Ben kesin bitirmistim 9 gun telefonlarini hic acmadim yuz yuze gelince barismak icin bin takla atti dayanamadimda baristim daha ayni gun icerisinde gene ekildim gezmeye dolasmaya tercih edildim gezdi yanima gelmedi evlenme niyeti yoksa bitirsin benle işi ne anlamiyorumArtık evlenmek istemiyor belli ki.Hayata aynı doğrultudan bakmadiginiz açık e bu durumda yapılacak şey de belli çok büyük anlamlar aramays lüzum yok
Sabah baristik aksam plan yapiyoruz teli bozuk aricam bi yerden diyor aramiyorda ekildim calismiyo da tum gun bos bos gezdigi halde bana bunu yapiyo hata ustune hata ben artik dayanamiyorumEvlilik = Sorumluluk..
Aşk , sevmek vs. guzel şey.. Ama sorumluluklarini yerine getirmeyen yada getirmeyecek adam bu duygulari zamanla öldürür.. Belki sorunlari vardir yada ozel bir meselesi vardir bilemem ama adam akilli bir işte calişsin uzun bir sure takipte kalin emin olun ondan sonra ciddi düşunup şans verin. Ayrica arayip sormamasi da garip..
Siz neden bitirmiyosunuz adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle?Ben kesin bitirmistim 9 gun telefonlarini hic acmadim yuz yuze gelince barismak icin bin takla atti dayanamadimda baristim daha ayni gun icerisinde gene ekildim gezmeye dolasmaya tercih edildim gezdi yanima gelmedi evlenme niyeti yoksa bitirsin benle işi ne anlamiyorum
Ben zaten bitirmistim 9 gun ne aramasi ne mesaji hicbir sekilde dönmedim yuz yuze gelincede konustuk bende sevdigim icin dayanamadim affettim gene olanlar bu sekilde oldu maalesef canim yaniyo yuz yuze konusuyoruz guzel guzel konusuyoruz aksam aricam bulusuruz diyo ekiliyorum ve o gunden beri hala ne aradi ne bir sey yaptiSiz neden bitirmiyosunuz adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle?
Basvuru yaptigi yerlerden yanit alamadi bos bos geziyo bakiyorum iş diyo ama yalan bakmiyo kesinlikle arkadaslariyla anca bos bos geziyo bi caba sarfettigini gorsem neyse diyecegim sıfır cabaGercekren is arayip, basvuru yapiyor ve bulamiyor mu? Yoksa iş aramayip sadece geziyor mu? Bu konuda bilginiz var mi?
Bekar sonucta 2 ay issiz kaldi diye eve tikilacak degil. Gercekten ayni zamanda basvurularini da yapiyorsa bekleyin derim.
Benim esimde yeni evlendigimizde isten cikarildi ve 2 aydan cok daha uzun sure issiz kaldi. Issiz kaldi diye ayrilcaksaniz hic evlenmeyin. Evlenince omur boyu isten atilmayacaginin garantisi olmayacak cunku.
Iletisimi iyidir aslinda konuskan girisken biridir ama calismak yerine gezmek daha tatli geliyor onaİnsanlarla iletişimi kötüyse iş bulamaz tabi daha ne istediğini bilmeyen adamla evlenmek tehlikeli
Haklisinizda öyle iş için bi çaba sarfettigini görsem icim gam yemeyecek ama adama gezmek tozmak daha tatli geliyo ve benide gormezden gelmeye basladiSize diyeceğim şu,evlenmeden önce resmen fragman gibi gözünüzün önünden geçiyor olacaklar. Şimdi yine zorlanmıyorsunuz asıl evlendikten sonra olacaklar daha kötü olur.. yapmayın bence bu yolda ilerlemeyin..
Ben 20 o 23Merak ettim, yaşlar kaç?
Keske ne guzel dediniz sevgi yetmiyo maalesef gezmek tozmak tatli geliyoKeşke sadece sevmek yetseydi.İleride olacakları iyi düşün kafanda.Mutlu bir evlilik beklemiyor seni malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?