- 22 Ağustos 2017
- 7
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi lidyahanzade
-
Enstitüye dilekçe vererek danışman değişikliği yapabilirsiniz diye biliyorum, bi araştırın isterseniz.
Herkes herkesle anlaşmak zorunda değil, bunu gözeterek hazırlanmış bir yönetmelik vardır muhtemelen.
Offf gerçekten zor... evlilik öncesi olsaydı dayanın sabredin demek daha kolay olurdu ama evliyken bu yoğunluk gerçekten zor... yine de bunun bir süreç olduğunu biteceğini düşünmek sizi belki rahatlatır. Ara verme ihtimali Yok mu?
Ben de bu şehre yeni geldim , iş yoğunluğu bir öncekine göre 10 kat fazla nerede ise ve yol da 1 saat. Dün "bu koşturmaca ne için , ne yapıyorum ben , hayatım böyle mi geçecek " diye düşünürken buldum kendimi. Çok şükür ki hamileyim , Doğum nasip olursa inşallah ücretsiz izne ayrılacağım. Gün sayıyorum resmen! Ücretsiz izne ayrılacağımı düşünmesem ne yapardım bilmiyorum. Ki ben 5 te çıkıyorum işten hafta sonu bayram seyran tatil...
En doğru kararı verirsiniz inşallah. Karını zararını koyun ortaya eşinizle düşünüp kararınızı verin. Huzur olmadıktan sonra napayım kariyeri.. yüksek bitmezse iş imkanınız mı düşüyor?
Mayıs değil o ya yaz dönemi ağustosta da aunabilirsin artı danışmanın ek süre isteyebilirMezuniyet dönemindeyim ve 2 senedir kendi tezimi yaptım, şu saatten sonra başka bir danışmanla başka bir proje ile tez yapmam imkansız çünkü mayıs 2018' de mezun olmazsam atılıyorum.
Bu olaylar yaygin, eger profla calismiyorsan hocalarin yayina ihtiyaci oluyor. Danismanlik yaptigi ogrencileri kullaniyorlar. Bence kisisellestirme disini sik, yuzup yuzup kuyruguna gelmissin. Danismaninla konus, hocam esimle aramizda sorunlar basladi, labaratuvar saatlerimi duzenleyemez miyiz 6'da cikabilecegim sekilde de ama en kibar halinle de bunu. Kizarsa da peki hocam deyip cik, vicdan yapar en azindan.
Mayıs değil o ya yaz dönemi ağustosta da aunabilirsin artı danışmanın ek süre isteyebilir
Profesörle çalışıyorum hem de çok iyi bir üniversitede ve alanında isim yapmış birisi.
Böyle desem eminim ki bir değişiklik olmaz, kendisi evli ve çocuklu, çocuklarını kampüse getiriyor yine de akşam geç saatlere kadar çalışıyor.
Bir de yeni evlisin o zaman...Malesef ara verme imkanım yok, danışmanım kabul etmez. Hamile kalacağım diye aklı çıkıyor zaten evlendiğim zamanı burnumdan getirip 1 hafta zor izin vermişti. Evet iş imkanım düşüyor çünkü mühendislik alanım biraz farklı, hemen herkes en az yüksek lisans mezunu.
Sizin adınıza sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.
Bende o durumdayım ama yaz döneminde ağustosta da sunan var yani güz dönemine sarkmadığı taktirde sorun yok. Sinirlerim depreşti bide kopunca toparlanmasınzor oluyor6. dönemim mayıs 2018' de bitiyor, YÖK' ün yeni kararına göre benim üniversitemde alınan karar doğrultusunda mayıs 2018' de en geç mezun olmalıyım zaten uzatılmış hali bu. Dediğiniz gibi savunmamı yeterli bulmayıp 3 ay uzatma verebilirler ancak bu şu an düşünmek istemediğim bir durum
Bir de yeni evlisin o zaman...iş imkanını etkileyecekse sadece kariyer diyip bırakamazsın da. Hani işin garanti olsa , kariyer de kalsın bir kenarda denilebilirdi ama işsiz kalma durumun olacaksa daha da zor. Maddi durumunuz nasıl , sen çalışmazsan çok fazla sarsılır mısınız? Ev araba gibi sizi destekleyecek yatırımlarınız var mı?
Bunların hepsi çok önemli faktörler.
Amin çok teşekkür ederim
Profesörle çalışıyorum hem de çok iyi bir üniversitede ve alanında isim yapmış birisi.
Böyle desem eminim ki bir değişiklik olmaz, kendisi evli ve çocuklu, çocuklarını kampüse getiriyor yine de akşam geç saatlere kadar çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?