• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim 😭😭

30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artık😭😭 yaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 🥺😭
Bu düşüncede olmanız için çok erken
10 ay çok kısa bir süre
Yıllrca uğraşanlar var
Mesela biz 3 yıldır demıyorz olmuyor hiçbir sebep yokken
Bizden daha uzun yıllar uğraşanlar var
Bu kadar ümitsiz ve karamsar olmamaya çalışın
😇

Ben okadar zorlu bir hayatın içinden çıktım ki evlenince biraz eşimle mutlu olmaya çalışıyorum ilk kez hayatta kendim için birşey istedim oda zorluyor oyuzden tükendim aslında..
Haklısınız ama hayat herkes için zor bende bu yaşıma kadar neler yaşadım ama tükendimi demek sizi daha fazla yorar bunun yerine umutluyum anne olacağım ve eşimle mutlu olmaya devam edin allahım inşallah yüzünü güldürsün

27 yaşında evlendim 1 sene biz yapmadık 1.sene doldu hamile kaldım dış gebelik oldu tüpün biri alındı 2.sene yine hamile kaldım 1 aylık düşük yaptım sonra olmadı 36 yaşına kadar 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp bebek hepsi negatif ne zaman aklımdan çıkardım yeter olmuyor dedim kendimi spora verdim 4 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 yaşında kızım var yaş 39 🤭no stres

30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artık😭😭 yaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 🥺😭
10 ay nedirki ..ben ilk gebeligimi hiçbir sorunumuz yokken 4 sene bekledim hiç bir zaman kontrolumu kaybetmedim ..rabbim şükürler olsun 4 yıl sonra kızımı verdi bana ..şuan yaşım 36..ikinci bebeği istiyoruz uğraşıyoruz ..hayırlısını ve sagliklisini dileyin herzaman icin

Bu düşüncede olmanız için çok erken
10 ay çok kısa bir süre
Yıllrca uğraşanlar var
Mesela biz 3 yıldır demıyorz olmuyor hiçbir sebep yokken
Bizden daha uzun yıllar uğraşanlar var
Bu kadar ümitsiz ve karamsar olmamaya çalışın
😇
Yaşımdan ötürü korkuyorum zaten..bide Tiroid dengesiz oluyor birşey daha çıkar diye tedirgin oluyorum ..

10 ay nedirki ..ben ilk gebeligimi hiçbir sorunumuz yokken 4 sene bekledim hiç bir zaman kontrolumu kaybetmedim ..rabbim şükürler olsun 4 yıl sonra kızımı verdi bana ..şuan yaşım 36..ikinci bebeği istiyoruz uğraşıyoruz ..hayırlısını ve sagliklisini dileyin herzaman icin
Yaşım daha küçük olsaydı belki böyle dusunmezdim sanırım ama böyle olunca artık yoruldum ...

Ben okadar zorlu bir hayatın içinden çıktım ki evlenince biraz eşimle mutlu olmaya çalışıyorum ilk kez hayatta kendim için birşey istedim oda zorluyor oyuzden tükendim aslında..
Yaşınız büyük değil ..hepimizin hayatında kendine göre zorlukları var ..herkes kendine göre sıkıntılardan geçiyor..fakat kontrolünüzü kaybedecek kadar stres yaşıyorsanız olacağı varsa da olmaz...

30 geç bir yaş değil ki.
ve 35'in altında 2 yıl beklemeyi önerebiliyor dr lar ki testlerinizde sorun çıkmamış.
bu bebek işinin şöyle bir handikapı var, olmasını istedikçe ve olmadıkça strese giriyorsun, strese girince de olmuyor.
ben de 30 yaşımda denemeye başladım, 1,5 yıl hiç bir şey olmadı. Ben hamile kalamıyorm diye düşünüp bıraktım. biraz zaman geçsin tüp bebek deneriz diye düşünürken hamile kaldım. Nasip olmadı bebeğimi kaybettim. sonra bir daha... düşük yaptım 3 yılın sonunda kavuştum çocuğuma. yorucu mu evet, ama inanın hem yaşınız daha çok genç hem de 10 ay bu iş için çok çok çok kısa bir süre. aynı yolu yürümüş biri olarak söylüyorum: rahatlamaya çalışın :)

Ablacım aynı yaslardayiz seninle ben 10 yildir bak dile kolay 10 yildir çocuk diye yanıp tutusuyorum.hala tukenmedim.
Tükenmeye niyetim de yok.
İkiz ucuz Allah ne verirse hala umudum var
Ne gerekirse yaparım yaptırırım net 🥰

Doktor sana bişey dememiş ki sen kendi kendini üzüyorsun.Bende de çikolata kisti vardı ve bayağı büyüktü doktor direkt ümidi kesseniz iyi olur dedi 😳Pes etmedim önce kist için kür yaptım sonra ruh sağlığım için spor yaptım.Kazanan o patavatsız doktor değil ben oldum.Hem bi kere 30 yaş hiç geç bi yaş değil önce bu fikri kaldır kafandan 😑

10 aydami tukendin. Bizde 8 yildir sebepsiz infertiliteyle mucadele ediyoruz. Tup bebek yaptik ve ilk kez pozitif sonuc aldim. Oda gelismedi kalbi atmadi. Gunlerdir lekelenmelerim ve agrilarim var duscek diye bekliyorum 1 hafta sure verdiler.

Yanlış yapıyor olabilir misiniz??? Kimisi eşi üstüne ceket atsa hamile kalıyor kimisi de ilişkiden sonra tuvalete gidiyor diye hamile kalamiyor. Ayrıca eşiniz muayene oldu mu

Bence bi sakin olun cocuk fikrini bi cikarin akısina birakin herseyi ben 29 yasinda hamile kaldim niye zor olsun 30 yasinda stresten olmuyodur .10 ay cok uzun bi sure degil ki !Varsa imkaniniz bi kac gunluk mekan degistirin esinizle basbasa insanlardan uzak kalin.

Bende 30um ama geç olduğunu düşünmüyorum takılmayın yaşa lütfen.Allah doğru zamanı bekliyordur
Ne kadar stres yaparsanız o kadar zor olur

30 yaş geç değil ki..
Bide ilk bi sakin olun. Bu kadar stres yapmamak lazım stres çok etkiliyor çünkü.

Konu başlığından sonra konuyu açarken türlü felaketler kurdum kafamda 🙄🙄🙄

Çocuk düşünenlerin anında tribe girmesinin en büyük sebebi çevresine artk çocuk düşündüğünü söyleyip her ay hesap vermek zorundaymış gibi baskı hissetmesi..
Benim de 4 5 ay denedkten sonra yengelerimin çocuk olmuyor die hacca okunmuş ipler gönderip bilmem ne ağaçlarna bağlanmasını istemişlikleri var.

Herşeyden ve herkesten sıyrıl. Ne ovulasyonlar ne ayaklarını havalara dikip 1 saat amudda beklemişliklerm var ama gel gör ki vazgeçip sadece
koca 1 ayda 1 kez denediğim ilişkide çocuk oluverdi.
Kasma bacım, tükenme, yavaş..😳

Back
X