Evet temiz ciktiRahim filmi çekildi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet temiz ciktiRahim filmi çekildi mi?
Yaşım 30 olunca nebilim..10 ay çok erken 10 yıl deseniz tamam üzülmekte haklısın derim rahatlayın biraz
E o zaman gideceksiniz tüp bebek merkezine beklemeyeceksiniz başka seçenek yok bu kadar yıpratmayın kendinizi.Evet temiz cikti
Bu düşüncede olmanız için çok erken30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artıkyaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
![]()
Haklısınız ama hayat herkes için zor bende bu yaşıma kadar neler yaşadım ama tükendimi demek sizi daha fazla yorar bunun yerine umutluyum anne olacağım ve eşimle mutlu olmaya devam edin allahım inşallah yüzünü güldürsünBen okadar zorlu bir hayatın içinden çıktım ki evlenince biraz eşimle mutlu olmaya çalışıyorum ilk kez hayatta kendim için birşey istedim oda zorluyor oyuzden tükendim aslında..
10 ay nedirki ..ben ilk gebeligimi hiçbir sorunumuz yokken 4 sene bekledim hiç bir zaman kontrolumu kaybetmedim ..rabbim şükürler olsun 4 yıl sonra kızımı verdi bana ..şuan yaşım 36..ikinci bebeği istiyoruz uğraşıyoruz ..hayırlısını ve sagliklisini dileyin herzaman icin30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artıkyaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
![]()
Yaşımdan ötürü korkuyorum zaten..bide Tiroid dengesiz oluyor birşey daha çıkar diye tedirgin oluyorum ..Bu düşüncede olmanız için çok erken
10 ay çok kısa bir süre
Yıllrca uğraşanlar var
Mesela biz 3 yıldır demıyorz olmuyor hiçbir sebep yokken
Bizden daha uzun yıllar uğraşanlar var
Bu kadar ümitsiz ve karamsar olmamaya çalışın
![]()
Yaşım daha küçük olsaydı belki böyle dusunmezdim sanırım ama böyle olunca artık yoruldum ...10 ay nedirki ..ben ilk gebeligimi hiçbir sorunumuz yokken 4 sene bekledim hiç bir zaman kontrolumu kaybetmedim ..rabbim şükürler olsun 4 yıl sonra kızımı verdi bana ..şuan yaşım 36..ikinci bebeği istiyoruz uğraşıyoruz ..hayırlısını ve sagliklisini dileyin herzaman icin
Yaşınız büyük değil ..hepimizin hayatında kendine göre zorlukları var ..herkes kendine göre sıkıntılardan geçiyor..fakat kontrolünüzü kaybedecek kadar stres yaşıyorsanız olacağı varsa da olmaz...Ben okadar zorlu bir hayatın içinden çıktım ki evlenince biraz eşimle mutlu olmaya çalışıyorum ilk kez hayatta kendim için birşey istedim oda zorluyor oyuzden tükendim aslında..
Korkmayın tahllilerinizin hepsını yaptırın ona gore hareket edersınızYaşımdan ötürü korkuyorum zaten..bide Tiroid dengesiz oluyor birşey daha çıkar diye tedirgin oluyorum ..
Yanlış yapıyor olabilir misiniz??? Kimisi eşi üstüne ceket atsa hamile kalıyor kimisi de ilişkiden sonra tuvalete gidiyor diye hamile kalamiyor. Ayrıca eşiniz muayene oldu mu30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artıkyaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
![]()
Bence bi sakin olun cocuk fikrini bi cikarin akısina birakin herseyi ben 29 yasinda hamile kaldim niye zor olsun 30 yasinda stresten olmuyodur .10 ay cok uzun bi sure degil ki !Varsa imkaniniz bi kac gunluk mekan degistirin esinizle basbasa insanlardan uzak kalin.30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artıkyaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
![]()