Tükendim!

Onun oğlu o düşünsün hastalığını sizde mi hasta olacaksınız ,eşinizde annesine bi patlasın ne istiyorsun öliyim mi diye aklı başına gelir
Karakter olarak rest çekebilecek bir insanim ama cesaretim yok.eşim hak etmiyor diye.sizce bayramda napayım gideyim mi

ailelerinin biricik tosun pasa ogullari karilarini korumak yerine, kadin aileye gitmek istemeyince uzulmuyo mu? kafasini duvara surt kivilcim cikar.

basiretsiz basiretsiz davranip kadina dudak buken buyumeyen adamlar keske evlenmese.

kocan uzulurse uzulsun? uzuldu diye ölcek mi? sen uzulurken o nerdeydi?

ya su adamlara azcik ders verin allah askina. uzulcek diye seni insan yerine koymayan evine istemeyen insanlara mi egilceksin anlamadim ki?
Konduramıyorum sanki anne baba böyle olmaz,iyi bir yönünü bulmaya çalışıyorum.çekeyim mi rest

Konduramıyorum sanki anne baba böyle olmaz,iyi bir yönünü bulmaya çalışıyorum.çekeyim mi rest
hersey bu derece aleniyken nasil konduramiyosunuz bende onu anlamiyorum.
sizin iyiliginiz icin soyluyorum, kiymetiniz naparsaniz yapin bilinmeyecek anlattiginiz olaylar bunu gosteriyor.
anne babalar evet ama sizi evlat gibi gormedikleri asikar. gec bile kalmissiniz rest icin. evlerine istemiyolar seni. otesi var mi bunun?

Bende sıkıntı yaşadım bende de çıkmadı.ama esimde ve annemde kız kardeşimde çıktı.belki bünye daha hassas meyilli ya da böyle dışa vuruyor bilmiyorim
annesi babasi dusunsun. oglumuz sikintiya giriyor biz boyle yaptikca. kizin da bize bi zarari yok neden boyle kotuluk ediyoruz ki diyip insan olmayi denesinler.

İyi ama siz durduk yere yapmıyorsunuz ki.
Bırakın Allah aşkına üzen , üzülsün.
Bir gün diyorum ki boşver biraz da onlar üzülsun bir saat sonra niye böyle oluyor daha iyi olmak varken neden kötü oluyor diyorum.kendi iç sesimle bas edemedim.burdaki yorumlara göre karar veririm belki

hersey bu derece aleniyken nasil konduramiyosunuz bende onu anlamiyorum.
sizin iyiliginiz icin soyluyorum, kiymetiniz naparsaniz yapin bilinmeyecek anlattiginiz olaylar bunu gosteriyor.
anne babalar evet ama sizi evlat gibi gormedikleri asikar. gec bile kalmissiniz rest icin. evlerine istemiyolar seni. otesi var mi bunun?
İlk defa bu kadar açık söylemiş oldular.anneme üstten anlattım o da sen küçüksun bayramda git evlerine diyor.haklısın kendini bu kadar ezdirme diyen yok.acaba bende mo sorun diyorim bu yüzden

İlk defa bu kadar açık söylemiş oldular.anneme üstten anlattım o da sen küçüksun bayramda git evlerine diyor.haklısın kendini bu kadar ezdirme diyen yok.acaba bende mo sorun diyorim bu yüzden
islerine gelince kucuksun ayaklarina git. islerine gelince buyuksun idare et.
buyuk muyuz kucuk muyuz once ona karar versinler

bu hayat senin. dogru karari da sen vereceksin arkadasim.

islerine gelince kucuksun ayaklarina git. islerine gelince buyuksun idare et.
buyuk muyuz kucuk muyuz once ona karar versinler

bu hayat senin. dogru karari da sen vereceksin arkadasim.
Evet aynrn de bu düşüncedeler.Hayır kadın yaptı diyelim eşi hiç bişey demiyor.o da destek oluyor.ben bu kadar nefreti hak edecek bişey yapmadım.gelin alınca düşman almış gibi neden görüluyor.çok zoruma gidiyor

Evet aynrn de bu düşüncedeler.Hayır kadın yaptı diyelim eşi hiç bişey demiyor.o da destek oluyor.ben bu kadar nefreti hak edecek bişey yapmadım.gelin alınca düşman almış gibi neden görüluyor.çok zoruma gidiyor
haketmedim diyosun. sirf buyuzden rest cekmelisin.

Günaydınlar sevgili k.k
Bitmeyen bir derdim var.kafam çok karışık,ne yapacağımı,nasıl adım atacağımı bilemiyorum yardımıniza ihtiyacım var yine
Evliliğim boyunca eşimle bir kaç defa dışında büyük tartışma,kavga olmadı.çok seviyorum kendisini aslında genel olarak mutluyum ama aile konusu beni bitirdi.tükendiğimi hissediyorum artık ve korkarım bu evliligime de yansıyacak çünkü ben gelecek göremiyorum bizde,sonumuz yok gibi düsunmeye başladım.eşimin ailesi ile ilk sıralar çok iyiydik,ben öyle sanmısım.zamanla kız kardeşi ile sorun yaşadık,onun yüzünden anne babası bana tavır aldı.sebep beklentileri çok fazla idi benden.çok fazla ödün de verdim ama bitmedi sorunlar.ne kadar kendilerine desem de bir hatam varsa benle konuşun kendimi düzeltirim,onlar yüzüme gülüp arkamdan konuşmaya başladı.ya öyle bir hal aldı ki akraba,komşu,es dost kimi bulsa beni kotuluyor benim hakkımda konuşuyor.son olayda bir konudan dolayı kaynanama kırgındım aramadim kendisini ama o arayinca konuştuk.biraz ben sakinlesince aradım kendisini soğuk konuştu.evine gidecektik kayinbabam eşime annesinin evde olmayacağını söylemiş,sonradan öğrendim ki kaynanam bunu soyletmis ben oraya gitmeyeyim diye.kocası da bunu kabul etmiş.bayramda da ben gitmem diyorum eşime.ama O üzülüyor arada kalıyor.bana bir akıl verin,kendi aileme de şimdilik bişey diip olayı daha da büyütmek istemiyorum ama kötüyüm(arada çok fazla ayrıntı var anlatmakla bitiremem.sorarsanız tek tek cevaplarım )
Çok uzun oldu ise kusura bakmayın.şimdiden Teşekkürler
naparsan yap yaranamazsın bu tip insanlara durumu eşine anlat sağda solda dedikodum yapılıyor ve ben bu duruma çok üzülüyorum kırılıyorum ,annen babandır ailendir sizin ilişkinize karışmaya hakkım yok fakat bu sebeplerden ötürü ben araya mesafe koycam kusura bakma diyeceksin bu kadar basit kocan üzülecekmiş o zaman gitsin ailesiyle konuşsun adam akıllı çekmek zorunda değilsin gereksiz kaprislerini tavırlarını dedikodularını .eşinde Zaten anlayışlı biriyse durumuna hak verir eşinle ilişkine niye yansısın

naparsan yap yaranamazsın bu tip insanlara durumu eşine anlat sağda solda dedikodum yapılıyor ve ben bu duruma çok üzülüyorum kırılıyorum ,annen babandır ailendir sizin ilişkinize karışmaya hakkım yok fakat bu sebeplerden ötürü ben araya mesafe koycam kusura bakma diyeceksin bu kadar basit kocan üzülecekmiş o zaman gitsin ailesiyle konuşsun adam akıllı çekmek zorunda değilsin gereksiz kaprislerini tavırlarını dedikodularını .eşinde Zaten anlayışlı biriyse durumuna hak verir eşinle ilişkine niye yansısın
Hak veriyor eşim bana.ama onlarla konuşması fayda etmedi etmiyor.oteki türlü tamam sizin ilişkinize karışmicam diyor ama ben mesafeli olmak istediğim zaman da üzülüyor.bensiz zaten gitmek istemiyor oraya.ben gitmeyince kendi de gitmiyor.

Hak veriyor eşim bana.ama onlarla konuşması fayda etmedi etmiyor.oteki türlü tamam sizin ilişkinize karışmicam diyor ama ben mesafeli olmak istediğim zaman da üzülüyor.bensiz zaten gitmek istemiyor oraya.ben gitmeyince kendi de gitmiyor.
ne alaka siz gitmeyince gitmiyor ?kendi ailesi sizinle göbeğimi bağlı bu adamın siz olmayınca gitmiyor ,sizin eşte pek sağlıklı gelmedi bana o üzülüyor gitmiyor diye siz gidip sinir sahibimi olacakmışsınız ?çocukmu bu kocaman adam

Buraya yazdığın gibi aynen kv yüzüne içindekileri de söyleyeceksin haklı olanın korkusu da olmaz dedikodu yapıyor madem arkadan iş çeviriyor sende onun yüzüne konuş sonra ya için rahat sevmediği de olsa gelinleri olarak devam et içine ata ata eşimi seviyorum diye yaşanmaz o kimmiş ya sen olmasan baskasi olacaktı illaaa olacaktı anasına kalmayacaktı ogulcugu😃

Çözüm çok basit kocayı alıp başbaşa tatil.
Aile dertlerine dalmaktan evliliklerinizi hiç ediyorsunuz.
Set çekin.
Ama onlar yüzünden kendi ailemle zaman geçiretmicem. Gerçi ilk iki günü ailemi görüp sonra küçük bir kaçamak yapabiliriz.bu da mantıklı

Back
X