• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim 😭😭

YouTube de bir kadın varda d vitamini ve c vitaminin gebe kalmada önemli olduğunu söyledi.hemen tüp bebeğe başvurmayı derim.instagramda c life diye bir ürün var onu kullanıp fayda gören tanidiklarim var.birde benimde olmuyordu 18 ay olmayınca kafama çok taktım aşılama düşünüyordum.o ay ablam diyete başladı ve bol bol yürüyüş yaptı eşlik etmemi istedi,onunla beraber bende saglilkli beslendim çok su içtim yururyus yaptım.o ay hamile olduğumu öğrendim.bence önce tamamlayıcı tıpı deneyin sonra tüp bebeğe başvurun.ben hacamat diye kupa terapisi yöntemi var onunda faydasını gördüğüme inaniyorum.tavsiye ederim.

YouTube de bir kadın varda d vitamini ve c vitaminin gebe kalmada önemli olduğunu söyledi.hemen tüp bebeğe başvurmayı derim.instagramda c life diye bir ürün var onu kullanıp fayda gören tanidiklarim var.birde benimde olmuyordu 18 ay olmayınca kafama çok taktım aşılama düşünüyordum.o ay ablam diyete başladı ve bol bol yürüyüş yaptı eşlik etmemi istedi,onunla beraber bende saglilkli beslendim çok su içtim yururyus yaptım.o ay hamile olduğumu öğrendim.bence önce tamamlayıcı tıpı deneyin sonra tüp bebeğe başvurun.ben hacamat diye kupa terapisi yöntemi var onunda faydasını gördüğüme inaniyorum.tavsiye ederim.
Şuan c d vitaminlerimi alıyorum folikasit demir hepsini kullaniyorum su ve yürüyüşe başladım paketli gıdaları sınırladim

Yanlış yapıyor olabilir misiniz??? Kimisi eşi üstüne ceket atsa hamile kalıyor kimisi de ilişkiden sonra tuvalete gidiyor diye hamile kalamiyor. Ayrıca eşiniz muayene oldu mu
Onda sıkıntı çıkmadı.. vallahi herşeyi deniyoruz alt üst 🤣 ama bilmiyorum olmuyor

Yaşım 30 olunca nebilim..
İnsanlar neden 30dan sonra panikliyor biliyor musunuz? Çünkü yaşla beraber yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor, kimisinde erken menapoz riski olabiliyor vs. Siz zaten doktor kontrolünde ilerliyorsunuz, bunların hepsine bakmıştır doktorunuz. Size bekle diyorsa bu riskler yok demektir. Dolayısıyla şu anda yaşınız etkisiz eleman bu işte. Sakin olun lütfen. ☺️ Ben de tiroid hastasıyım bu arada, hamile kalmama hiçbir şekilde engel olmadı.

İnsanlar neden 30dan sonra panikliyor biliyor musunuz? Çünkü yaşla beraber yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor, kimisinde erken menapoz riski olabiliyor vs. Siz zaten doktor kontrolünde ilerliyorsunuz, bunların hepsine bakmıştır doktorunuz. Size bekle diyorsa bu riskler yok demektir. Dolayısıyla şu anda yaşınız etkisiz eleman bu işte. Sakin olun lütfen. ☺️ Ben de tiroid hastasıyım bu arada, hamile kalmama hiçbir şekilde engel olmadı.
Bana 2 yıl hipotiroid dediler endokrin gidince antikor yüksekliginden hasimato dediler şimdi antikor etki edebilir diyorlar ne dedikleri belli degil

30 yaş geç bir yaş değil ki bebek olması için? çevremde 40 yaşını geçik sağlıklı hamilelik geçirmiş bir sürü insan var. daha 10 aydır uğraşıyorsunuz ben de 2 yıldır olursa olur kafasıyla korunmadım hiç, kalmayınca doktora da gittim kontrol için, amh bir tık yüksek çıktı. yumurtalar için iğne de verdi. hiç hamilelik oluşmadı. anneannemde annemde 10 yıl sonra bebek sahibi olmuş. siz fazlasıyla stres yaptığınız için de hamile kalamıyorsunuzdur, 10 ay nedir ki. kafanızı biraz rahat bırakın, sürekli araştırma içinde olmayın ama ben bunları beceremiyorum derseniz tüp bebek için adım atın derim. ben en son rahim filmi çektirdiğimde ve her yolu denediğimde doktorum istersen tüp bebek yaptır dedi, kendime biraz zaman verdim, kafamdan attım eğer olmazsa da tüp bebek yaptıracağım. artık tıpta çare tükenmiyor.

30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artık😭😭 yaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 🥺😭
Stres, prolaktin hormonunu yükseltir. Prolaktin süt hormunudur. Emzirme dönemlerinde yükselir ve doğal doğum kontrol sağlar. Yani stres yapma. Bu konuyu kafandan uzaklaştır. Göreceksin hamile kalacaksın. Bunun gibi çok örnek var. Kafalarından attıkları ay hamile kalan çok üyenin mesajını okudum.
Umarım sağlıkla, sağlıklı bir evlat sahibi olursun.

Ya su pandemide hamile kalmamak icin ugrasmaniz gerekmio mu asil. O vesileyle koyverin rahat olun. O kadar strese bebek nasil tutunsun zaten. Özgürce sevismenin tadini cikarin hayat annelikten mi ibaret.

Seninki stresten olmuyor bacım Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. Benm ablamda öyleydi kadın ve erkekte hiç bir sorun yoktu ama olmuyordu. Doktor stresten olmuyor çalışmıyorsa n git çalış kafanı dağıt düşünme dedi. İşe girdi çokta takmadı demek ki 2 tane kızı oldu. Şimdi kocaman oldular. Tiroid için her gün saatini dakikasını kaçırma herşey yoluna girecek kendine ve Allaha güven. 1 bucuk yıldır evliyim tiroid hastalığım var. Bende bekliyorum sabırla

30 yaşındayım sebepsiz infertilite diyorlar 10 aydır hamile kalamadim tüm tahlillerim herşey normal tiroid çıktı oda kontrol altında ama yok yani yok iyice stres girdim takıntı haline geldi bende artık delirmiş gibi internet arastiyorum sürekli doktor gidiyorum eşimde bıktı artık bu davranışlarımdan kontrolden çıktım artık😭😭 yaşım geçiyor diye çok takıldım konuya tedaviye başlasam çalışıyorum muhtemelen işyeri beni hemen çıkartır yada tedaviye şuan gerek varmı onuda bilmiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 🥺😭
Evlat da nasiptir sabrını kaybetme Stres yama yaşında geçmiyor umutla bekle mutlu yaşa

Back
X