,Allah yardımcın olsun cnm seni en iyi bn anlıyorum emin ol senden daha kötü durumdayım ailem yanımda değil üstelik çocuklarımda çok küçük ve yaramaz biri 3 biri 1 bucuk yaşında eşim de senin anlatığın gibi kimseyi tanımıyorum yaşadığım şehirde sana tavsiyem kendine iyi gelecek uğraş bul el işi olabilir dikiş olqbilir maneviyatınıda kuvetllendir namaz oruç gibi insana bi huzur geliyoMerhaba arkadaşlar, yazmak istedim çünkü belki biraz olsun rahatlarım diye.
Ben 2 çocuklu ev hanımı bir bayanım. Eskiden çok neşeli en ufak şeyden mutlu olan biriydim. Şimdi ise ben benlikten çıktım. Hergün ağlama krizlerine giriyorum sürekli mutsuzum düşünüyorum ve hiç bir beklentim yok hayattan
Çocuklarım biri 3 biri 8 yaşında erkek çocukları. Onları çok seviyorum ama çoğu zaman beni çileden çıkarıyorlar ve iyi bir anne olamıyorum. Sabahtan akşama kadar sürekli gerginlik hakim evde. Asla benim sözümü dinlemiyorlar. Sabahtan akşama kadar istedikleri şeyi direniyorlar. İstekleri mantıklı değilse yapmıyorum ama onlarda asla susmuyor susmuyor.. Büyüğünü bir kaç defa pedagoga götürdük, maddi durumumuz çok elvermedi yarım kaldı. Devlet hastanesine götürdük hiperaktif teşhisi konuldu ilaç verdiler. Ama yan etki yaptı bırak tık..
Eşim sürekli işte. Eve yatmaya geliyor. Erken gelse de hemen yemek yer yarım saate uyur. Annem babam yanımda ama yaşlılar.
Herşeyi tek başıma yapmaktan hiç destek görememekten yoruldum tükendim bittim artık. Dr git diyeceksiniz biliyorum. Bende karar aldım gideceğim ve gerekirse ilaçda kullanacağım...
Çocuklarım Yaramaz olduğundan görüştüğüm Bi arkadaşım yok. Bir yere gitsem ağzımdan burnumdan getiriyorlar. Bende gitmemeyi tercih ettim. Ben düzgün yetiştirmeye çalıştıkça onlar daha fena oluyor. Çok zor çocuk yetiştirmek çok zor....
Yani bittim arkadaşlar tükendim artık. Bazen o kadar çok ölmek istiyorumki anlatamam size..
Şu an senın yasadıklarının aynısını yasıyorum eger evlat sahıbı olamıycaksam Allahım al canımı dıyorum olsun da bır tane olsun gerekirse cok yaramaz olsun benı peşinden koştursun dıyorumBende cocugum olmuyor diye ölmek istiyorum. Herseyim var bol bol vaktim var hic bisey yapamiyorum bi an aklimdan cikmiyor mutsuzum cunku cocugum yok
Oyle gercekten dusunuyorum mutlu olacak bisey bulamiyorum. Tukenmislik bu bence isterse duz duvara tirmansin saglikli olsunda. Elbet dunyaya gelen buyuyo hayiflanmak niye ?Şu an senın yasadıklarının aynısını yasıyorum eger evlat sahıbı olamıycaksam Allahım al canımı dıyorum olsun da bır tane olsun gerekirse cok yaramaz olsun benı peşinden koştursun dıyorum
Ben 3 ay önce o herkese nasip olmayan sadece sanslı kadınlara nasıp olan annelık duygusunu tatmıştım ama kucağıma almak nasıp olmadı yavrumu ben nefes alamıyorum ya her gun sabahtan akşama kadar evde boş boş oturup gelecek hayatımın bittiğini görmekten belkı bır daha anne olama ihtimalini düşündükçe nefes alamıyorum benOyle gercekten dusunuyorum mutlu olacak bisey bulamiyorum. Tukenmislik bu bence isterse duz duvara tirmansin saglikli olsunda. Elbet dunyaya gelen buyuyo hayiflanmak niye ?
Allah size isteyen herkese hayirli evlat versin amma şu noktada yanlış düşünüyorsunuz bence olsun da düz duvara tirmansin demeyin hayirli evlat olsun deyin ahlakli merhametli olsun deyin ama olsun da duz duvara tırmansın demeyin zira işler öyle ilerlemiyor bakin bu siteden yüzlerce anne olan olmak isteyen varOyle gercekten dusunuyorum mutlu olacak bisey bulamiyorum. Tukenmislik bu bence isterse duz duvara tirmansin saglikli olsunda. Elbet dunyaya gelen buyuyo hayiflanmak niye ?
Hadis-i şerifte de, (Sabretmek, ferahlamanın anahtarıdır)buyruluyor. Sabret ve çocuk özlemiyle yanıp tutuşan aileleri düşün ve isyan etme. Altın toplarının kıymetini bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?