 sohbet içerisinde , o an sinirlerim tavan yaptı , ne yapacaksan evinde yap yani . Kesin bir dille kendisine yaptığı ayıbı dile getirip evine yolladım . Bazen diyorum ben mi abarttım ama bu tür davranışlardan asla hoşlanmıyorum . Bu kıza karşı duvarlar örmek istemiyorum ama artık bu yaştaki bir bireyin hareketlerinden tiksinti geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?