tükendim

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
bütün bir gün kendimi toparlamaya calıstım komedi dizisi açtım uyumaya calıstım nefes teknikleri çalıştım arkadasımı aradım dısarı cıkalım diye yorgunmuş. (Yakın zamanda böle bi konu açmıstım sanırım)
Bir aylık evlilik yasadım 20 günü otelde kaldım şiddete dayanamayıp evi terk ettim bunu cok yazmısımdır sanırım. Tayin aldım memlekette ev tuttum geldim. Herkes sözde teselli ederken ne güzel işin gücün var diyor.
O nu da allah ın izniyle ben kazandım ailem arkamda durmayıp yediğim lokmaları saydığı için zar zor ite kaka okuyup hemen işe girdim.
Kız evlat nimetti ya beni hiç kimse sevmedi belki 10 yasımdan 30 yasıma kadar hep fazlalık olarak gördüm kendimi cünkü öyle hissettirdiler.

Bir yerlere gelmeye tutunmaya calıstım. Yapabildiğim kadarını yaptım. İşim gücüm yoktu yine sevilmedim cebimde param var yine sevilmiyorum bazı şeyler değişmiyor. KEndimi sevmeye calıstım olmuyor eksik kalıyor hep bir yerde bir yerde boynunuz bükük kalıyor kendini sevme işi de yalan.
Elin adamına kızmıyorum o sokaga attı da kendi ailem atmadı mı. Ananem evde istemediği için okul servisini parkta beklerdim. Annemi arardım çalısırdı anlatırdım annesinin eziyet ettiğini babana git derdi 2 3 gün orda kalırdım o da geri yollardı.
Büyüyünce geçecek derdim keşke hiç büyümeseydim aklım erince canım daha cok yandı.
Birine güveniyorum yaslanıyorum mesela en derin yaramdan vuruyor.

En son intiharı lise de annem baska biri ile evlenip gittiğinde düşünmüştüm. aradan 15 sene geçmiş yine iliklerime kadar hissediyorum dinlenmek istiyorum.
tabii ki öyle bir sey yapmayacagım sabah kalkıp hiçbir sey yokmus gibi herkese gülümseyip laylay yapıcam dertsiz tasasız gibi. Çünkü aksi kimsenin umurunda değil. Çok çok yoruldum bi çıkıs yolu bi huzur arıyorum yok olmuyor.

Edit: çok kötü yazdım sanırım bütün gün sıktım kendimi tuttum birilerini istedim yanımda bulamadım yine buraya geldim affedin negatif enerjimi verdiysem
 
Anne baba ayrılığı nin ailede sevgisizligin vermiş olduğu piskolojiyi yaşıyorsun ama bende farklı şekillerde kendimi hicsellestirilmis görüyorum dünya etrafımda dönüyor ama ben yanlız mutsuz kimsesiz gibiyim.
 
Ben de berbat bir çocukluk geçirdim annem bana afedersiniz s.ctigim b.k derdi evde bir gün huzurlu geçmezdi annem hep kavgadan mutsuzluktan beslenirdi en büyük hatam uniyi kazanınca yanıma gelmesi oldu zindan etti hayatı okulum geç biterdi nerde s.rttun o...pu derdi ki ben elim erkek eline degmezdi .. sonra mezun oldum yanımda kal dedi gidip napicaksin sandı ki tek başıma duramam ayakta ben onsuz var olamam hayır dedim diplomayı aldığım gün gidiyorum denizi bahane ettim deniz kenarında iş bulcam dedim buldum ve inanın huzur diye bişey varmış sonra Kuran mealiyle tanıştım meğer anladığım dilde okumamak ne büyük eksiklikmis Rabbimi buldum ruhuna bana öyle iyi geldi ki araştırdım aklıma takılan her soruma cevap buldum huzuru buldum sonra kişisel gelişim kitapları da okudum ve affettim seni seviyorum bile diyemedigim anneme cahildi affetmeliyim dedim ve herşey geçti.. artık bakmıyorum geçmişe Rabbime nankörlük edemem o gecmisimde uzulmeseydim belki bugünkü ben olamayacaktim..ve ben kendimi tanıdıkça yanlış adamları analiz edebilmeyi öğrendim ve asla aman seviyorum diye başından bana değer vermeyeceği belli adamları attım hayatımdan şimdi mutluyum 2 yıllık evliyim eşime küt küt atmadı ilk başta belki kalbim ama benim ruhumu dinledim bu adam merhametli vicdanlı dedim ve şükürler olsun Rabbim benim yanımdaydı ve ben bugün huzurlu bir yuvadayim eşimi de günden güne yavaş yavaş artarak sevdim
 
İşin gücün varmış şükret kimseye muhtaç durumda değilsin ailenle bağlarının güçlenmesi bu saatten sonra imkansız geçmişi düşünüp kendini üzme. Bazı şeyleri zamana bırak kendi mutlu dünyanı yaratmaya çalış. Evini güzelleştir,kendinle ilgilen gez toz bence
 
Hatan birilerinin seni sevmesini beklemek. İlla birine ihtiyacın yok. İşin gücün var ne mutlu sana. Yaşa yalnız. İyi bir terapist bul, kendine güvenin gelsin. Kimseden bir şey bekleme.

Yetmiyor kendini sevmek maalesef birilerine hep ihtiyacımız var bir insanın ailesi dostu kardesi kuzeni muhakkak birileri vardır yanında kimseye ihtiyac duymaz benim hiçbiri yok
 

Nasıl anlatayım hepsini yaptım bu sekilde 2 yıl kadar idare ettim ama bunların hepsiyle kendimi kandırmısım zaman öldürmüşüm.
 
Tamda buyuzden evlenmek icin evlenenlere kızıyorum.Birde mutsuz evliliklerinin üstüne dünyaya bir melek getiriyorlar.Sonrada ortada kalan o melek oluyor.Sonra o melek büyüyor yapılanları unutmuyor o da aile kurmaya calisiyor lakin iyi bir ailede yetisemedigi icin sevgi goremedigi icin hem kendine hem hayattaki herseye eksik kalıyor.Bu surec bole devam ediyor...Burda temelde anne baba sucludur.Lutfen siz kendinizi uzmeyin suclamayin .Siz hala meleksiniz unutmayın!Rabbim umarim sizi hakeden sizin yaralariniza merhem olacak birini karsiniza cikarir.
 

yaramızı sarmıyorlar ki birine değer veriyorsun gözüne bakmaya kıyamıyorsun mesela rüyalarında görüyorsun ama o seni sadece seks olarak görüyor bir de bunun yarasını alıyorsun. Bir daha yara almamak içinde herkesten uzak duruyorsun bu sekilde şuan bulunduğum gibi en dibe geliyorsun. Çok ugrastım hayata tutunmak için cok cabaladım ama bittim
 
Nasıl anlatayım hepsini yaptım bu sekilde 2 yıl kadar idare ettim ama bunların hepsiyle kendimi kandırmısım zaman öldürmüşüm.
Anladım ama hayatına birine almak için acele etme .inan yalnız olmanın da güzel yanları var bazen.kimseyi düşünmek ,kimseyi mutlu etmeye çalışmak,kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değilsin bence bu bir süreç ve sende bu süreci keyifli hale getirmeye çalış derim kendine eziyet etme
 
bence beklentilerinizi sıfıra indirin. ekonomik özgürlüğünüz var. kendinize güveninizi gelmesi, saygı gören sevilen bir birey olmanızı da beraberinde getirecektir. ayaklarınızın üzerinde durabildiğiniz ve birey olduğunuz zaman sevdiğiniz birlikte olduğunuz insan sizin sadece tamamlayıcınız olur dayanağınız olmaz.
 
Cocugunuz var mı bilmiyorum inşallah yoktur . İnsanın çocuğu kendi cocuklugudur ne yasadiysa ona onu yaşatır veya yaşamadıklarını yaşatmaya çalışır yani iki şekilde de insan kendisi olup çocuğunu egitemez ona sabır gösteremez umarım çocuk sahibi olmayı dusunmezsiniz önce sizin iyilesmeniz gerekir lütfen kendinize bir iyilik yapın ve bı psikiyatrist bulun ruhunuz başka şekilde duzelmez yardıma ihtiyacınız var sorununuzu bilip cozememek daha çok yaralanmaniza sebep olur yaşayacak bir gününüz varsa bile kendiniz gibi yaşamak için bu iyiliği kendinize çok gormeyin inanın size iyi gelecek. İyiki kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz sizi tebrik ederim .

Şimdi şuraya bir parantez açayım.
( Benim bu hayatta öğrendiğim ve asla uygulayamadigim şeyler:
İnsanlar kendilerinden akillisini sevmiyor
Kendilerinden çok bileni sevmiyor
Kendilerinden güzeli , iyiyi , zengini , güleni bazen aglayani da , kendilerinden güçlü olanı , çok konuşanı , yardimseveri , temizi velhasıl üstünlük kurabileceğiniz tek bir konunuz varsa insanlar onun üzerine cikamiyorsa sevmiyorlar , yetersiz olanı da sevmiyorlar çünkü işleri düşünce işlerine gelmezsiniz kullanıp atmayı seviyor insanlar.) Parantezi kapattim
 
Ailenizden gereken ilgiyi, sevgiyi görememişsiniz.Sizin adınıza üzüldüm. Ama, sizi çok takdir ettim. Hayatınızı kendi emeğinizle, çabanızla yönetebilmiş, azimli, güçlü bir kişiliği olan ender insanlardansın.
Sevmek,sevilmek,ilgi görmek herkesin ihtiyacı. Bunu umduğunuz, beklediğiniz kişilerden görmemiş olsanızda, kendinizi üzmeyin.
Hayvanları,bitkileri sevin. Onlara ilgi gösterin. İnanın birçok insandan daha çok size sevgi ve ilgi gösterirler. Onlara verdiğiniz sevgiye ve ilgiye misliyle karşılık bulursunuz.İnsanlar gibi nankörlükte yapmazlar hem.
Seviyorsanız, bakabilecek durumunuz ve ortamınız varsa, bir köpeği veya kediyi kendinize dost edinmenizi tavsiye edebilirim.Sizin can dostunuz olup, gönül kırgınlıklarınıza merhem olur diye düşündüm.Bundan sonra sizin için herşey güzel olsun inşallah.
 
Sizin yerinizde olsam belki iş güç sahibi olmazdım, okuyamazdım bile siz çok şey başarmışsınız. Güçlüsünüz.zaman zaman tabiki yorucu içsel süreçler yaşayabilirsiniz. O dönemlerden birindesiniz sanırım. Ama tüm bu yaşadıklarınızın geçtiği gibi bu dönem de geçecek. Bence geçmişi düşünmeyin ve önünüze bakın. Eminim güzel şeyler bekliyor sizi
 
Yeryüzunde hicbir canli yanliz degildir oyle zanneder Insan zaman zaman yanliz kalir bazen kalabaliklara karisir..
Ama tek olmaninda avantajlari vardir
Kendini keşfetmek istersin sesizlikte ararsin benliğini
Sesli ortamlar insana kendini tanima firsatini vermez geciştirir bazi seyleri..
Ama yanliz kaldiginizda sorunlarla başa cikabilme kabiliyetini kazanirsiniz firsat olarak dusunmelisiniz..
Bazen kalbinizi ruhunuzu daha başki canlilara aktarmaniz gerekir..
Yürumek, cizmek,yazmak ,okumak sağlik, egzersiz..
Yeteneklerinizi keşfedersiniz.. hayata karşi kendinize ayri ayri yollar cizmeyi ogrenirsiniz..
Insan kendine yaptigi iyiligi annesi bbasi yeri gelir yapamaz.. bazen de kendine yaptigi kötulugü düsmaninjz bile yapamaz.. o yuzden siz kendinize iyilikler yapmissiniz biraz daha sabredin kendinize gelmeye calisin mutlaka degisicektir ayni kalmaz. ☺ komsunuz olsak kek yapar getirirdik ☺
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…