Tükendim artık belkide deliriyorum..

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
Konuya direk girmek istiyorum. Biliyorum bu hayatta daha buyuk dertler acılar kayıplar var benimki ne gecer gider diyebilirsinizde öyledir belki ama bu yasadigim acı icine dustugum bosluk oyle gercek ki her nefes alirken bile canım aciyo dayanamiyorum artik. Aşkı yasayan tadanlar anlar belki beni
4 senelik ciddi iliskim vardi ailelerde tanismisti bizim yilbasindan sonra sozumuz olacakti sevgilimde calisiyodu 2 aydir calismiyo isi birakti kendini gezmeye dolasmaya verdi bir zamanlar kendini parcalayan artik evlenelim ciddi bi adim atalim artik diyen insan yilbasindan sonra soz nisan olacagi halde işe girmiyo calismiyo yuva kurmamiz icin cirpinip cabalamiyor.
Bahaneside is bulamiyormus is yokmus ya limon satsin o bile olur ne bilim yeterki calissin is yok diyo ama icinden ise giripte calismak gelmiyor onu anladim ben cunku HIC CABA YOK IS ARAMIYOR
Ve babamda ogrendi 2 aydir calismayip gezdigini bana soruyo niye calismiyo ciddi degilmiydi ileride ev nasil gecindirecek bu gecim derdi baslicak diyo babamda hakli idare etmeye calisiyorum babamida girecek baba yakinda diye diye 2 ay gecti.
Sevgilimle konustugumdada gircem gircem diyo gene ayni gene ayni bana eskisi gibide degil 1 gun konusmasak deliren insan degisti 9 gundur bi ayrilik yasadik telefonlarini acmadim yuzune bakmadim dun bulustuk gonlumu almak icin elinden geleni yapti seviyorum bende aptal gibi dayanamadim baristim eve gectim bir mesaj atti sonra kayboldu ortadan aksam icinde planlasmistik ekildim teli bozuktu bi tel ayarlar ararim ben seni dedi aramadi ve bunu kacinci kez yapti bana
Zaten iş durumu yetmezmiş gibi adamin hal hareketleri beni ekmesi aramamasida var .
Bana kafayi yedirtti sevmiyosan bittiyse bana dair icinde bir seyler bitsin pesinde koscak degilim bitecekse bitsin ugrasamam ben diyorum sinirleniyo benim sevgimi sınama ölcme ben seni seviyorum diyor ayrilincada pesimi birakmiyo ee madem seviyoda neden hata ustune hata yapiyo ?
Derdimi kimseye anlatamiyorum ne olur bana fikir verin. Ben bu işin icinden cikamiyorum boğuluyorum.

Artık evlenmek istemiyor belli ki.Hayata aynı doğrultudan bakmadiginiz açık e bu durumda yapılacak şey de belli çok büyük anlamlar aramays lüzum yok

Evlilik = Sorumluluk..

Aşk , sevmek vs. guzel şey.. Ama sorumluluklarini yerine getirmeyen yada getirmeyecek adam bu duygulari zamanla öldürür.. Belki sorunlari vardir yada ozel bir meselesi vardir bilemem ama adam akilli bir işte calişsin uzun bir sure takipte kalin emin olun ondan sonra ciddi düşunup şans verin. Ayrica arayip sormamasi da garip..

Artık evlenmek istemiyor belli ki.Hayata aynı doğrultudan bakmadiginiz açık e bu durumda yapılacak şey de belli çok büyük anlamlar aramays lüzum yok
Ben kesin bitirmistim 9 gun telefonlarini hic acmadim yuz yuze gelince barismak icin bin takla atti dayanamadimda baristim daha ayni gun icerisinde gene ekildim gezmeye dolasmaya tercih edildim gezdi yanima gelmedi evlenme niyeti yoksa bitirsin benle işi ne anlamiyorum

Sabah baristik aksam plan yapiyoruz teli bozuk aricam bi yerden diyor aramiyorda ekildim calismiyo da tum gun bos bos gezdigi halde bana bunu yapiyo hata ustune hata ben artik dayanamiyorum

Siz neden bitirmiyosunuz adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle?

Gercekren is arayip, basvuru yapiyor ve bulamiyor mu? Yoksa iş aramayip sadece geziyor mu? Bu konuda bilginiz var mi?
Bekar sonucta 2 ay issiz kaldi diye eve tikilacak degil. Gercekten ayni zamanda basvurularini da yapiyorsa bekleyin derim.
Benim esimde yeni evlendigimizde isten cikarildi ve 2 aydan cok daha uzun sure issiz kaldi. Issiz kaldi diye ayrilcaksaniz hic evlenmeyin. Evlenince omur boyu isten atilmayacaginin garantisi olmayacak cunku.

İnsanlarla iletişimi kötüyse iş bulamaz tabi daha ne istediğini bilmeyen adamla evlenmek tehlikeli

Size diyeceğim şu,evlenmeden önce resmen fragman gibi gözünüzün önünden geçiyor olacaklar. Şimdi yine zorlanmıyorsunuz asıl evlendikten sonra olacaklar daha kötü olur.. yapmayın bence bu yolda ilerlemeyin..

Arkadaş abla kardeş ne olarak götürürsünüz bilmem ama size tavsiyem çalışmayan adamdan kacin hatta depar atarak kacin tecrübe ile konuşuyorum.sevgi falan zaten kalmayacak ileride bari psikolojiniz sağlınız bozulmazsin

Bu adam genel olarak sorumluluktan kaçan, çalışmakta gözü olmayan bir adam mı, yoksa iş arıyor da bulamıyor mu? Bence önemli olan bu. Siz aramadığını düşünebilirsiniz ama attığı her adımın hesabını, gittiği her görüşmeyi, yaptığı her başvuruyu tekmil verir gibi size anlatamaz ki. Bence bu konuda gururunu kirmayin. Evlendikten sonra da işten çıkarılabilir. 2 ay uzun bir süre değil. Önemli olan gayret edip etmediği

2 ay olmuş daha biraz zaman verin belki istediği gibi bir iş bulamıyor. Düşük bir maaşa mutlu olmadığı bir işte çalışacağına iyi bir şey arıyor belki. Is bulmak öyle kolay değil.

Siz neden bitirmiyosunuz adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle?
Ben zaten bitirmistim 9 gun ne aramasi ne mesaji hicbir sekilde dönmedim yuz yuze gelincede konustuk bende sevdigim icin dayanamadim affettim gene olanlar bu sekilde oldu maalesef canim yaniyo yuz yuze konusuyoruz guzel guzel konusuyoruz aksam aricam bulusuruz diyo ekiliyorum ve o gunden beri hala ne aradi ne bir sey yapti

Basvuru yaptigi yerlerden yanit alamadi bos bos geziyo bakiyorum iş diyo ama yalan bakmiyo kesinlikle arkadaslariyla anca bos bos geziyo bi caba sarfettigini gorsem neyse diyecegim sıfır caba

İnsanlarla iletişimi kötüyse iş bulamaz tabi daha ne istediğini bilmeyen adamla evlenmek tehlikeli
Iletisimi iyidir aslinda konuskan girisken biridir ama calismak yerine gezmek daha tatli geliyor ona

Haklisinizda öyle iş için bi çaba sarfettigini görsem icim gam yemeyecek ama adama gezmek tozmak daha tatli geliyo ve benide gormezden gelmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…