Tuhaflıklar içindeki eş yeğeni…

15 yaşında yapanla ergen hormonlar uçmuş, 25 yaşında yapan bir olmuyor hani

Son düzenleme:
yaklaştırma bence küçük çocukta değil yani sürekli kalmak istemesi ne alaka fazla yüz vermişsin

İyi etmişsiniz. Ben olsam 1 saatliğine bile bu tip bir çocuğun sorumluluğunu almam. Bir haltlar yer başınıza bela olur.
Annesiyle açık açık konuşun yaptığı şeyi. Bilseler iyi olur.

Nolur inan Donya tek işim buraya yalan şeyler yazmak nolur inan
Damacanaya bile kerkinen insanlar var insan demek istemiyorum şu anlattığım mı absürt geldi
Hmmm tamam pekala . Donya

Abimin kızı 22 yaşında.Gazi üniversitesi İngilizce öğretmenliği okuyor.İnanılmaz olgun aklı başında ve çok hanımefendi.Yaşla alakası yok bu işin.Karakterle alakalı biraz.Tiksindirici bir durum evinize almayın kesinlikle

Birine söyleseniz inanmazlar birde yükü size kalır. Duvar meselesi sizin insiyatifinizde aranızdaki diyaloğa da bağlı. Ama kimseye şuanda anlatmayın

Kızı rezil etmişsiniz zaten, bence biraz utanması varsa bir daha gelmez merak etmeyin
Benim anlamadığım 25 yaşında kocaman genç bir kadın neden akrabalarına gitmek, orda kalmak için bu kadar ısrarcı olur, hele ki pek haz edilmiyorken. Arkadaşı, konuşabileceği biri mi yok acaba.
Bu kadar azmışsa da ısrarla sizde kalacağına evine gitseymiş keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…