• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükendim artık

okudukça içim daraldı valla...bu hareketleri bir erkeğe hiç yakıştıramadım:50:...çok üzüldüm durumunuza,
gerçekten çekilmez ki böyle...sizin ailenizden veya onun ailesinden onunla ciddi bir şekilde konuşacak onun kulağını çekecek ondan yaşca büyük bir erkek yok mu?
sizi kimsesiz bilmesin, daha çok ezmesin...ya erkek gibi, baba gibi görevlerini yerine getirsin şikayet etmeden ya da....ayyy şimdi ağzım bozulcak şu mübarek günde :52:

O minik yavrunuzun hürmetine Allah tez zamanda bu durumunuzu açıklığa kavuşturup düzeltsin inşallah...
Bol bol dua edin...

Aminn inşallah... Annem de söyledi baban konuşsun biz kızımızın arkasındayız ya kendini düzelt ya da kızımızı alırız, torunumuza da seve seve bakarız desin dedi. Ama ben istemedim, çok sinirli ya olaylar iyice içinden çıkılmaz hale gelmesin diye. Bu sefer ailemle bir araya gelemezler ben affetsem de..

Kesinlikle aramayı düşünmüyorum, kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var, yüzünü görmek istemiyorum şu an.

Arkadaşlar her işini ben yapıyorum dedi ya ben de çocuğu alıp kendim götürdüm bu sabah anneme. Onu hiç uyandırmadan.. Aradı nerdesin niye uyandırmadın niye tek başına götürdün dedi.. Ben de sen uyu diye, seni rahatsız etmiyim diye, her işimi sana yaptırmıyım diye dedim.. O ikimizin çocuğu bir daha yapma bunu dedi bağırdı bir de. Ben de o zaman sen de yaptıklarını yapma dedim..

Önce yüzüme kapadı, sonra bir daha arayıp bağırdı çağırdı.

Son tahlilde 1 hafta 10 gün ayrı kalmaya denemeye karar verdik.. Eşyalarını alıp gitti anneciğine. Ben evimizde kalıcam..

Ben senle yapamıycam vs bir sürü şey söyledim, bunu mu istiyosun yani demek dışında, özür dilemek bir daha olmaz demek gibi hiçbirşey söylemedi. Yiğitliğe bok sürmedi, aldı eşyalarını gitti..

Çok yoruldum çook.. Ben baba evinde hiç böyle şeyler yaşamadım, bizim evde ses hiç bu kadar yükselmezdi, kimse kimseye bağırmaz küfür etmez bir şey fırlatmazdı... O yüzden yaşadıklarımı kaldıramadım. 2 gündür küsüz 3 kilo verdim. hasta olucam... Bebeğim var ona üzülüyorum...

Hiç kimse vazgeçilmez değil ya adam gibi durmayı öğrenicek ya da güle güle.. İnanın çok kötü durumdayım. Pts için psikiyatr dan randevu aldım, tek başıma kaldıramıycam yaşadıklarımı.. Resmen dert çekmek için evlenmişim, evliliğimizin 10. gününden beri böyle...

Yeterrr

ah bebeğim ah. bazen insanların yaşantılarını okurken hep kendimden bişeyler buluyorum. susmakta çare değil boşanmakta... madem o kararı verdiniz zaten ne yaşarsanız yaşayın mutlaka özleyeceksiniz birbirinizi. bence sen bu zamanda onla kalmaya yada ayrılmaya karar ver. kendi içinde kararlı olursan gerisi zaten bişekilde gelir. yuva kolay kurulmuyor. ama işte bunların tek tip ya gerçekten 3-5 gün düzeliyolar sonra yine aynı

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Kararlılığınız için sizi çook tebrik ederim.Evlilik elbette ki kutsal , yuvalar dağılsın kimse istemez ancak sizin ruh sağlığınız ve mutluluğunuz daha da kutsal.Bahsettiğiniz gibi çocuğunuzun huzurla büyümesi de..

Umarım eşiniz yaptığı hataları anlar , telafi eder ve tekrarlamaz.Ancak aksi taktirde de üzülmeyin ; önünüzde uzuuun bir hayat var.

Ana kuzusu erkekler / Sağlıklı Yaşam / Milliyet Blog

Bizim sorunumuzun esas nedeni bu malesef.. Aynı burada yazdığı gibi, eşim evliliğin sorumluluğunu alamıyor aldığında sinirleniyor, gerginleşiyor ve saldırgan olabiliyor... Gerçekten tam bir ana kuzusu. Herşeyini annesi yapmış, hala bile bizim herşeyimize müdahale ediyor, eşim arada kalıyor ve hep gergin mutsuz olup beni suçluyor... O yüzden düzelmiycek bnce.. Çünkü öyle yetişmiş

Kızlar merhaba... Eşim dün gittikten 4-5 saat sonra aradı, ben akşam eve gelicem, sensiz yapamam dedi..

Eve geldi, ama çok yüz vermedim.. Konuştuk, o kdr kolay değil bitmesi, ben ayrılmak istemiyorum dedi.

Tam olarak barıştık sayılmaz ama aynı evdeyiz. Hayırlısı... Biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim hepinize

Kızlar merhaba... Eşim dün gittikten 4-5 saat sonra aradı, ben akşam eve gelicem, sensiz yapamam dedi..

Eve geldi, ama çok yüz vermedim.. Konuştuk, o kdr kolay değil bitmesi, ben ayrılmak istemiyorum dedi.

Tam olarak barıştık sayılmaz ama aynı evdeyiz. Hayırlısı... Biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim hepinize

canım yüz verme anlasın iyice hatasını senin ona bağlı olmadığını ayrılıkta ne kadar ciddi olduğunu görsün ilk önce, senin onsuzda hayatına devam edecegini ve ne kadar güçlü oldugunu kavrayabilsin, sonrasında tekrardan konuşursunuz inş. herşey güzel olur, değişir eşin ..

sanki eşimle beni anlatıyosunuz...sen git dediğin zaman eşin çekip gitmiş ve hatasını anlayıp dönmüş en azından.ben de eşime bir kaç kez bir süre ayrı kalalım düşünelim dediğim zaman ben hiç bir yere gitmem sen gitdiyor.daha 9 aylık bebeğimiz var ve ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve gidebileceğim bir yer yok.eşim sonra senin eşin gibi hatasını anlayıp bizden ayrı yaşayamıycağini söyledi ama inan en fazla bir ay sonra herşey eskiye dönüyor.inşallah siz bizim gibi olmasınız ve eşin hatasını anlayıp kendisini düzeltmeye çalışır.ben sıkıldım ve yoruldum çocuk olmasa bir daha eşimin yüzüne bile bakmak istamiyorum artık...

sanki eşimle beni anlatıyosunuz...sen git dediğin zaman eşin çekip gitmiş ve hatasını anlayıp dönmüş en azından.ben de eşime bir kaç kez bir süre ayrı kalalım düşünelim dediğim zaman ben hiç bir yere gitmem sen gitdiyor.daha 9 aylık bebeğimiz var ve ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve gidebileceğim bir yer yok.eşim sonra senin eşin gibi hatasını anlayıp bizden ayrı yaşayamıycağini söyledi ama inan en fazla bir ay sonra herşey eskiye dönüyor.inşallah siz bizim gibi olmasınız ve eşin hatasını anlayıp kendisini düzeltmeye çalışır.ben sıkıldım ve yoruldum çocuk olmasa bir daha eşimin yüzüne bile bakmak istamiyorum artık...

Ya evet o noktaya gelmek çok kötü işte.. benim de gerçekten hala içimden konuşmak gelmiyo.. İnsan karşısındakinden soğuyor.. Umarım düzelir, ama düzelmezse de ilk boşanan ben olmycm diye düşünerek kendimi rahatlatıyorum... Kısmet artık, biz kadınların kaderi herhalde bu

Back
X