• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükeeeenndim

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Kızlar bana yardım edin artık sabrım gözyasım kalmadı. Iliskimiz bitiyor daha sonra tam unuttuğum anda karşıma çıkıyor tekrar hatırlıyorum. Son ayrıldığımızda sevdiğine emindim. Nefes alamıyorum belki sizin için çok küçük bişey ama ben nefes alamıyorum. Düşünmek istemiyorum ama hep aklımda. Sabahlara kadar gözüme tek bir uyku girmiyor. Ayrıyız ve yeni bir sevgilisi var ve galiba kızı seviyor. Uzaktan ilişki yaşıyorlar. O kadar üzülüyorum ki ne yapacağımı şaşırdım artık. Unutamıyorum çocuğu. Kızlar ne zaman mesaj atacak diye bekliyorum inanır mısınız. Ben ki kimseye boyun eğmeyen. Tam dişi bir kızdım. Düştüğüm hâle bakın. Mesaj bekler oldum aylardır uyku haram. Ne önerirsiniz? Dua, yemek vs. Iyi gelecek hatırlatmayacak ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen

Onu düşünmeyin, kendinize bir meşguliyet bulun, yeni ortamlara girin, yeni arkadaşlar edinin, sosyal medyadan takip etmeyin hatta engelleyin, yalnız kalmamaya çalışın, uykunuz gelmeden yatağa girmeyin (bunu yıllar önce bir makalede okumuştum ayrılık acısı çekiyorsanız uykunuz gelmeden yatağa girmeyin yazıyordu) artık ilişki bitmiş kabullenin önünüze bakın... kolaylıklar dilerim

Onu düşünmeyin, kendinize bir meşguliyet bulun, yeni ortamlara girin, yeni arkadaşlar edinin, sosyal medyadan takip etmeyin hatta engelleyin, yalnız kalmamaya çalışın, uykunuz gelmeden yatağa girmeyin (bunu yıllar önce bir makalede okumuştum ayrılık acısı çekiyorsanız uykunuz gelmeden yatağa girmeyin yazıyordu) artık ilişki bitmiş kabullenin önünüze bakın... kolaylıklar dilerim

Yok asla takip etmem ve o da bana takip atamaz çünkü engelledim ayrılır ayrılmaz. Asla mutsuz olduğumu ona hissettirmem. Ama kendi içimde baya hüzünlü biri oldum günden güne. Beni toparlayacak arkadaşlarım da yok. Zor geçiyor zaman

Zamana bırakın,gün gelir karşınıza öyle biri çıkar ki iyiki olmamış dersiniz belkide,sık sık dışarı çıkın arkadaşlarınızla bulışun iyi gelecektir.

Öncelikle ümidini kes. Ümidini kesmediği sürece unutamazsın. İçinde hala bana dönecek arayacak diye bir ümit varsa onu yok et. Başkası var artık bitti de kendi kendine ve asla geri dönmeyecek de. Bunu kendine inandır.

İkinci adım; onu görebileceğin tüm sosyal mecralardan engelle. Haberi gelecek tüm kaynakları kes.

Üçüncü adım; eskiden yapmadığın şeyleri yapmaya çalış, imkanın varsa çeşitli aktivitelere, kurslara katıl. Yoksa da zihnin boş kalmasın diye sürekli uğraş, bir şeyler yap. Ev içinde bile olsa. Kitap okumak film izlemek gibi.

Dördüncü adım; olabildiğince yalnız kalmamaya çalış. Yine imkanın varsa mekan değiştir ; uzun zamandır görmediğin bir arkadaşının akrabanın yanına git. Yoksa eve çağır birilerini; aynı şehirde olduğun yakınlarınla görüş sık sık. Canın istemese de pek yalnız kalma bir süre.

Beşinci adım çivi çiviyi söker diye sevmediğin biriyle flört etmeye falan çalışma. Daha da aratır. Ama dışarı karşı da açık ol.

Son olarak; bakımlı ol. Hatta eskisinden de çok. Asla kendini salma. Her güne güzel başla, fıstık gibi görün. Çevrenden iltifatlar aldıkça, beğenildikçe dünyadaki tek adamın o olmadığını daha net göreceksin ;) dış görünüşüne özen göstermek mutlu hissetmeye yol açıyormuş, bilimsel bir gerçek bu.

Sevgiler :)

Öncelikle ümidini kes. Ümidini kesmediği sürece unutamazsın. İçinde hala bana dönecek arayacak diye bir ümit varsa onu yok et. Başkası var artık bitti de kendi kendine ve asla geri dönmeyecek de. Bunu kendine inandır.

İkinci adım; onu görebileceğin tüm sosyal mecralardan engelle. Haberi gelecek tüm kaynakları kes.

Üçüncü adım; eskiden yapmadığın şeyleri yapmaya çalış, imkanın varsa çeşitli aktivitelere, kurslara katıl. Yoksa da zihnin boş kalmasın diye sürekli uğraş, bir şeyler yap. Ev içinde bile olsa. Kitap okumak film izlemek gibi.

Dördüncü adım; olabildiğince yalnız kalmamaya çalış. Yine imkanın varsa mekan değiştir ; uzun zamandır görmediğin bir arkadaşının akrabanın yanına git. Yoksa eve çağır birilerini; aynı şehirde olduğun yakınlarınla görüş sık sık. Canın istemese de pek yalnız kalma bir süre.

Beşinci adım çivi çiviyi söker diye sevmediğin biriyle flört etmeye falan çalışma. Daha da aratır. Ama dışarı karşı da açık ol.

Son olarak; bakımlı ol. Hatta eskisinden de çok. Asla kendini salma. Her güne güzel başla, fıstık gibi görün. Çevrenden iltifatlar aldıkça, beğenildikçe dünyadaki tek adamın o olmadığını daha net göreceksin :KK66: dış görünüşüne özen göstermek mutlu hissetmeye yol açıyormuş, bilimsel bir gerçek bu.

Sevgiler :)

Ben onu fake bir hesaptan takip ediyorum. Arkadaşlarım çok kez bana onu hiçbir yerden takip etmemem gerektiğini söylediler ama ben dayanamıyorum. Mutlaka mutlaka bakmam lazım diyorum. Kendimi kontrol edicem ve onu takip falan da etmeyeceğim. Yazın dolayısıyla çok teşekkür ederim sana

Yeni dil öğren...
Evde online kurslar yapabilirsin.
Kendini geliştir. Geçmişe kafani yorma. Gelecek hakkinda hayeller kur ve bu hayelleri gerçekleştirmeye çalış

Aptal bi aşık gibiyim. Kimseye mutsuz gozukmuyorum o rahatlatmasın kendini beni seviyor falan diye. Ama içimde tam bi depresik kızım. Ingilizcemi geliştiricem. Düzenli spor yapıcam. Maskeler yapıcam. Böyle böyle zaman geçecek. Geçer dimi

Senden ayrılıp başka biriyle sevgili olan kişi seni yeteri kadar sevmemiştir zamanında. Ki tekrar dönse bile o ip bir kere koptuğu için düğüm tutmaz halde olacaktır. Henüz daha 19 yaşındasın, inan daha neler neler olacak, kimler geçecek hayatından. En güzel zamanların bu yaşlar senin..

Şimdi yapman gerekenler kafanı dinlemek,aklına geldiği an başka şeylerle oyalanmak..Mesela git bir cafeye, iç kahveni oku kitabını. Güzel şarkılar keşfet, güzel filmler izle. Kitapçıya git,sahaflara git kitaplara bakın göz at. Sinemaya git. Kendine güzel defterler al, bir şeyler karala. İçinden ne geliyorsa artık, ister resim ister yazı ister bir çizik. İstersen bir liste çıkar yapmak istediklerine dair. Kendine özen göster,kendini sevmeye başla.Kendi başına bir şeyler yap ki özgüvenin yerine gelsin. Özgüvenin gelince zaten inan ki o üzüldüğün insan senin için zamanla yok olacak beyninde ve kalbinde. Unutma, bu günler geçecek. Bizde geçtik bu yollardan, şimdi diyorum ki hey gidi heeey.. :)

Senden ayrılıp başka biriyle sevgili olan kişi seni yeteri kadar sevmemiştir zamanında. Ki tekrar dönse bile o ip bir kere koptuğu için düğüm tutmaz halde olacaktır. Henüz daha 19 yaşındasın, inan daha neler neler olacak, kimler geçecek hayatından. En güzel zamanların bu yaşlar senin..

Şimdi yapman gerekenler kafanı dinlemek,aklına geldiği an başka şeylerle oyalanmak..Mesela git bir cafeye, iç kahveni oku kitabını. Güzel şarkılar keşfet, güzel filmler izle. Kitapçıya git,sahaflara git kitaplara bakın göz at. Sinemaya git. Kendine güzel defterler al, bir şeyler karala. İçinden ne geliyorsa artık, ister resim ister yazı ister bir çizik. İstersen bir liste çıkar yapmak istediklerine dair. Kendine özen göster,kendini sevmeye başla.Kendi başına bir şeyler yap ki özgüvenin yerine gelsin. Özgüvenin gelince zaten inan ki o üzüldüğün insan senin için zamanla yok olacak beyninde ve kalbinde. Unutma, bu günler geçecek. Bizde geçtik bu yollardan, şimdi diyorum ki hey gidi heeey.. :)

Doğru valla çok haklısın. Keşke hemen diyebilsem bende heyy gidi heyy diyee ahh be

Her şeyin ilacı zaman bu yaşlara bir daha gelmeyecksin.Yapabilirsen bir süreliğine akrabalarınız da olabilir uzaklasın o şehirden.Mümkünse sosyal medyaya girmedin kendinize engel olamıyorsanız şu akıllı tlf kaldırın basit bir telefon alın elinize.Kitaplar en iyi dosttur sevebileceginiz tarzda kitaplar okuyun.(Ask romanı hariç)Gerçekten işe yarıyor.Kesinlikle depresif müzikler dinlemeyin.Daha hareketli müzikler daha enerjik tutacaktır sizi en önemlisi de kendinizi asla salmayın .Spor da çok güzel bir alternatif .Kendinizi sevin o yoluna bakmış sizi sevseydi zaten su an birlikte olurdunuz.

Kızlar bana yardım edin artık sabrım gözyasım kalmadı. Iliskimiz bitiyor daha sonra tam unuttuğum anda karşıma çıkıyor tekrar hatırlıyorum. Son ayrıldığımızda sevdiğine emindim. Nefes alamıyorum belki sizin için çok küçük bişey ama ben nefes alamıyorum. Düşünmek istemiyorum ama hep aklımda. Sabahlara kadar gözüme tek bir uyku girmiyor. Ayrıyız ve yeni bir sevgilisi var ve galiba kızı seviyor. Uzaktan ilişki yaşıyorlar. O kadar üzülüyorum ki ne yapacağımı şaşırdım artık. Unutamıyorum çocuğu. Kızlar ne zaman mesaj atacak diye bekliyorum inanır mısınız. Ben ki kimseye boyun eğmeyen. Tam dişi bir kızdım. Düştüğüm hâle bakın. Mesaj bekler oldum aylardır uyku haram. Ne önerirsiniz? Dua, yemek vs. Iyi gelecek hatırlatmayacak ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen
Gün gelince insanın gülüp gececegi dertlere, o derdin icindeyken ne kadar fazla zaman harcıyor dimi insan... Tavsiyem şudur; kitap okuyun, dergi okuyun, film izleyin, ilgi duydugunuz bir enstrumanın kursuna gidin, sakın ha sakın eve tıkılmayın. Canını istemese bile arkadaslarınızla bulusun. Yetiskinler icin boyama kitapları oluyordu, ondan alabilirsiniz. Fazla parcalı yapboza baslamak da kafanızı mesguk edecektir. Bunların üstüne biraz da zaman eklendi mi tamamdır.

Aptal bi aşık gibiyim. Kimseye mutsuz gozukmuyorum o rahatlatmasın kendini beni seviyor falan diye. Ama içimde tam bi depresik kızım. Ingilizcemi geliştiricem. Düzenli spor yapıcam. Maskeler yapıcam. Böyle böyle zaman geçecek. Geçer dimi

Geçer tabi. Sen kendine özen göster. O cocuk icin değermi hic kendini üzmeye?

Üzüntünü anlıyorum canım ..
Hayatına birini alması birazda olsa soğuma yaratmadı mi sende ?
Ayrılır ayrılmaz kendini başkasının kollarına atması zaten sana verdiği değeri gösteriyor.
Sen ne yapacaksın ?
Tabikide hayatını zehir etmeyeceksin .
Onu takibi bırak. Daha fazla canını yakmasına izin verme . çık gez dolaş kafanı dağıt. Biryerden sonra vazgeçmeyi bilmemiz lazım

nefes alamadığın adam günü gün ediyor?? sence mantıklı mı yaptığın?? kaldı ki mesajını bekliyorum diyorsun. dönecek misin yani??? lütfen kendinize saygınız olsun. önce ben deyin. bırakın artık giden gitmiş. kendinize iş edinin. gezin tozun yiyin için. önünüze çıkanları da değerlendirin.

Back
X