- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Stardust07
-
Konunun asıl kilit noktası burası gibi geldi bana.arada çok fazla ayrıntı var anlatmakla bitiremem.sorarsanız tek tek cevaplarım
Son olayda kv nin yaptığını merak ettim.
Cok ayrıntı değil bikaç örnekte yeterdi
Ne olduda dedikodun yapılır oldu ne olduda evine bile kabul edilmez oldun
Bilmeden kim haklı kim haksız ne yapılması lazım nasıl yorum yapalım
Haklısınız uzun olur diye yazmadım.ama konu çok saçma.abime komşu kızlarını istedik.isteme ve ertesi günü de nisan olacaktı.istemeye kimse çağrılmadı,kız tarafı da öyle istedi zaten ertesi gün nisan diye.kaynanam buna kırılmış.biz neden kendisini de davet etmedik.benle olan kısmı daveti benden bekliyormus.yahu ben kendi isteme olayından başka böyle bir durum yaşamadım,nasıl olur bilmem.gitmiş gelinimize ve annesine beni suçlamış.davet etmesi gereken benmisin benim yüzümdenmiş vs.nisan günü on kere konuştuk kv ile ama bana hiç bişey demedi,hatta çok güzel konuştuk.ben gidip orda hazırlanacaktim ama olmadı direk kuaföre geçtim.nisan saati bir geldi ki kaynanam gelmedi nisana da.bende kırıldım.ha bir de oğluna tembihlemis nisan bitince bize uğrasınlar diye.kaynim da bizi eve götürmeye çalıştı.bende gitmedim :)Konunun asıl kilit noktası burası gibi geldi bana.
Anlattığınız şeyler yorum yapılacak şeyler değil ki.
Ne olduğunu bence açık şekilde yazmalısınız.
Ama ne olursa olsun beni evinde istemeyen ve arkamdan uçan kuşa bile dedikodu yapan kadına set çekerim.
İnanın artık ben yoruldum.eşimin çalıştığı yere gittiğinde bile çalışma arkadaşlarına yapıyor bu konuşmaları.dolmuşta bile bir tanıdığım duymuş.durmuyor kadın.ben mesafe koysam eşim üzülür yada ben onların kötü olmasını da istemiyorum sonuçta bir anne ve evlat.ama böyle de yapamıyorumKonunun asıl kilit noktası burası gibi geldi bana.
Anlattığınız şeyler yorum yapılacak şeyler değil ki.
Ne olduğunu bence açık şekilde yazmalısınız.
Ama ne olursa olsun beni evinde istemeyen ve arkamdan uçan kuşa bile dedikodu yapan kadına set çekerim.
Onlar üzülmesin diye sen kendini üz hastalan o zaman bacım ne diyelim çünkü başka çare yokİnanın artık ben yoruldum.eşimin çalıştığı yere gittiğinde bile çalışma arkadaşlarına yapıyor bu konuşmaları.dolmuşta bile bir tanıdığım duymuş.durmuyor kadın.ben mesafe koysam eşim üzülür yada ben onların kötü olmasını da istemiyorum sonuçta bir anne ve evlat.ama böyle de yapamıyorum
Belki benim aklıma gelmeyen başka bir çözüm yolu vardır ne bileyim.başka fikir veren olur onu denerimOnlar üzülmesin diye sen kendini üz hastalan o zaman bacım ne diyelim çünkü başka çare yok
Canım en güzeli mesafe başka bir çare yok hoş mesafe koysan da konuşacak engelleyemezsin ki sen de değil önce eşinin seni koruması arkanda durması lazım anne sahada solda eşimi konuşuyomussun eger bidaha kulağıma böyle şeyler gelirse beni de unut demesi lazım senin söylediklerine bişey değişmez maalesefBelki benim aklıma gelmeyen başka bir çözüm yolu vardır ne bileyim.başka fikir veren olur onu denerim
Onu da denedim mesafe koyayım dedim ama bitmedi.yani tam diyorim alıştilar kabullendiler beni yine başka bişey çıkıyor.istesem evet tamamen bitiririm ama vicdanen rahat olamam.ben ailemle eşimle mutluyum.onun ailesi ile neden olmasın.bu güne kadar hep böyle düşündüm.ama beni sevmediklerinden şimdi emin oldum.o yuzd3n ne yapayım bilmiyorumBazi kayinvalideler var istisna onlri tenzi ediyorum ama gercekten insani cok yoruyorlarne yapraan yap agzinla kus tut yranamiyorsun. Ee bi noktadan sonrada sen sag ben selamet kafana gore takil diyorsun. Benim uzuldugum bu yasadiklarini esine ve evliligine mal ediyor olman. Yani evet bu seni ve sinirlerini yipratirda egerki esin seninyanindaysa faturayi ona neden kesiyorsun.
Bence esini bu isim disinda tut. Sen gorusmek istemiyorsan bunu esine soylr o ailesiyle gorussun ama sen mesafeli duracagini soyle.
Bazen bu adamlarada uzuluyorum ya onlarin iside zor
Soyle bir ayrıntı var kadın büyük hastalık atlattı.o yüzden yine aynı olmasin diye düşünüyoruzCanım en güzeli mesafe başka bir çare yok hoş mesafe koysan da konuşacak engelleyemezsin ki sen de değil önce eşinin seni koruması arkanda durması lazım anne sahada solda eşimi konuşuyomussun eger bidaha kulağıma böyle şeyler gelirse beni de unut demesi lazım senin söylediklerine bişey değişmez maalesef
Gitmedigim için de eşime konuşuyor.eşim de bu sıkıntılardan tümör çıktı ameliyat oldu vs.çok kafaya takıyor.kadını değil aslında eşimi düşünüyorum.O üzülür bu üzülür yok ,görüşmeyin kv ile
Eşiniz gitsin görsün ,diline sahip olmayı öğrensin
Onun oğlu o düşünsün hastalığını sizde mi hasta olacaksınız ,eşinizde annesine bi patlasın ne istiyorsun öliyim mi diye aklı başına gelirGitmedigim için de eşime konuşuyor.eşim de bu sıkıntılardan tümör çıktı ameliyat oldu vs.çok kafaya takıyor.kadını değil aslında eşimi düşünüyorum.
sikintilardan degildir tumor, bunye yapmistir.Gitmedigim için de eşime konuşuyor.eşim de bu sıkıntılardan tümör çıktı ameliyat oldu vs.çok kafaya takıyor.kadını değil aslında eşimi düşünüyorum.
İyi ama siz durduk yere yapmıyorsunuz ki.İnanın artık ben yoruldum.eşimin çalıştığı yere gittiğinde bile çalışma arkadaşlarına yapıyor bu konuşmaları.dolmuşta bile bir tanıdığım duymuş.durmuyor kadın.ben mesafe koysam eşim üzülür yada ben onların kötü olmasını da istemiyorum sonuçta bir anne ve evlat.ama böyle de yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?