yaaa bu adam beni öldürecek.siz bi akıl verin napayım bennnn.
ya ona göre bi bayan erkeğe hep ilgi göstermeli.sonucta erkek yogun olabilir yorgun olabilir ve ilgi beklermişmişşşş.bende yeterince ilgi gösteriyorum.ama o kadar cevresi genişki hep face den hep whatsapptan yazıyorlar ona.buda beni yoruyor.tamam güvenmek lazım ama herşey daha yeni sayılırken insan helede kötü şeyler yaşamışsa korkuyor güvenmeye. ben onla cok ilgileniyorum ama o tam tersi.sadece günde 1 arıyor oda uyumaya yakın.hadi onada şükür dedim.ama boş vakti oldugunda neden bana mesaj atmak yerine arkadaşlarının attıgı mesajlara cevap veriyorki!!!
sırf anlayışlı olmak icin nasıl davrancagımı şaşırdım.öyle sevecen davranıyorumki öyle candan yaklaşıyorumki.karşılıgını bekliyorum ama yokkkk
ona derdimi anlattım bi kaç gün önce.varlıgını hissettir dedim.cok yogun oluyorum sen burayı bilmiyosun diyor.e yogunsan ne diye hep facelerdesin dedim.akıllı telefon diyor.neyse kendimi düzeltcem dedi.face e girmeyi azalttı cok şükür .ama ilişkisi yok yazıyor.kızın biri tanışmak istiyomuş kendiyle.ilişki durumunu düzeltrmisin dedim .sabah hallederim ama gerek yokki ben kendiimi bilirim diyor.yinede sabah hatırlattım şimdi cevap bile vermedi.akşamda bişey dememişim gibi bişey olmamış gibi davranırrrrbende yine pozitif bi şekilde konuşmaya devam ederim. ama içimde ne fırtınalar kopuyoo anlatamam.içime atıyorum.cünkü anlattım derdimi , ne yaptıgının farkına bile degil kızamıyorumda.ama hala derdimi anlamadıysa tekrar tekrarda anlatamam.hoşlanıyorum ayrılmakta istemiyorum.ne yapayımmm bennnnnnn:18::18::18::18: :20
ya ona göre bi bayan erkeğe hep ilgi göstermeli.sonucta erkek yogun olabilir yorgun olabilir ve ilgi beklermişmişşşş.bende yeterince ilgi gösteriyorum.ama o kadar cevresi genişki hep face den hep whatsapptan yazıyorlar ona.buda beni yoruyor.tamam güvenmek lazım ama herşey daha yeni sayılırken insan helede kötü şeyler yaşamışsa korkuyor güvenmeye. ben onla cok ilgileniyorum ama o tam tersi.sadece günde 1 arıyor oda uyumaya yakın.hadi onada şükür dedim.ama boş vakti oldugunda neden bana mesaj atmak yerine arkadaşlarının attıgı mesajlara cevap veriyorki!!!
sırf anlayışlı olmak icin nasıl davrancagımı şaşırdım.öyle sevecen davranıyorumki öyle candan yaklaşıyorumki.karşılıgını bekliyorum ama yokkkk
ona derdimi anlattım bi kaç gün önce.varlıgını hissettir dedim.cok yogun oluyorum sen burayı bilmiyosun diyor.e yogunsan ne diye hep facelerdesin dedim.akıllı telefon diyor.neyse kendimi düzeltcem dedi.face e girmeyi azalttı cok şükür .ama ilişkisi yok yazıyor.kızın biri tanışmak istiyomuş kendiyle.ilişki durumunu düzeltrmisin dedim .sabah hallederim ama gerek yokki ben kendiimi bilirim diyor.yinede sabah hatırlattım şimdi cevap bile vermedi.akşamda bişey dememişim gibi bişey olmamış gibi davranırrrrbende yine pozitif bi şekilde konuşmaya devam ederim. ama içimde ne fırtınalar kopuyoo anlatamam.içime atıyorum.cünkü anlattım derdimi , ne yaptıgının farkına bile degil kızamıyorumda.ama hala derdimi anlamadıysa tekrar tekrarda anlatamam.hoşlanıyorum ayrılmakta istemiyorum.ne yapayımmm bennnnnnn:18::18::18::18: :20
sana sucunu sevgilinin neden böyle davrandığını kısaca söyleyim ve ne yapman gerektiğini..
Şimdi o sana diyormuş ki bir kız hep erkeğe ilgi göstermelidir bu cümleyi derken sana sunu demek istedi sende kabullendin farkında olarak ya da olmadan "Sen bana hep ilgi göster beni pof pofla ben canım isterse sana yazarım ararım ama sen hep ilgilen varlığını hissettir aklıma gelirse bende ararım seni" sakın itiraz etme aynen de böyle demek istemiş bunu aşılamış sana !!
ikincisi hep sen arıyormuşsun o 1 kez yatarken ve sana yazmayıp arkadaşlarına yazıyormuş==> yahu adam sana niye yazsın ki sen hep sevecen hep ilgili bir erkeğin merak edebileceği her şeyden uzak her anlamda düşünceli onun sorması gereken her seyi sormadan arayıp ilgilenip ona anlatan bir kızsın ..adam aa benim sevgilim naptı acaba bugun hiç aramadı beni diye düşünüp merak etme fırsatı yok sen hep arayıp zaten adamın beyninde sana karsı tüm cabayı ilgiyi merakı gideriyorsun ..canıımm işleri tersine döndürme zamanın geldi.. arkadaşları senden daha değerli baksana öyle davranıyor
sen bugünden itibaren kesinlikle ARAMA MESAJ YAZMA O ARAYINCA COK YOGUNUM CANIM DE..TİRP ATARSA BIRAK ATSIN ATTIGI KADAR ATSN SAKIN ARAMA GÜNDE ONUN YAPTIGI GİBİ 1 KEZ ARA İNAN işler tersine dönecek,,dene gör
Şu an etrafımda gözlemlediğim bir ilişki var, erkek usta bir yalancı kız hayatın basında umutlu mutlu huzurlu sevgi dolu. erkek eski ilişkisini unutamamış bile, yani bitmiş ama halen yorgunluğunu yaşıyor. günü geçirme derdinde çünkü henüz sözler vermiyor ve kız her an mutlu ztn karşındakine bağlı değilki erkek zamanı geçirip duruyor işte..
şimdi biz bu ilişkiyi gözlemliyoruz ve onaylamıyoruz.. daha doğrusu kızın bu kdr kabullenmesine diyecek bişey yok çocuk o kdr net ve belliki.
geçen gün kızın tesadüf eseri facebookta bu siteyi beğendiğini gördüm. yani buraya üye :)
eğer o kız sensen yapma etme tepene çıkarmışsın bu işteki tuhaflığı görmüyormusun :)
değilsende yapma etme. bunun adı ilişki değil egosu şişmiş şişmiş patlayacak sen kalbi ılık sevilmeye değer biri ile ol.. adam gibi adamla ol..
hiç uğraşmaya değmez bilirim ben böle tipleri..hem hayatımda sabit biri olsun hemde istediğimi yapayım kafasındalar...bırak boşver o aramıorsa arama sorma
Kova mı acaba burcu :) bence de sizin çok hoşlandığınızı gördüğü için bu kadar rahat davranıyo rest çekebildiğin an senden iyisi olmıcak inan
Yok kova degil oglak .rest cektim ama ise yaramadi yine ayni oldu.yoruyor beni cok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bak eger sana vakit ayirmiyorsa bunun birsuru sebebi olablr. gercekten problem seven bi insandir ve seni herhangi bi sebepten disarda tutmak isteyebilir. baskalarina vakit ayiriyodur. sen aklina gelmiyosundur. sen kendi kendine anla ve ayril istiyodur cunku kendi dese seni kirmis olacak. ama hisbisekilde bu sorunun cevabi " seni ozluyor ama vakti yok " degil. bi erkek napar eder seni arar msj atar helede whatsapp kullaniyorsa .artik ister yola getirmeye calis ister bir gr canini uzmeden cikar hayatdan.. bide gecmisinde nele yasamissin senin
iki kat dikkatli olman lazim ki kendini sevmen lazim
Valla yapcak tek bişeyin kalmış "o ilişki yarın yapılmış olcak ya da olcak" diye bir mesaj atıp sonrasını beklemek gelirse ne ala gelmezse elveda
Bence bu ilişkiden vazgeçin, tecrübeyle sabittir. Size cevap yazacağına facede geziyorsa, ilişki durumunu düzeltmiyorsa ondan fayda gelmez. Bir insan birşeyi istedikten sonra yapar.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu deneyecegim .her cumlen sonuna kadar dogru aslinda.ama annem sagolsun hep gazladi beni.cocuk ilgi bekliyo sen buzdolabi gibisin felan dedi.acikcasi etkilendim annemden ve hata yaptim.neyse hala mesaj atmadim oda atmadi.facelerden cikmiyor ama hala... birazdan arar .tabi bi ihtimal..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım gelişmeleri bana alıntı yaparak yazda konuşalım paylaşarak yol alalım.. yazma sakın sen ararsa ilk aradığında sakın açma en az 2.araysında aç ..inan ne oldu diye merak uyandıracaksın onda sonra ilgisi beyni sana kayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?