- Emoji Skoru
- 1.077
- Puanlar
- 83
Bakanlıklar arası geçiş yok diye biliyorum nasıl geçiliyor bilginiz var mıAile ve Sosyal Hizmetlere kurumlar arası geçiş yapabilirsin. Hemşire kadrosu ile kafan rahat eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakanlıklar arası geçiş yok diye biliyorum nasıl geçiliyor bilginiz var mıAile ve Sosyal Hizmetlere kurumlar arası geçiş yapabilirsin. Hemşire kadrosu ile kafan rahat eder
Benim de en uygun olduğum mühendislik ve mimarlıkmış zaten lisede de o bölümleri çok istiyordum çalışmaya başlayınca daha iyi anladım. Tabi ki her mesleğin dezavantajı ve zor yanı vardır ama hiçbir meslek benim bunları imzalamam lazım ama imzalamayı canım istemiyor sen imzalayacaksın deyip kendini yırtan biri ile uğraşmak kadar yıpratıcı olamaz. Ya daha ilk senelerden çöktüm hayat boyu böyle bir işle uğraşmak çok korkutucu geliyor. Bu halkın önemli bir bölümü de bizim gibi dikkatli, eğitimli, özverili ve kibar hemşire hak etmiyor. Geçen biri çıkıp eskiden biz hastaneye giderdik hemşire bizi azarlar bağırırdı siz çok iyisiniz diyordu. Dedim şimdi tam tersine döndü düzen merak etmeyin. Sonraki gün personel odasına peçete bırakmadı diye bizimle kavga etti.Ben de öyle, benden daha yüksek sıralaması olan arkadaşlarım ortalama bi üniversitede mühendislik okuyup şu an daha mutlu çalışıyorlar.benim öyle bi lüksüm olmadı maalesef.
Bizi tüketen itibarsızlık aslında, her önüne gelen hemşire olmuş lise mezunu da 2 yıl okuyanı da… o zaman ben niye 4 yıl üniversite okudum belli bi zeka gerekiyor puanları bu kadar düşük olmamalı hemşireliğin. Memur olmak isteyen herkes ilk sağlık düşünüyor, çünkü en kolay kazanılan en kolay atanan grup. Uzmanlaşma da yok müdürün seni nerde uygun görürse orada çalışıyorsun adamın varsa rahat yerlerdesin yoksa geçmiş olsun. Ben de çok tükendim inan emekliliğim gelsin 1 dk daha durmam.
Tezsiz yüksek lisans bseye yaramıyor kiEvet Atatürk'te var tezsiz ve uzaktan ne yapacaksın başka yolu yok sadece şikayetle bi çözüm bulamazsın ya farklı bakanlık ya dediğim çözümler. Ne kadar istiyor ales
Şu an beni hangi yol kurtarabilirTezsiz yüksek lisans bseye yaramıyor ki
Formasyon başvurup sağlık hizmetleri öğretmeni olunŞu an beni hangi yol kurtarabilir
Allah Allah hastanede çalışan bi memur musun da yaramıyor diyorsun? Bu kadar halk sağlığı çevre sağlığı hemşiresi var hastanede kendi odası olan serviste çalışmayan onlara da yaramamış baksanaTezsiz yüksek lisans bseye yaramıyor ki
Formasyon kalktı agsye girip akademiye gidecek artıkFormasyon başvurup sağlık hizmetleri öğretmeni olun
6 ay kadar bı formasyon süreciniz olur
Dereceli bitirdiginiz için direkt formasyona kabul olursunuz. Mülakatı fılan yok hemen başvuru bitti gittieylulde de kpss ye girersiniz
Oabt den sorumlu değil hemşireler
Siz sadece kpss nın matematik Türkçe vatandaşlık coğrafya +eğitim bilimlerine çalışıp gireceksiniz
Asıri kolay bu arada eğitim bilimleri.
Bi ölçme değerlendirmede zorlanirsiniz
Öte yandan sağlık ogretmeni 63 le mi ne atandı en son
Kpssden öyle yüksek puan istemiyorlar da sizden
Tekrar atanacaksın direkt geçemezsinBakanlıklar arası geçiş yok diye biliyorum nasıl geçiliyor bilginiz var mı
İsg biriminin kendi odası oluyor ve sadece hastane personeli ile muhatap oluyor. Mesela onun için isg yüksek lisans mı isg ön lisans mı okumak mantıklı? Ya da okumaktan ziyade aslında sadece torpil her şey gibi de hissediyorum.Allah Allah hastanede çalışan bi memur musun da yaramıyor diyorsun? Bu kadar halk sağlığı çevre sağlığı hemşiresi var hastanede kendi odası olan serviste çalışmayan onlara da yaramamış baksana
O zaman 3+1'in en başına dönülüyor değil mi sıfırdan?Tekrar atanacaksın direkt geçemezsin
Evet öyle oluyor sanırım ben tek atandım ama arkadaşlarım 3 4 bakanlık elden geçirdi araştırma hastanesine atanıp sağlığa geçen olduO zaman 3+1'in en başına dönülüyor değil mi sıfırdan?
İsgyi bilmiyorum ama yüksek lisansı sadece mühendisler kimya vs için geçerli belge için ama hastanede işleyiş nasıldır bilmiyorum tamamen farklı bi kadro ben diyetisyenim yanımda çevre sağlığı hemşiresi var yüksek lisans yapmış benimle aynı şartlarda ama acil nöbet parası yok tabii. Yüksek Lisans parası alıyor ama çok çok bi para değilİsg biriminin kendi odası oluyor ve sadece hastane personeli ile muhatap oluyor. Mesela onun için isg yüksek lisans mı isg ön lisans mı okumak mantıklı? Ya da okumaktan ziyade aslında sadece torpil her şey gibi de hissediyorum.
Aa hıc haberim yoktu ben 2016 mezunuyumFormasyon kalktı agsye girip akademiye gidecek artık
Sizce bu kadar akıl sağlığı ile oynayıcı faktöre karşın durumdan çıkarımınız benim tahammülsüz ve memnuniyetsiz oluşum mu, gerçekten çok komiksiniz. Herhangi yeni bir memura hadi yeni memuru da geçtim emekliliğine ay kalmış "pişmiş" eski memura gidin bunu benim imzalamam lazım ama canım imzalamak istemiyor deyip kendinizi yırtın, ona abla-bacı-canım diye hitap edin, fiziksel saldırıda bulunmaya çalışın, yirmi dört saati son saatlerinde artık ayakta durmaktan ve koşturmaktan omurgası, kalça kemikleri ağrımaya başlamışken niye tuvalet temizlenmedi, niye çöp toplanmadı, doktor bugün niye gelmedi , oda neden bu kadar sıcak diye bağırmaya başlayın, küfür edin emir verin terbiyesizlik yapın bir deneyin hangisi ne kadar tahammül gösterecek ne kadar sizi memnuniyet ile karşılayacak. Zaten bunların binde birini biz dışında herhangi bir meslek grubuna yapmaya cesaret edemezsiniz, isterse ilk okul mezunu olsun. Ben sizi de hemşire diye hatırlıyorum, çalışma alanınızı ve muhteşem tahammül dozunuzu çok merak ettim.Hasta yakınlarını neden bu kadar ciddiye alıyosun daha 2-3 sene olmuş biraz pişmen lazım bu konularda. Servisten yoğunbakımlara geçmeye çalış bu asm tsmye geçişten yada sıfırdan okumaktan daha kolay. İşinde bu kadar iyi ve titizsen yenidoğan yada yetişkinde çalış en azından hasta yakınları ile çok muhattap olmazsın, ameliyathane vs olabilir.
Artık yeni memurlarda nedense bu var hep tahammülsüzler işten memnun değiller. Meslek bu yani ederi bu muhattap bu yapacak bir şey yok
Nöbet parası derken fazla nöbeti yani fazla mesaiyi diyorsunuz sanırım, olmasın zaten. Aslında kazanabilsem diyetisyenlik okumak isterim. Anatomi, fizyoloji gibi ortak derslerden muaf olunabiliyor sanırım. Unvan değişikliğinden falan da bahsediliyor memuriyetten istifaya da gerek olmuyor. Bu yıl ales yks ne bulursam gireceğim artık.İsgyi bilmiyorum ama yüksek lisansı sadece mühendisler kimya vs için geçerli belge için ama hastanede işleyiş nasıldır bilmiyorum tamamen farklı bi kadro ben diyetisyenim yanımda çevre sağlığı hemşiresi var yüksek lisans yapmış benimle aynı şartlarda ama acil nöbet parası yok tabii. Yüksek Lisans parası alıyor ama çok çok bi para değil
Evet benim girdiğimde puanları çok yüksekti şuan baya düşük ftr diyetisyenlik okuyan hemşire çok bizde bi anestezi teknikeri var tıp okuyor sadece gece nöbet tutuyor psikoloji sosyal hizmet vs okuyanlar var hukuk okuyan var devam zorunluluğu yok sizde mesai konusunda genişler ama ünvan değişikliği kolay değil sanırım nöbet acil parası vs yok tabii maaşta baya fark ederNöbet parası derken fazla nöbeti yani fazla mesaiyi diyorsunuz sanırım, olmasın zaten. Aslında kazanabilsem diyetisyenlik okumak isterim. Anatomi, fizyoloji gibi ortak derslerden muaf olunabiliyor sanırım. Unvan değişikliğinden falan da bahsediliyor memuriyetten istifaya da gerek olmuyor. Bu yıl ales yks ne bulursam gireceğim artık.
Benim girdiğim yıllarda da diyetisyenlik otuz bin civarıydı şu an üç yüz bin civarı. Kalan süreçte fırsat buldukça çalışsam üç yüz bin yapılabilir mi acaba puan sıralama olaylarından o kadar uzak kaldım kiEvet benim girdiğimde puanları çok yüksekti şuan baya düşük ftr diyetisyenlik okuyan hemşire çok bizde bi anestezi teknikeri var tıp okuyor sadece gece nöbet tutuyor psikoloji sosyal hizmet vs okuyanlar var hukuk okuyan var devam zorunluluğu yok sizde mesai konusunda genişler ama ünvan değişikliği kolay değil sanırım nöbet acil parası vs yok tabii maaşta baya fark eder