• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim 😭😭

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artık😭😭 yaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 🥺😭

siz daha yolun başında bu şekilde strese girerseniz olası varsada olmaz bu kadar acele ediyorsanız iyi bir tüp bebek merkezinde tedaviye başlayın hic strese girmeyin biraz rahat olun hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah

İş yeri neden çıkartsın

Maksimum 10 gün sık gidilir onun dışında olağan gebelikten farkı yok

Lakin süre kısa stres fazla bu nedenle olmuyor olabilir doktor tedaviye başlar mı bilemiyorum

30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artık😭😭 yaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 🥺😭
10 ayda tükendiniz mi? Yazık.
5 yıl denedik, sonunda baktık olmuyor, 35 yaşımda tüp bebeğe başladım. İlk seferde tuttu, düşük oldu, ikincinin sağlıklı olmasını bekliyorum şimdi.

Eğer geç kaldığınızı düşünüyorsanız hemen başlayın tedaviye, sandığınız kadar sık gidilmiyor doktora.

1 yildan once hicbir sorun olmasa bile cocuk olmayabiliyor. Daha on ay olmus bu kadar stres olumsuz etkiler. Yasiniz gencse biraz akisini birakmak lazim. Tabi once esiniz de gitti mi doktora? Rahim filmi cektirdiniz mi ?

26 yaşında evlendim, 33 e kadar kendimiz istemedik. Neye geç kalıyorsunuz söyler misiniz? 30 yaş yeni literatüre göre genç yaş dilimi. Siz kendinizi parçalayınca daha erken olmayacak.

Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum yasak mı bilmiyorum yasaksa moderatörler siler; İstanbul Tüp Bebek Merkezi Dr Aret bey çok yardımcı olmuştu.

1 yildan once hicbir sorun olmasa bile cocuk olmayabiliyor. Daha on ay olmus bu kadar stres olumsuz etkiler. Yasiniz gencse biraz akisini birakmak lazim. Tabi once esiniz de gitti mi doktora? Rahim filmi cektirdiniz mi ?
Hepsi yapıldı hepsi normal sadece hasimato tiroid var..ben 30 yasindayim

26 yaşında evlendim, 33 e kadar kendimiz istemedik. Neye geç kalıyorsunuz söyler misiniz? 30 yaş yeni literatüre göre genç yaş dilimi. Siz kendinizi parçalayınca daha erken olmayacak.

Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum yasak mı bilmiyorum yasaksa moderatörler siler; İstanbul Tüp Bebek Merkezi Dr Aret bey çok yardımcı olmuştu.
Evet bende kendisini dün keşfettim takibimde ovuyorlar kendisini

Yumurta tenbelliği ola bilir mi ki? Çünki çoğu zaman sebepsiz olunca bunu diyor doktorlar. Spor filan yapıyor musunuz acaba?
Yeni başladım yürüyorum artık çok oturuyordum işyerinde biraz yapmaya başladım pandemi olmasa spora başlıyordum ama onca doktor gittim bana yumurta tembel vs bişi demedi ki herşey normal diyor

Tükenmek için erken bence ben 9 düşük ileri yas fsh yüksek lh yüksek ama bugün yine tup bebek için adım attım üstelik bu düşük içinde bir tanesi 34 haftalık ti. .. umudunuzu yitirmeyin tükenmek yerine umuda sarilin

10 ay çok erken 10 yıl deseniz tamam üzülmekte haklısın derim rahatlayın biraz

Ovulasyon takibi yapın ve uygun günleri değederlendirin. Forumda böyle bir kaç konu var onlara bakın

Tükenmek için erken bence ben 9 düşük ileri yas fsh yüksek lh yüksek ama bugün yine tup bebek için adım attım üstelik bu düşük içinde bir tanesi 34 haftalık ti. .. umudunuzu yitirmeyin tükenmek yerine umuda sarilin
Ben okadar zorlu bir hayatın içinden çıktım ki evlenince biraz eşimle mutlu olmaya çalışıyorum ilk kez hayatta kendim için birşey istedim oda zorluyor oyuzden tükendim aslında..

Back
X