Evet olsa ne olcakİgda da var oyle bı kadın 6 kızı var.Ablacım bıyerden sonra olmuyo erkek yapma tmm diyip durduran da olmamıs:S
Hayır erkek olsa ne olacak?Saraya velihat mı bırakacan nedır yanı:S
Allah biz istediğimize kız istediğimize erkek veririz buyurmuş. 5 tane doğurup bosayacagina keşke daha çocuk yapmıyorum bosarsan boşa deseydiNe yazık ki her kadının şartları ve yetiştirilme şekli aynı olmuyor. Şu an depresyonda. Kocası erkek olmazsa boşamak düşüncesinde v3 biz kadına çocuğun cinsiyetinin babaya bağlı olduğunu bilen anlatamiyoruz. Hoş kadın anlasa ne olacak. Yazık. Hep insan ziyanı.
üzgünüm ama siz mutlu olamazsınızKeske yazmasaydim uzun zamandir herkes ne kadar zalim olmus. Kiz evlat erkek evlat muhabbeti olmus. 3. Yu erkek olsun diye yapmadim spiral Ria yani rahim ici aracla hamile kaldim. Kiyamadim gunah diye vardir bundada bi hayir diye dogurdum. Ayrica kendim memurum. Suan ücretsiz izindeyim. O yuzden tek maas ve kendim evdeyim diye bakici tutmadim. Bizim burda eve gelicek guvenilecek biri bulmak zaten zor.. Bir iki yorum haric erkes 3. Cocugumu elestirmis. Hatta etmisim buraya yazip dertlesmekle benim durumumda olan varmidir diye.. yorum yazmayin kapatilsin yeteri kadar uzdunuz beni..
Ben de sizin gibi hamile kaldım bebeğim 2 yaşında ve ben kesinlikle düşünmüyordum başımdan aşağı kaynar su döküldü. Fakat herkes doğur kıyma dediler. Şu an pişman değilim ama yaşayan bilir çok zor kabul etmesi, bakması vs. Endişelerim bitmedi de hâlâ doğumdan sonrası korku dolu benim için ama kendimi hazırlıyorum. Sizin de tek yapabileceğiniz araba almak. Ben kullanmayı biliyorum ama ehliyet almamıştım onu alacağım yakın zamanda. Çocuk sayısı arttıkça arabasız olmuyor. Yapamam iki saat süremem de demeyin. Mecbursunuz. Ya bu şekilde psikolojinizi bitireceksiniz günden güne ya da bir şeylere cesaret edecekseniz. Siz annesiniz, kadınsınız her şeyi yapabilirsiniz araba kullanmak nedir ki? Başka yapabileceğiniz bir şey yok. Eşiniz de yanına birini bulsun daha rahat edersiniz. Hem onun açısından da kötü bence adam çocuklarını görmüyor yani resmen. Çözüm üretmek biraz da sizde ama ruh haliniz de iyi değil gibi. Online terapi alın onu da öneririm ben de aldım şimdi daha iyiyimKeske yazmasaydim uzun zamandir herkes ne kadar zalim olmus. Kiz evlat erkek evlat muhabbeti olmus. 3. Yu erkek olsun diye yapmadim spiral Ria yani rahim ici aracla hamile kaldim. Kiyamadim gunah diye vardir bundada bi hayir diye dogurdum. Ayrica kendim memurum. Suan ücretsiz izindeyim. O yuzden tek maas ve kendim evdeyim diye bakici tutmadim. Bizim burda eve gelicek guvenilecek biri bulmak zaten zor.. Bir iki yorum haric erkes 3. Cocugumu elestirmis. Hatta etmisim buraya yazip dertlesmekle benim durumumda olan varmidir diye.. yorum yazmayin kapatilsin yeteri kadar uzdunuz beni..
Sizi kırmak gibi bir niyetim yoktu. 3 kız olunca insanın aklına ister istemez acaba erkek çocuğu mu arıyorlar düşüncesi geliyor. Sizin sorununuzun çözümü şu an için taşınmak gibi duruyor.Keske yazmasaydim uzun zamandir herkes ne kadar zalim olmus. Kiz evlat erkek evlat muhabbeti olmus. 3. Yu erkek olsun diye yapmadim spiral Ria yani rahim ici aracla hamile kaldim. Kiyamadim gunah diye vardir bundada bi hayir diye dogurdum. Ayrica kendim memurum. Suan ücretsiz izindeyim. O yuzden tek maas ve kendim evdeyim diye bakici tutmadim. Bizim burda eve gelicek guvenilecek biri bulmak zaten zor.. Bir iki yorum haric erkes 3. Cocugumu elestirmis. Hatta etmisim buraya yazip dertlesmekle benim durumumda olan varmidir diye.. yorum yazmayin kapatilsin yeteri kadar uzdunuz beni..
Nihayet mantıklı bir yorum. Ağzınıza sağlık gerçekten. İnsanlar çözüm içim yazıyorlar. Ama bazı arkadaşlar sadece yargılamak için varlar . Bence bundan da besleniyorlar. Ayrıca söylediklerinize de harfiyen katılıyorumEvet sacma tabii ben de sizim gibi düşünüyorum ama yazip kafasi dagilsa ne olur ki. Ya da belki esi sigortalı calisirken sonradan esine danismadan boyle bir dukkan acti. Ya da yardimcisu vardi pandemide cikardi... vs
3 cocuk yaparken bana mi sordun, esnaf kocayla evlenirken bunun olacagini bilniyor muydun diye azarlamak kolay olanı. Boyle boyle yalnizlastirilarak tahammülsüz mutsuz anneler oluşturuyoruz aslinda. Daha yapici olmak lazim. Vardir illa bir oluru.
Lindsay y Konu sahibi çocukların sinif arkadaşları ve anneleri ile iletisime gecip haftada 1 piknik duzenleyebilirsiniz. Hatta kalabalik olursanız servis tutup merkeze havuza, buz patanine gidebilirsiniz. Yaz icin sişme havuz alip evinizde havuz partisi duzenleyip cocuklari davet edebiliriz. Kucuk kiziniz ortalikta buyuklerin pesinden gozlem yaparken siz de cocuklarin anneleri ile muhabbet edersiniz. Bence esinizden 0 beklenti icerisinde olun. Ya da gündüz dukkana siz gidin sakin saatlerde esinizi eve gonderin çocuklarla vakit gecirsin. Ya da uyusun biraz dinlensin gece 10 da geldiginde gece yuruyusune cikin dondurma yiyerek... hem kucuk bebeginuz de bebek arabasinda uyur donuste sirekt yatirirsiniz( aslinda çocukların 9.30da uyumasindan yanayim ama baba temasi da önemli)... vs vs vs
Kadın ria ile hamile kalmış yani korunuyormuş . Öğrenince de günah diye aldırmamış . Olay bu yani bu kadar büyütmenin ne önemi var . Daralmış biraz dökmüş içiniBu düşünce eskide kaldı. Annemlerin zamanında
Benim kardeşimlede aramda nerdeyse 12 yaş var en fazla annem bir iş yaparken arada oyalamışımdır.
Çok çocukları yapmadan düşünülcek bu
Büyük çocuğumun küçüğünden ne farkı var
Küçüğü dahamı değerli diye düşüncek anne baba
3.ü hata 2.i zor gelecekse yapmaycak
Mecbur öyle büyüyor diye birşey yok
Çocuk bunu istiyormu? Ona sorulmuşmu?
11 yaşında bir kızın şuan tatilde bol aktivitesi olması gerekir. Spor, yüzme, arkadaşları ile buluşma gibi.
Evde oturup yada bağda bahçede kardeş oyalaması değil.
11 yaşında çocuk 1,5 yaşındakinle ne oynasın zaten.
Benim 13 yaşında kızım var 3-4 yaşındaki kuzenleriyle hiç vakit geçirmez onları görünce odasına gider bidaha onlar gidince çıkar, 9 yaşındaki kardeşiyle bile sınırlı paylaşımı var artık. Eskiden daha fazlaydı artık büyüdükçe azaldı. Küçüğü halen istiyor ablasıyla oynamak ama o istemiyor. Ablan mecbur değil diyorum küçüğüne ama ben annesi olarak mecburum aynı şekilde babasıda. Onu dünyaya biz getirdik, sorumluluğu bizde.
O yüzden anne zordaysa zora düşmeden düşüncekti. Artık olmuş, ozaman şimdi ağlanmayacak. Bukadar rahatlığa alıştıktan sonra bebek tabiki zor. Benim şuan olsa ne kafam alır, ne enerjim yeter. Kendi işim, büyüklerin okulları kursları derken birde minik olsa illaki birilerine yetemez insan. Ama bunu tahmin etmek zor değil ona göre hareket edilir.
Konunuz yorumlara kapatılmıştıryorum yazmayin kapatilsin yeteri kadar uzdunuz beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?