- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Anne baba ayrılığı nin ailede sevgisizligin vermiş olduğu piskolojiyi yaşıyorsun ama bende farklı şekillerde kendimi hicsellestirilmis görüyorum dünya etrafımda dönüyor ama ben yanlız mutsuz kimsesiz gibiyim.bütün bir gün kendimi toparlamaya calıstım komedi dizisi açtım uyumaya calıstım nefes teknikleri çalıştım arkadasımı aradım dısarı cıkalım diye yorgunmuş. (Yakın zamanda böle bi konu açmıstım sanırım)
Bir aylık evlilik yasadım 20 günü otelde kaldım şiddete dayanamayıp evi terk ettim bunu cok yazmısımdır sanırım. Tayin aldım memlekette ev tuttum geldim. Herkes sözde teselli ederken ne güzel işin gücün var diyor.
O nu da allah ın izniyle ben kazandım ailem arkamda durmayıp yediğim lokmaları saydığı için zar zor ite kaka okuyup hemen işe girdim.
Kız evlat nimetti ya beni hiç kimse sevmedi belki 10 yasımdan 30 yasıma kadar hep fazlalık olarak gördüm kendimi cünkü öyle hissettirdiler.
Bir yerlere gelmeye tutunmaya calıstım. Yapabildiğim kadarını yaptım. İşim gücüm yoktu yine sevilmedim cebimde param var yine sevilmiyorum bazı şeyler değişmiyor. KEndimi sevmeye calıstım olmuyor eksik kalıyor hep bir yerde bir yerde boynunuz bükük kalıyor kendini sevme işi de yalan.
Elin adamına kızmıyorum o sokaga attı da kendi ailem atmadı mı. Ananem evde istemediği için okul servisini parkta beklerdim. Annemi arardım çalısırdı anlatırdım annesinin eziyet ettiğini babana git derdi 2 3 gün orda kalırdım o da geri yollardı.
Büyüyünce geçecek derdim keşke hiç büyümeseydim aklım erince canım daha cok yandı.
Birine güveniyorum yaslanıyorum mesela en derin yaramdan vuruyor.
En son intiharı lise de annem baska biri ile evlenip gittiğinde düşünmüştüm. aradan 15 sene geçmiş yine iliklerime kadar hissediyorum dinlenmek istiyorum.
tabii ki öyle bir sey yapmayacagım sabah kalkıp hiçbir sey yokmus gibi herkese gülümseyip laylay yapıcam dertsiz tasasız gibi. Çünkü aksi kimsenin umurunda değil. Çok çok yoruldum bi çıkıs yolu bi huzur arıyorum yok olmuyor.
Edit: çok kötü yazdım sanırım bütün gün sıktım kendimi tuttum birilerini istedim yanımda bulamadım yine buraya geldim affedin negatif enerjimi verdiysem
Hatan birilerinin seni sevmesini beklemek. İlla birine ihtiyacın yok. İşin gücün var ne mutlu sana. Yaşa yalnız. İyi bir terapist bul, kendine güvenin gelsin. Kimseden bir şey bekleme.
İşin gücün varmış şükret kimseye muhtaç durumda değilsin ailenle bağlarının güçlenmesi bu saatten sonra imkansız geçmişi düşünüp kendini üzme. Bazı şeyleri zamana bırak kendi mutlu dünyanı yaratmaya çalış. Evini güzelleştir,kendinle ilgilen gez toz bence
Tamda buyuzden evlenmek icin evlenenlere kızıyorum.Birde mutsuz evliliklerinin üstüne dünyaya bir melek getiriyorlar.Sonrada ortada kalan o melek oluyor.Sonra o melek büyüyor yapılanları unutmuyor o da aile kurmaya calisiyor lakin iyi bir ailede yetisemedigi icin sevgi goremedigi icin hem kendine hem hayattaki herseye eksik kalıyor.Bu surec bole devam ediyor...Burda temelde anne baba sucludur.Lutfen siz kendinizi uzmeyin suclamayin .Siz hala meleksiniz unutmayın!Rabbim umarim sizi hakeden sizin yaralariniza merhem olacak birini karsiniza cikarir.bütün bir gün kendimi toparlamaya calıstım komedi dizisi açtım uyumaya calıstım nefes teknikleri çalıştım arkadasımı aradım dısarı cıkalım diye yorgunmuş. (Yakın zamanda böle bi konu açmıstım sanırım)
Bir aylık evlilik yasadım 20 günü otelde kaldım şiddete dayanamayıp evi terk ettim bunu cok yazmısımdır sanırım. Tayin aldım memlekette ev tuttum geldim. Herkes sözde teselli ederken ne güzel işin gücün var diyor.
O nu da allah ın izniyle ben kazandım ailem arkamda durmayıp yediğim lokmaları saydığı için zar zor ite kaka okuyup hemen işe girdim.
Kız evlat nimetti ya beni hiç kimse sevmedi belki 10 yasımdan 30 yasıma kadar hep fazlalık olarak gördüm kendimi cünkü öyle hissettirdiler.
Bir yerlere gelmeye tutunmaya calıstım. Yapabildiğim kadarını yaptım. İşim gücüm yoktu yine sevilmedim cebimde param var yine sevilmiyorum bazı şeyler değişmiyor. KEndimi sevmeye calıstım olmuyor eksik kalıyor hep bir yerde bir yerde boynunuz bükük kalıyor kendini sevme işi de yalan.
Elin adamına kızmıyorum o sokaga attı da kendi ailem atmadı mı. Ananem evde istemediği için okul servisini parkta beklerdim. Annemi arardım çalısırdı anlatırdım annesinin eziyet ettiğini babana git derdi 2 3 gün orda kalırdım o da geri yollardı.
Büyüyünce geçecek derdim keşke hiç büyümeseydim aklım erince canım daha cok yandı.
Birine güveniyorum yaslanıyorum mesela en derin yaramdan vuruyor.
En son intiharı lise de annem baska biri ile evlenip gittiğinde düşünmüştüm. aradan 15 sene geçmiş yine iliklerime kadar hissediyorum dinlenmek istiyorum.
tabii ki öyle bir sey yapmayacagım sabah kalkıp hiçbir sey yokmus gibi herkese gülümseyip laylay yapıcam dertsiz tasasız gibi. Çünkü aksi kimsenin umurunda değil. Çok çok yoruldum bi çıkıs yolu bi huzur arıyorum yok olmuyor.
Edit: çok kötü yazdım sanırım bütün gün sıktım kendimi tuttum birilerini istedim yanımda bulamadım yine buraya geldim affedin negatif enerjimi verdiysem
Hangi şehirde yaşıyorsun. Sana dost eli uzatmak isteyen elbette olur ... burda çok iyi arkadaşlar var. Sana yardımcı oluruz.
Tamda buyuzden evlenmek icin evlenenlere kızıyorum.Birde mutsuz evliliklerinin üstüne dünyaya bir melek getiriyorlar.Sonrada ortada kalan o melek oluyor.Sonra o melek büyüyor yapılanları unutmuyor o da aile kurmaya calisiyor lakin iyi bir ailede yetisemedigi icin sevgi goremedigi icin hem kendine hem hayattaki herseye eksik kalıyor.Bu surec bole devam ediyor...Burda temelde anne baba sucludur.Lutfen siz kendinizi uzmeyin suclamayin .Siz hala meleksiniz unutmayın!Rabbim umarim sizi hakeden sizin yaralariniza merhem olacak birini karsiniza cikarir.
Anladım ama hayatına birine almak için acele etme .inan yalnız olmanın da güzel yanları var bazen.kimseyi düşünmek ,kimseyi mutlu etmeye çalışmak,kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değilsin bence bu bir süreç ve sende bu süreci keyifli hale getirmeye çalış derim kendine eziyet etmeNasıl anlatayım hepsini yaptım bu sekilde 2 yıl kadar idare ettim ama bunların hepsiyle kendimi kandırmısım zaman öldürmüşüm.
Yüzlerce insan aynı şekilde post açıyor. Ki neden korkuyorsunuz.Şehrimi yazarsam belki tanıdık cıkar şiddet filan yazdım ya buraya yazmasam iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?