TÜKENDİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah biz istediğimize kız istediğimize erkek veririz buyurmuş. 5 tane doğurup bosayacagina keşke daha çocuk yapmıyorum bosarsan boşa deseydi

Keske yazmasaydim uzun zamandir herkes ne kadar zalim olmus. Kiz evlat erkek evlat muhabbeti olmus. 3. Yu erkek olsun diye yapmadim spiral Ria yani rahim ici aracla hamile kaldim. Kiyamadim gunah diye vardir bundada bi hayir diye dogurdum. Ayrica kendim memurum. Suan ücretsiz izindeyim. O yuzden tek maas ve kendim evdeyim diye bakici tutmadim. Bizim burda eve gelicek guvenilecek biri bulmak zaten zor.. Bir iki yorum haric erkes 3. Cocugumu elestirmis. Hatta etmisim buraya yazip dertlesmekle benim durumumda olan varmidir diye.. yorum yazmayin kapatilsin yeteri kadar uzdunuz beni..

üzgünüm ama siz mutlu olamazsınız
genel ruh durumunuz bu

Ben de sizin gibi hamile kaldım bebeğim 2 yaşında ve ben kesinlikle düşünmüyordum başımdan aşağı kaynar su döküldü. Fakat herkes doğur kıyma dediler. Şu an pişman değilim ama yaşayan bilir çok zor kabul etmesi, bakması vs. Endişelerim bitmedi de hâlâ doğumdan sonrası korku dolu benim için ama kendimi hazırlıyorum. Sizin de tek yapabileceğiniz araba almak. Ben kullanmayı biliyorum ama ehliyet almamıştım onu alacağım yakın zamanda. Çocuk sayısı arttıkça arabasız olmuyor. Yapamam iki saat süremem de demeyin. Mecbursunuz. Ya bu şekilde psikolojinizi bitireceksiniz günden güne ya da bir şeylere cesaret edecekseniz. Siz annesiniz, kadınsınız her şeyi yapabilirsiniz araba kullanmak nedir ki? Başka yapabileceğiniz bir şey yok. Eşiniz de yanına birini bulsun daha rahat edersiniz. Hem onun açısından da kötü bence adam çocuklarını görmüyor yani resmen. Çözüm üretmek biraz da sizde ama ruh haliniz de iyi değil gibi. Online terapi alın onu da öneririm ben de aldım şimdi daha iyiyim

Sizi kırmak gibi bir niyetim yoktu. 3 kız olunca insanın aklına ister istemez acaba erkek çocuğu mu arıyorlar düşüncesi geliyor. Sizin sorununuzun çözümü şu an için taşınmak gibi duruyor.

Nihayet mantıklı bir yorum. Ağzınıza sağlık gerçekten. İnsanlar çözüm içim yazıyorlar. Ama bazı arkadaşlar sadece yargılamak için varlar . Bence bundan da besleniyorlar. Ayrıca söylediklerinize de harfiyen katılıyorum

Kadın ria ile hamile kalmış yani korunuyormuş . Öğrenince de günah diye aldırmamış . Olay bu yani bu kadar büyütmenin ne önemi var . Daralmış biraz dökmüş içini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…