tükendim Ya Sabır demekten !!!! :/:/

haklısınn.... bugunde bi günaydın canım dedi .nasılsın diye bile sormuyor bana hep yogunlugundan bahsediyor....usandım...tşk yorum icin

ne yapıp ne edip sabredip, vazgeçemiyorsan eğer, o telefona elini uzatma, arayana mesaj atana kadar sabret. anlarsın ne olduğunu. sen istediğini veriyorsun diye üstüne düşmüyor, erkekler malesef avlanmayı sever, avcı kadınlardan hoşlanmaz.:44:

öyle yapıyorum zor tutuyorum kendimi mesaj atmamak icin .cünkü patlıcam biliyorum.hafta sonuna kadar bu şekilde davranıcam .hafta sonuda bascam tekmeyi galiba yüzyüze konuşarak....

ama sen böyle yaparasan tabi demez hemen sonuç almayı beklemiceksin ..eğer bu sekilde devam edersen zaten bu ilşki bitecek farkında değil misin ????
ne demek 2.aramayı yapmaz ne demek ????:26::26::26::26:
ee yapmayıversin yahu bırak yapmazsın 2.aramayı o sensiz durabiliyor da sen niye duramıcaksın ????
hem ne anlamı var sen onun için çabalayıp haber aldıktan sonra o seni arasın ilgilensin işte o zaman tadını alçaksın ilşkinn kadınlığının vs vs..
sen gözünde cok büyütmüşssün o senden ayrılırsa (ki eminim böyle üstüne düşersen ayrılcak en fazla 8 ay daha devam eder böyle demedi deme ) ne yapacaksın ayrılınca ?? ölücek misin hayır demi...
e onu kaybetmek istemiyorsan o zaman kendini ağırdan sat değerli kıl kendini olmazsa olmaz moduna gir canım
öyle ya o olmazsa ölecek değilsin ya...:44:

Bitir gitsin bune be boyle iyyy hic katlanamam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buda doğruu valla kafam o kadar karışıkki ne yapcagmı şaşırdım dengesiz oldum bu adam yzüünden. ben herseyi denedim düzelicem diyip aynı yolda devam etti .inşallah bu dediğin işe yarar .......

ayrıca canımm bak o sana günaydın demiş hemde bu saatte.
sende ona günaydın cnm ne ya bu bırak o peşinden kossun ne sanıyor kendnı şah mı padişah mı ne ????sen onu büyüttükçe yücelttikçe o kendini sana layık görmeyip daha güzel gizemli kızlar arama yoluna gidecek haberin olsun

Zorla ayakta duran bi iliskin var ve tek cabalayan sensin anladigim kadariyla

Acaba birazcık kendini geriye çeksen hani sende çok yoğunmuşsun gibi (eğer çalışıyorsan) davransan yani tepkisini ölçmek için bakalım sana ne diyecek??? Çünkü sen zaten yeterince ilgili ve alakalıymışsın daha ne olsun. Birde tam tersini yapsan belki de faydalı olur hem seninde ona daha önceden nasıl ilgi ve alaka gösterdiğini anlamış olurrr???

şu anda bunu yapıyorum bende...nolacak bakaaalım (( tşk yorum icin

buda doğruu valla kafam o kadar karışıkki ne yapcagmı şaşırdım dengesiz oldum bu adam yzüünden. ben herseyi denedim düzelicem diyip aynı yolda devam etti .inşallah bu dediğin işe yarar .......

sen uğraştığın için böyle..onun sözlerine kanma... sen sadce cok yoğunmuşsun inanlımaz işin varmış gibi davran ona karsı asla ararsa açma bak 2.arayısında ac..
sen al evde bir sezonluk film aç deki bu film bitene kadar aramıcam gece kadar arama msj yazma kafana koy ve yap...adamı kaybediyorsun inan farkında değilsin..o 2.aramaz diyorsun ya sen 2 gün boyunca hiç msj atma aradığında açma msj yazma meşgule alma hiç bir sey yapma sonra o çocuk aramazsa gel söyle ben özür dilicem senden o derece iddialıyım bak
bu tecrübeyle sabittir kaçan Ko va la nırrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!
AMA 2 GÜN BOYUNCA BAK 48 SAAT BOYUNCA TUT KENDİNİ OLCAKLARI GÖR

O zaman canimin ici sen soyle yap o yazmadigi surece sende yazma sen adim atmissin yeterince ve bisey sorucam kac aylik bu iliski ve ilk gunden itibaren mi boyle bu adam

yaa bitanesinn cokkk cokk teşekkür ederim inşallah işe yarar.kendimi oyuna verdim telefona bakmıyorum bile ...detayları anlatırım artıkkkkkkk :) cok sağol derdime ortak oldunnnnn

yaa bitanesinn cokkk cokk teşekkür ederim inşallah işe yarar.kendimi oyuna verdim telefona bakmıyorum bile ...detayları anlatırım artıkkkkkkk :) cok sağol derdime ortak oldunnnnn

her zaman dinlerim canım yardımcı olmaya devam ederim ..bak simdi sen günaydın nasılsın dedğin için adam senden haberleri aldı bugün geceye kadar aramaz seni gece ararsa dediğim gibi acma 2.ararsa aç aa görmemişim canım de dalga gecer gibi çokta hissettrmeden ama mutlu oldugunu anlasın yani..

Sonra yarın günaydın derse sakınnnnnnnnnn ola yazma o arayana kadar ..noluyor neden yazmadın derse inan bende cok yogundum eve ....xxx geldi onla muhabbet ederken gır gır samata vaktn nasıl gectgni anlamadım bile görmemişim dersin gülerek

herkese teşekkkür ediyorum...moralim bozukk . kendimi cok degersiz hissettiriyor bana. inşallah değişir....

dediklerini yaptım gece aramadı.sabahta ilgilenemedim yogundum özür dilerim diye mesaj attı.cevap vermedm bi daha attı.bende soguk bi şekilde sorun degil dedim .karşılıgı yine yokkkkk....ve dayanamayıp içimden gecen herşeyi söyledim cevapta beklemiyorum senden di,yip bitirdim....hala cevap yok..tam bi z.ppe cıktı acıkcası hiç beklemezdim .halbuki aileminde haberi vardı babam dogru bi secim yaptın cok iyi bi cocuk iyi tanırım demişti..babam yanılmış megerse .tabi ailemin bildiğinden haberi yoktu kimse bilmesin diyodu gizliyodu yinede aileme anlatmıştım gizlemem ben bişeyi ...galiba en dogru kararı verdim bitirmekle.degerim yokmuş gözünde.

Cevap geldi mi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…